Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mozna zauroczyc sie osoba z kafe pytam

Polecane posty

Gość z armata na ksiezyc
do niedawna bywalam tu po to, by oproznic czajnik z gotujacych sie mysli, ale teraz czajnik malo kiedy oprozniam, natomiast szukam "kontaktu" z jakims tam kims :P

Los nas złączył, a co człowiek złączył niech Bóg (czyli ja) nie rozdziela. To nie karta sieciowa tylko lagi na kafe, wyślij tylko raz wiadomość, a jeśli się nie pojawi odczekaj chwilę.

Gość Z kilofem na Słońce
Nie wiem. Może jestem prostym facetem, ale nie potrafiłbym czuć 'czegoś', poza sympatią, w jej słownikowym znaczeniu, do kogoś zupełnie obcego. Bez urazy ;)

Gość z armata na ksiezyc
ale ja nie mowie, ze to jest milosc, czy zakochanie, ale taki stan supatycznego jakby zauroczenia, chociaz bezsensownego, bo to tylko strata czasu, a mysli o tej osobie przelewaja sie na zycie realne ;)

Gość z armata na ksiezyc
szkoda, ze sei nie wypowaida wiecej swiatlych osob, ktore moglby by cos w tej kwestii doradzic, wytlumaczyc, zracjonalizowac ;)

Gość gość
no to czy w koncu internetowe flirtowanie bez spotkan to zdrada czy nie?

Gość gość
Jezeli nie planujesz z ta osoba spotkn na tle erotycznym I jesli nadal kochasz swojego partnera, to w sumie chyba nie jest zdrada, tylko taki sport dla mozgu, ale moge sie mylic. Niech sie wypowie ktos madrzejszy.

Gość gość
Wirtualna kreatywnosc,odskok od zycia na wysokich obrotach,,,to jest to....nie wiem ...ale dobrze ,ze tutaj KTOS z was jest,kto ma czas ,aby popisac troche.A pytanie czy jest to strata czasu?Czy te teksty moga klamac?Chyba nie.....Zauroczenie jest przyjemne....realne ,wirtualne chyba tez....

Gość gość
a czasem tez nie jest przyjemne :(

Gość gość
Kogos zauroczyc....czy byc zauroczonym....swiat abstrakcji wciaga nas....a noc jest magia

Gość Z kilofem na Słońce
Wirtualne zauroczenie jest płytkie jak kałuża. Gdzie tu miejsce na dotyk, spojrzenie, dźwięk drugiej osoby, jej zapach? Z czym tu zdradzać? Z literami? :D

Gość gość
miejsce na dotyk najwizej w umysle, pod oslona nocy ;)

Gość gość
Jestes okropnym realista....rzuc plaszcz rzeczywistosci i pozwol sie porwac wolnosci umyslu...flirt,a nie pogrzeb....optymizm i lekkosc slowa sa mieczem,,chociaz,kto mieczem walczy ,ten od niego ginie.....

Gość gość
ja przeciw flirtowi nie mam nic, ale na chwile obecna pozostaje jedynie zauroczenie :D (nie zmojej winy)

Gość gość
pewnie nikt nie chce wyjsc zza zaslony wlasnych slabosci...dlatego chetnie tutaj przelewa swoje mysli....szuka bratniej duszy

Gość gość
zgadza sie...

Gość gość
A takie pisanie...to zadna zdrada....to zabawa,jasne.ze ktos moze czuc sie przygnieciony,jesli oczekiwania ma za duze.

Gość gość
czuje, ze lekko wpadam w pulapke takich oczekiwan. musze sie jakos od tego oderwac.

Gość Z kilofem na Słońce
To w kim się tak 'zauroczyłaś'? Znasz tę osobę z 'reala'? Czy tylko stąd? Pisałaś tylko z tą osobą? Czy ułożyłaś sobie 'hybrydową' osobowość z różnych tematów? Jak nie to poroś tę osobę o kontakt np. GG. Będziecie mieli prywatny kanał do rozmów. Tutaj rozmawia każdy z każdym i odróżnianie stylu, czy słów to za MAŁO :P

Gość gość
kilof, nie w realu, ale to wiecej niz hybryd i kontakt tez powiedzmy jakis jest, ale problem w tym, ze mi to za bardzo wchodzi na realne myslenie i jest jakas blokada w porozumieniu...

Gość gość
po prostu nie wiem, czy ta osoba pisze ze mna tylko tak z grzecznosci, czy tez odczuwa lekko podniesiona temperature.

Gość gość
syn fubu Sandrę to powinieneś po du*pie całować, za to że z Tobą wytrzymuje./aadtk/

Gość gość
I co? Smaruje elaborat na temat całowania. Albo się nabzdyczył. /aadtk/

Gość Z kilofem na Słońce
Jak znasz tę osobę tylko stąd to sobie odpuść. Jak jest ktoś z 'reala' na kim Ci zależey, tam skieruj swoje uczucia. Taka moja rada ;)

Nie jest godna opowiadania tutaj nasza historia, i choć poznaliśmy się w tym szynku to tak naprawdę nas tu nie było gdy się poznawaliśmy.