Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mażanna

dlaczego jest tak ze ludzie z ciemniejsza karnacja sa atrakcyjniesi

Polecane posty

Gość hyyyhyyyy
o Dodzie to chyba z innego powodu ;) ma bardzo wulgarny typ urody według mnie. Osobiście takiego bardzo nie lubię, jest nieatrakcyjny. Bladość skóry kojarzy się z kruchością, delikatnością. Nie kręcą mnie typy południowe, murzyni itd. Szanuję cudze upodobania, ale to nie dla mnie.

Gość gość
nie chce mi sie czytac wszystkich wypowiedzi ale jest to prawda, ze ludzie ciemniejsi podobaja sie bardziej. to tak jakby porownac mercedesa do fiata. przy czym mercedes to bruneci, szatyni a fiat bladyni i rudzi.

Gość gość
Nie. To nie jest tak, że jest "ogólnie przyjęte". Jednym podoba się jaśniejsza skóra, innym ciemniejsza. Przyjaciółka, która "przyciemniła włosy i miała adoratorów" widocznie po prostu poczuła się pewniejsza siebie i w związku z tym zaczęła się bardziej podobać. Ogólnie przyjęte jest co najwyżej że ladna jest zdrowa, gładka skóra.

Gość ehhheeaa
ARABOWIE to mi w wiekszosc**przypominaja typ urody GARGAMELA; a Arabki czarne czarownice..

Gość mażanna
hyyyyhyyyy- nie pierdziel doda jest ladna tylko odrzuca zachowaniem ale do wygladu nie mozna sie przyczepic mimo ze po operacjach. wulgarne ma zachowanie ale co ma wulgarnego w twarzy?

Gość sami robicie z siebieBrzydkich
SAMI mowicie o swojej karnacji jasnej brzydko ja nazywajac ze blada itp...sami sie z siebie nabijacieCZY WY kiedykolwiek slyszeliscie zeby jakis brazowy czlowiek nazywal swoja karnacje brzydko???:ze wyglada jak kupa,sraczka??? nie!!!ja nie slyszalam..a wy na wasza slowianska jasna karnacje brzydko mowicie,kompromitujecie ja ,zeby inni mogli sie z was nasmiewac..

Gość gość
No tak, Marylin Monroe była brunetką.

Gość ZROZUMIEC drugiego
No to co ,ze po operacjach ,operacje sa dla ludzi,jak ktos sie z tym lepiej poczuje,to czemu nie ???...ALE WIADOMO Wszystko z umiarem ,niektorzy ludzie niestety ,ale oszpecaja sie..smutne...

Gość gość
marylin monroe byla ikona wiele lat temu gdy ciemna skora kojarzyla sie z rolnictwem. obecnie malo ktory facet (mlody) powie, ze ona byla piekna. bardziej zachwyci sie uroda ewy farny.

Gość gość
No, to ciekawe, jestem blondynką z mleczną cerą i na brak powodzenia nie narzekam.

Gość hyyyhyyyy
@mażanna hyyyyhyyyy- nie pierdziel doda jest ladna tylko odrzuca zachowaniem ale do wygladu nie mozna sie przyczepic mimo ze po operacjach. wulgarne ma zachowanie ale co ma wulgarnego w twarzy? to moja subiektywna opinia droga panno (btw, marzanna - chyba, że błąd celowy) Cóż, mnie rażą jej zbyt duże wargi, grube uda, boczki... hm... poza tym wygląd to nie tylko ciało, ale także strój. A ona się ubrać nie potrafi. W całokształcie jest wulgarna, ma prostacką urodę. Dla mnie piękne są kobiety o urodzie np. Jennifer Aniston. Może nie jest klasycznie piękna, ale taka kobieca i pozytywna.

Gość gość
mleczne cera- matko jak to brzmi. mleczne cery zazwyczaj maja tendencje do sinienia a taka sina skora wyglada odrazajaco.

Gość gość
Nie, nie mają. Moja skora jest biała, gładka, wygląda jak porcelana, nie wiem, o co chodzi z sinieniem. Zresztą, jak wspominałam - na brak powodzenia nie narzekam.

Gość mażanna
tak blad celowy z tym nickiem bo bez bledu zajety:)

Gość tutaj nie ma prywatnosci
jak wolisz karnacje koloru KUPY sraczki to twoj problem..

Gość gość
Matko, ludzie! BLOND! BLONDYNI, nie 'bląd', czy Wy pokończyliście choć podstawówki? Co za masakra jakie ciemnoty tu siedzą, jak można walic takie byki???

Gość gość
mleczna cera- a ilu adoratorow mialas w tym miesiacu?

Gość tutaj nie ma prywatnosci
Do czego mozna porownac karnacje brazowego czlowieka- ????oni mowia o sobie tylko ladnie ,ze sa czekoladowi....nigdy nie mowia zle o sobie o swojej karnacji..

Gość niezznajomy
głupia jesteś i w dodatku zmanipulowana medialno-telewizyjną papką dla gawiedzi

Gość gość
Nie liczyłam, kilkunastu chyba. Jeżeli więc ktoś uważa, że atrakcyjność zależy od koloru skóry lub wlosów, jest w błędzie.

Gość gość
jak bys powiedziala 2, 3 czy 5 to moze i ktos by uwierzyl ale przesadzilas wiec smiem sadzic, ze zadnego. oczywiscie zaraz zaprzeczysz ale taka jest prawda. moze wiec czasem warto musnac skora pudrem brazujacym.

Gość kolor skory jak KUPA
NAPRAWDE podoba wam sie kolor skory jak kupa wasza? jak sraczka???

Gość gość
Ależ to prawda. Brązowić się w życiu nie będę, bo to oszpecanie się, puder brązujący jest do ZAZNACZANIA KOŚC***OLICZKOWYCH, a nie przyciemniania skóry... Jeśli zaś ktoś nie wierzy - trudno.

Gość 32454545065096059689082098502
po co te nerwy? kazdy ma inny gust. jeden lubi czekolade, drugi bita smietane, a trzeci oba na raz ;)

Gość gość
ja jestem z bladynka bo to byla wpadka. w sumie w jakims stopniu ja kocham ale jednak nie ma to jak oliwkowo-brązowe jedrne cialo i dlugie ciemne wlosy- z taka laska spotykam sie nieoficjalnie i gdybym musial wybrac nie wiem co bym zrobil. na razie dobrze jest jak jest;).

Gość gość
Ech, ale w tym kraju się nawet nie można dobrze o sobie wypowiadać. Jak jestem ładna, to powinnam mówić, że jestem brzydka?

Gość gość
BLONDYNKA! Nie "bladynka"!

Gość Rubikovský bloček
Ja uwielbiam swoją karnację. Zimą mnie się pytają gdzie się opalam, a latem gdzie byłam na urlopie. Wiecznie jestem 'opalona'. Nawet jak przebywałam w szpitalu przez miesiąc, zimą, to lekarze się dziwili, bo sądzili, że taki odcień skóry można uzyskać tylko na porządnym solarium.

Gość kkikikikiing
tak se mówcie że blady kolor skóry przypominający rozkładające się zwłoki wyłowione po miesiącu z rzeki są atrakcyjne:o wiadomo że tu siedzą same pospolite wieśnioki bez brwi i rzęs za to z kartoflanym nosem dalej zazdrośćcie egzotycznym pięknościom o których marzą wasi faceci:p

Gość gość
no to wszystko zalezy no od wielu czynnikow przecie 👄 www.youtube.com/watch?v=3HVFORyqOI0