Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziecko1234

co ja mam zrobićAborcja czy urodzić

Polecane posty

Gość gość
A dlaczego nie możesz pracować ?

Gość gość
Pozbyc sie ciazy i chlopaka! Zaslugujesz na wiecej

Gość dziecko1234
dziękuje bardzo za rade to jest 4 tydzień.myśle jak moje dziecko będzie wyglądać,jak będzie mnie kochać.o alimentach też,nie mogę myśleć bo on w każdej chwili może wyjechać do Turcji

Gość gość
To powiesz że ojciec nieznany i dostaniesz alimenty z funduszu. Czemu nie możesz pracować ?

Gość Izabellllka
Pier**l facetów, większość to dupki. Będziesz miała bobaska i o nim teraz powinnaś myśleć, jeżeli nie dasz rady go wychować, to go oddasz, ktoś inny będzie się cieszył że może mieć dziecko :) Pomyśl rośnie w Tobie nowe życie, to jest niesamowite, taka mała istotka która jest w Tobie i gdy już ją urodzisz będzie całym Twoim światem. Nie bądź bezmyślna i pochopna, dziecko to cud powinnaś się cieszyć ;)

Gość gość
Dziecko ryczy, choruje, kosztuje. To gwóźdź do trumny dla osoby samotnej. Pełnym rodzinom jest trudno poradzić sobie z rodzicielstwem a co dopiero samotnej matce, bez dobrej pracy. Ma się dziecko tułać, być wykorzystywane, cierpieć? Póki ciąża jest wczesna, usuń.

Gość gość
A moze to twoje jedyne dziecko?

Gość Izabellllka
gość który się wypowidał pode mną weź ty sie puknij w łeb!!! Widać że nie masz pojęcia o wychowaniu dzieci bo z pewnością ich nie posiadasz więc nie pier**l głupot dziewczynie bo dziecko to wcale nie jest nic złego. Jest to poświecenie swojego czasu i dużo miłości. Tłuczku szkoda że twoja mama nie myslala jak ty jak byla z tobą w ciaży to co byś powiedziła? usuń????

Gość gość
Dokładnie nie wiesz jakie mogą być powiklania ...jak nie dasz rady je oddasz. A napewno nie jesteś q 4 tygodniu tylko pewnie 5 może 6 bo liczy się to od dnia ostatnie miesiączki. W5tygodniu serduszko już bije

Gość gość
Ile razy jest tak ze w małżeństwie rodzą się dzieci a później rozwód i co te samotne matki dają sobie radę. Teraz możesz mieć męża a za dwa lata może juz go nie być takie czasy