Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autor tego tematu

Szukam kobiety bez większych aspiracji kropka

Polecane posty

Gość Autor tego tematu
Jeszcze odpowiem na jedno zaległe. Błękitna krew Czartoryskiej vs moje lewicowe poglądy. Otóż głównym punktem programu lewicowców od zarania był w miarę sprawiedliwy podział dóbr. Wielkie zmiany polityczne końca obu wojen światowych pozbawiły w Polsce prawie całkowicie wielkich prywatnych majątków. I dobrze. Sytuacja wcześniejsza była bardzo niesprawiedliwa społecznie. W tej chwili błękitna krew Czartoryskiej to już jedynie ciekawostka historyczna. Poza tym lewicowcy są dość tolerancyjni.

Gość Imaginare
...i kto tu jest gadułą:) i jeszcze chwali się ,że zna historie:) bez obrazy Autorze, uczyliśmy się takiej samej historii,ja również jestem przed czterdziestką;)

Gość Autor tego tematu
Imaginare ....gadaj! Fajna jesteś bo Ci się Smuglianka-Mołdawanka podobała:) Radka nie znam. Podchodziłem do niego kilka razy,ale nie znam. Wychowałem się jednak na wykonaniu Demarczyk, to dla mnie punkt odniesienia. Czartoryska dla mnie pięknie nadrobiła grą aktorską, co radary hamletowskiej wykryły jako fałsz, bo jest za młoda i niczego nie przeżyła:)

Gość Autor tego tematu
Imaginare..... to była zaległa odpowiedź dla Hamletowskiej, jak to możliwe,że mam lewicowe poglądy a podoba mi się Czarotyska?! Jesteś przed 40-tką? To widać Ciebie też uczyli na historii , że upaństwowienie wilkich majątków to było zbawianie dla ludu? Teraz uczą, że to była wielka niesprawiedliwość, głównie dlatego że Kościół też oberwał.

Gość Imaginare
Co do wykonania Grande to wg mojego męża wykonanie Demarczyk jest najlepsze, on również wychował się na Demarczyk choć wokal Radka również bardzo sobie ceni. Trafiłeś z tym utworem,( kolejny już raz:)) Miałam kiedyś przyjemność być na koncercie Chóru Aleksandrowa:) ależ to piękni chłopcy:)

Gość Imaginare
Oj tam Czartoryska jest piękną kobietą ( jesteś facetem) Co do wykonania przyznam racje Hamletowej, a myślę,że miała na myśli dojrzałość (nie to ,ze jest za młoda) On a w ogóle nie czuła tej piosenki,(to nasz radar kobiecy:). Co do lewicy, to zastanawiam się czy mogę nie być lewicowcem pracując w urzędzie?

Gość Autor tego tematu
Możesz być lewicowcem pracując w urzędzie. Zresztą podział lewica-prawica jest w Polsce bardzo dziwny. Szczególnie prawica, narodowo-patriotyczna nuta, gloryfikacja Kościoła i do tego wszystko Ci się należy od państwa. Czyli zamiast progam "niewidzialnej ręki rynku" mamy "komuno wróć". Komedia.

Gość Imaginare
zapytałam czy mogę nie być lewicowcem:) nie egzaltuj się aż tak polityką ,taka jest konstrukcja,że jest prawica i jest lewica, kim jesteśmy to tylko kwestia interpretacji..hmm..jak bardzo muszą czuć się zagubieni młodzi ludzie...

Gość Imaginare
no cóż szlachetny człowiek ponoć wymaga od siebie,prostak od innych..

Gość Autor tego tematu
A ...masz rację. Napisałaś "nie być "...widzisz jak Cię idealizuję? :) A co do polityki to w demokracji kluczowa sprawa. Każdy z nas może iśc do wyborów i to wynik wyborów przesądza o takich "niepolitycznych" rzeczach, jak to czy będziemy pracować do 67roku życia, czy 6-latki pójdą do szkoły, czy będziemy jeździć 50 czy 60 km/h Czyli sprawy, które dotyczą każdego.

Gość Autor tego tematu
Jak ja Wam zazdroszczę tych udanych związków z drugą osobą!

Gość Imaginare
nie musisz tego robić, ja jestem ideałem :)

Gość Imaginare
a jeżeli chodzi o związki to choć nie zmieniam ,nie wymagam:) ( ponieważ sama dokonałam tego wyboru)....to różnie bywa...

Gość Imaginare
zmykam spać :) pozdrowienia dla nieobecnych, może później się pojawią. Dziękuję Autorze :) za rozmowę...dobrej nocy

Gość Autor tego tematu
Dzięki Imaginare, dobranoc:)

Gość gość
ciekawe dlaczego ty skoro taki wspaniały nie masz kobiety a nagle w wieku lat 40 obudziłęś się mały i łysy i samotny co robiłeś całe życie na wojnie byłeś czy jak do ch o r e r y ???? na wojnie lub w więzieniu ?:) innej opcji nie ma ..... szukaj dalej głupiej baby bez ambicji ... prostaczki głupiej brzydkiej i takiej która ciągle nadstawia ci tyłka ... żal skąd tacy głupi ludzi esie biorą masakra jakaś .,..

Gość Autor tego tematu
Bliska ideału! Nie zmienia i nie wymaga. Pięknie. Zapewniam moją przyszłą wybrankę: nie będę jej zmieniał ani nie będę wymagał. Każdy powiniem mieć wokół siebie trochę swobody bo się inaczej udusi. Podobnie ona, jak mnie bierze, to ze świadomością, że później będzie gorzej. Jak już jej coś na początku nie pasuje to lepiej sobie darować od razu.

Gość gość
lepiej idź od razu do psychiatry i zacznij brać leki

Gość Autor tego tematu
Witam "gościu" dzieki za słowa zrozumienia. Tak, kiedyś byłem wysokim brunetem z ambicjami, potem pojawiła się Ona. To było tak jak piszesz, walka. Walka i więzienie zarazem. Byłem internowany. Jeździła ma mnie cały czas, aż mi się kręgosłup (moralny) sprasował i teraz jestem niskim brunetem bez włosów, które sobie wyrwałem podczas nieprzespanych nocy. Walczyłem o Twoją wolność. Jestem weteranem. (Może stąd moje upodobania do Chóru Aleksandrowa)

Gość gość
od razu było coś mi tu wiadomo ze jakiś więzień , weteran lub te klimaty ... Śmieszy mnie to że walczyłeś o moją wolność bo wcale nie mam żadnej wolności w d...e mam taka wolność .... Jestem niewolnikiem ustroju i głupiego kraju w jakim żyje ...... więc Twój trud o moją wolność poszedł na marne i to Twoje myślenie jest błędne ...... walczyłeś może o swoją wolność ..... śnij na jawie dalej .......

Gość Autor tego tematu
Chłopie!!! Jaja sobie z Ciebie robię. Przeczytaj ze zrozumieniem:)

Gość gość
taaa weteranem jesteś już uwierzę w to śmiech na sali chyba nudzi ci się i piszesz farmazony

Gość gość
gościu jest niespełna rozumu siedzi zapewne w psychiatryku leków dziś nie wziął dorwał się do swojej komórki i pisze tu z nudówwwww a wy łykacie te brednieeeee więzienie i wojnę widział na obrazkach tak naprawdę to rolnik po podstawówce szukający łatwej darmowej prostytutki

Gość Leeonka
Ale się dziś tutaj zaogniło....:):)

Gość Leeonka
zawsze wychodzę z założenia....że dobrze, gdy jest "tarcie"...bo wtedy wytwarza się energia...oby tylko dobrze ją wykorzystać..:) ale chamstwa nigdy nie toleruję.

Gość Autor tego tematu
Turnus mija a ja niczyja .

Gość Leeonka
Hehe......rozwaliłeś mnie tym tekstem...hehe:):)