Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jednak patologia wybiera brzydkie specyficzne imiona

Polecane posty

Gość gość
a co nie tak z Sarą?

Gość fotel
coś czuję że ten temat założyła mamusia kubusia lub innej lenki.

Gość gość
a potem wychodzą takie twory jak Nikola Parzymąka albo Dźon Wiśniewski czy Brajan Skrzeczyna

Gość gość
do jednej kobitki wspolczuje ci ze maz pije i urzadza awantury moj przynajmiej idzie spac jak od czasu do czasu napije sie z kolegami...

Gość gość
dobre z tym Dźonem, coraz weselej tu :)

Gość gość
Brajan Skrzeczyna? HAHAHAH

Gość gość
Nikola to nie jest Polskie imię i nikt takich w latach 90 nie dawał, obudź się! Wtedy jeszcze było w tym kraju normalnie i dzieci były normalne a teraz fisia dostają i jeszcze te rynsztokowe imiona. BUDZĘ SIĘ!!!!! co mnie to obchodzi.......mam na myśli to, że imię nie ma znaczenia jakim się jest człowiekiem, mamy takie jaka była moda jak się rodziliśmy lub jak miała na imię babcia po warunkiem , że taka była moda i te niby z serca ..... które i tak się powtarzają bo chyba musiała byś się nazywać "tańczącą z wilkami" żeby mieć oryginał w dowodzie

Gość gość
hahahahha ale się uśmiałam z ostatniego postu. Swoją drogą dla córki strasznie podoba mi się Klaudia albo Marta, ewentualnie Antosia

Gość gość
sara dość żydowska jest ale ja się tam nie znam ...

Gość gość
hahahahaha dobre:) a Klaudia i Marta ładne i normalne

Gość gość
Więc pijacka rodzina majaca np. Paulinke patologią nie jest, a np. dentystka maająca Noemi już tak? bucha ha

Gość gość
troche wydaje mi sie ze jest jakas przepasc miedzy zosiami i jasiami a jessikami i nikt nie pamieta o zwyklych imionach jak magda, kasia czy marta

Gość gość
bo my chcemy po Hamerykańsku ale średnio nam wychodzi, dajcie na imię Mariposa albo inna Paloma czy Alwaro albo Don Kichot będzie wesoło jak w klasie u naszego dziecka taki twój się pojawi :)

Gość gość
A ja się nazywam Wioleta mam trzydzieści dwa lata, jestem po studiach a moje córki nazywają się Marta i Patrycja. Jestem patologią?

Gość gość
no raczej że przepaść, Dźessika o LOL imię do porzygu, a Marta Kasia czy Paulina śliczne

Gość gość
Poziom dyskusji mówi sam za siebie. MOPR to Miejski Ośrodek Pomocy Rodzinie, czyli pracuje w MOPRze tak nawiasem (prawidłowo). Moje dziecko też ma wg wielu imię patologiczne, a bynajmniej patologiczny jest tylko mój sposób patrzenia na ludzi ;) by the way, nikola mi się kojarzy z uroczą szczupłą blondyneczką o cienkim głosie

Gość gość
troche wydaje mi sie ze jest jakas przepasc miedzy zosiami i jasiami a jessikami i nikt nie pamieta o zwyklych imionach jak magda, kasia czy marta na te też przyjdzie czas i w czym problem ....za chwilę będziemy mieli tyle Kaś, Aś, Ol i Mart .....tyle co Dzesik i Nikoli Wiktorii, Julii idt. poczekajcie

Gość gość
Przecież Wioleta to normalne Polskie imię, tak samo twoich córeczek, My tu się śmiejemy z Dźesik Andźelik i innych Nikoletek

Gość gość
jedna panienka przedstawiła się mojemu znajomemu ''cześć jestem Ewka i mogę zrobić ci loda'' :) ogólnie patologia z dziewucha w gebie miała wiecej fiutów niż łyżki z zupą :)

Gość ałaboli
Kasia śliczne? błaaaaagaaaam! wieś na maksa!

Gość gość
ej, Wiola to fajne imie ale chodzi o to, ze niektorym to za mało american dreamowskie i musi byc Violetta :D

Gość gość
wieś to Dżessiczka Zapierdowska albo Nikola Parokopytna

Gość boże niech mnie ktoś spakuje
co do tego że niby takich imion w stylu zagranicznych w latach 90 nie nadawano. mhmm moja współlokatorka młodsza ode mnie dwa lata ma na imię Angelika, a dziewczyna z którą chodzę na zajęcia tak samo i jest rok starsza ode mnie. tak więc wierzę, że mogły i Nikole się wtedy trafić.

Gość gość
Jessica Bąk <3

Gość gość
Moja mama jest Angelika :P to przez ten serial co wtedy w tv lecial

Gość gość
ide umyc broche a wy piszcie dalej mozna posmiac :P

Gość gość
a nazwijcie swoje potomstwo choćby Dźerry czy Dźejms, pracuje w przedszkolu to chociaż będę się miała z czego śmiać z innymi dziećmi

Gość gość
dobrze że nie nazwali twojej starej essmeralda :)

Gość gość
na te też przyjdzie czas i w czym problem ....za chwilę będziemy mieli tyle Kaś, Aś, Ol i Mart .....tyle co Dzesik i Nikoli Wiktorii, Julii idt. poczekajcie x no i ok bo to są normalne imiona polskie więc niechże ich będzie ile chce

Gość gość
a starego luis fernando :) nie no leżę :D