Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego blondynki zwykle mają wieksze powodzenie

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite128
naturalne blondyny nie sa obrzydliwe . Znam jedną i ... jest ładniejsza od 90 % kobiet które znam

Dokładnie, są delikatne, wyglądają na bardziej uległe, są słodziutkie,a faceci stronią od dominujących kobiet

Gość gość
Co? Chyba na ******ie.

Gość o mirabela
Na pocieszenie niektórym paniom powiem, że mojemu bratu zawsze podobały się ciemnowłose :)

Gość gość
nie wiem ,ale też to zauważyłam ,a miałam różne kolory włosów

Gość gość
A ja rozstałem z dziewczyną była brunetką, poprzednie moje dziewczyny też były brunetkami jestem brunetem i wkurza mnie że blondynki mnie nie lubią a ja uwielbiam naturalne blond włosy:(!

Gość ania12333333333
może do blondynek mają wieksza śmiałość przez stereotypy ,że są bardziej uległe , mają bardziej kobiecy sposob bycia itd

Gość gość
,,uwielbiam naturalne blond włosy" - tia, a co masz na myśli? Ja mam włosy koloru ciemny blond i mam wrażenie, źe facetom ten kolor się wybitnie nie podoba. A dorosłych kobiet z naturalnym jasnym blondem jest bardzo bardzo mało.

11.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość Nie wiem ,ale blondynki mają w sobie coś takiego... jeśli są ładne oczywiście. Sa takie delikatne, kobiece przez ten kolor i jasną karnacje . G***o prawda,ja znów zauważam,że brunetka ze śniadą cerą to już całkowicie powala facetów i przyciąga jak magnes.

Bo ty myślisz, że przeciętny facet potrafi rozróżnić blond naturalny od farbowanego? :D

Gość prawictwo pospolite128
Najładniejsza blondynka ktorą spotkałem w życiu była naturalna , a nie farbowana . Ona jest podobna do tej dziewczyny www.ukrainian-nude-girls.com/scj/thumbs/galleries/4/817/8_152.jpg Z tym że ta w linku jest od niej odrobine mniej urodziwa.

Gość gość
Prawictwo przestań spamować linkami gołych bab. Z takimi fotami to wypad na erotyczny.

Gość gość
Ta z linku to ładna laseczka, ale nie w moim typie. No i włosy ma za ciemne, faceci wolę te jaśniejsze niż u niej :P

Moorland ale ty jestes wstretna blondynka wiec nie zabieraj glosu do tego spaslak

Ja długo powalałam ciemnymi włosami, bladą buzią i ciemnymi oczami. Znudziło mi się i teraz przechodzę na blond ;)

Gość gość
No jest coś takiego ,że od zawsze istniał ten fenomen blondynki, widocznie mężczyźni lubią ten kolor włosów

Gość gość
Faceci doceniają tylko oczoye.b.ny blond, cenią sobie kicz i tandetę.

jak czemu?bo zes sie spaslach na tych czipsach wracaj do polski

Gość gość
,,Bo ty myślisz, że przeciętny facet potrafi rozróżnić blond naturalny od farbowanego?" - nie, w dodatku podobają im się tylko te bardzo jasne, kiczowate odcienie. A więc platyna, jasne złoto; ciemne odcienie blondu to dla nich kolor rzadkiego goovna.

Gość gość
Morda :D blondynki sa najpiekniejsze przykro mi i nie musza sie one o tym na kafe upewniać.

Gość gość
czy doceniają tylko tandetę? blond nie musi być tandetny nawet ten jasny np Magdalena Mielcarz nie jest tandetna

Gość gość
Zepsuliście moje wyobrażenie o Moorland, gada jakby miała czarne włosy :D

całe 54kg :D Taaaaka gruba jestem :D Wracając do tematu - powodzenie mają osoby o nietypowej urodzie, więc bardzo jasne blondynki i kobiety o śniadej cerze i ciemnych włosach w Polsce mogą być bardzo popularne :)

Gość gość
Jeszcze raz powtórzę, ciemny blond to dla typowego facecika nie blond a kupa.

Gość gość
taaa bo oni mówią niby że lubią naturalne, że nie koniecznie szczupłe , że ważny jest charakter i takie tam ,a na jakie lecą? na zdzirowate panienki bardzo często nawet ci faceci z klasą wbrew pozorom

Taki blond jak ma dziewczyna na zdjęciu które Prawik wstawił jest ciemny...ci facec***owinni zmienić dietę jeżeli taki kolor mają ich kupy :P

Gość gość
A może trzeba na to spojrzeć w ten sposób: kto wyda się wam sympatyczniejszy: osoba w czarnej lub brązowej kurtce czy osoba w żółtej lub błękitnej? Mi ta druga.