Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mozna zauroczyc sie osoba z kafe pytam

Polecane posty

Gość gość
dobrej dobrej, wacpanno 🖐️

Gość gość
nadal rozgryzam ta sytuacje. o co w tym wszystkim chodzi?

Gość gość
jesteś zauroczona Edelgastkiem? i jak sobie radzisz, gdy on nie doklada drewien do ognia twego zauroczenia? a moze doklada ;)

Ja też zaczynam być zauroczony Beruthielką, po tym jak mi napisała, że: "Dopóki walczę, jestem zwycięzcą". To było bardzo miłe i szczerość z tego płynęła.

Gość gość
ach co cudownie, zycze wam wobec tego wzajemej radosci z tego zauroczenia :) ja mam duzo mniej klarowna sytuacje, ale to nic, bo w sumie mi to nie jest do niczego potrzebne, tylko taka rozrywka i odskocznia ;)

Krwawy gościu. Sam pisałeś, że postawiłeś sobie za cel przepędzić kogoś z kafe. Z tego mniosek, że kafe dla ciebie, to nie tylko rozrywka i odskocznia, ale wręcz sens życia. Ja napisałem, że zaczynam być zauroczony, bo dobre słowo docenić umiem. Zazdrościsz mi mojej zdolności docenienia dobrego słowa?

Gość gość
Edelgascie, chyba zle zrozumiales moje przeslanie i ja nikogo nie chce przepedzac z forum, tylko calkiem szczerze życzyłam Tobie i Betuthelce milego wspolnego zauroczenia :)

Gość gosc noc
Dzis tu nikt nie pisze ,czy jeszcze pracujecie ,czy juz odpoczywacie zauroczeni ?

Gość gosc dzien
ja dopiero sie budze ;) troche staram sie chlonac z zauroczenia, albo moze zaurocze sie kims innym, bo "tamto" sie chyba wypala ;)

Gość gość
Zauroczyc sie mozna,ale tylko na chwile,to jest odskocznia od swiata realnego,tego gdzie stres przed swietami,zakupami....3 min.dla siebie

Gość gosc noc
teraz sie dopiero obudziles.... ?

Gość gość
ja myślę,że można :) fajne uczucie

Gość gosc dzien
obudzilam sie juz pare godzin temu, ale teraz dopiero sie budze do kafe-zycia ;) 3 minuty dla siebie to by bylo fajnie, ale ja to ciagle przez caly dzien zagladam :o

Gość autorka_tego_tematu
piszcie, piszcie dalej ;)

Gość gość
bywa i tak, ze ''zauraczamy'' sie na jakis czas jakims nikiem, a pozniej szybko nastepnym, jesli ktos w realu jest naprawde sam, czyli bez partnera, po poznaniu konkretnej osoby w realu, zauroczenie znajomoscia z kafe przechodzi momentalnie, przynajmniej tak bylo w moim przypadku no chyba, ze ktos ma kiepski zwiazek, to moze tak w nieskonczonosc ;)

Od początku mojej bytności na kafe byłem zauroczony tylko jednym nickiem - swoim. Jedynie teraz ten stan się zmienił dlatego że ktoś go odmienił.

Nie wierze, ze mozna zauroczyc sie nickiem i literami na forum. Chyba, ze to przenika do realnego zycia, typu rozmowy poza forum, telefony, spotkania...

Ale moze jeszcze za krótko jestem na kafe. To bardzo dziwne miejsce i zaskakuje mnie czasami :) po drugiej stronie siedzą żywi ludzie i pisza. Ale co oni wypisuja, co im wyobraźnia podpowiada, a co charakter... Tego nie wiadomo. Dopiero w realnym zyciu mozna ocenić, czy ta druga osoba jest na tyle czarujaca, by stracić głowę. Nie wierze, ze bez realnego kontaktu da sie cos poczuć do liter. Realistka ze mnie.

Gość gosc dzien
rokokowa, samym nickiem i tym co ta osoba pisze moze nie, ale jak sie zaczna wywiazywac dialogi, nawet na topikach, ew. wymiana slowna poza forum, to juz moze sie robic bardziej podgrzana atmosfera. nawet jak nie ma spotkan. i tu nawet nie chodzi o takie stracenie glowy, zeby chciac z ta osoba byc w zwiazku (bo moze juz nawet sie jest w zwiazku), tylko takie po prostu zauroczenie odrywajace nas od codziennej rzeczywistosci, mysli z pogranicza surrealizmu ;)

Jak się podchodzi do takich rozmów zbyt emocjonalnie to i google bot'em można się zauroczyć.

Gość gosc dzien
no wlasnie ;) bo ta "osoba" moze wszystko tak naprawde udawac. ale jednak, cos w tym jest , jak sie poczuje jakas swoista bliskosc tematu, nawet jakies zrozumienie nieprzecietne z jakas kafe-osoba.

Syn fubu - Nie oczekuje tego :) Gość dzien - tak jak napisalam, jesli to zaczyna przenikac do realnego zycia, staje sie realna relacja. Taki surrealizm mowisz? Ciekawe porównanie.

19.12.13 [zgłoś do usunięcia] gosc dzien - Może masz zjechaną intyicję i można ciebie w ten sposób oszukać. Ja mam intuicję wyczuloną i mnie nie da się

Gość gosc dzien
oszukac? ale o co ci chodzi? czy zawsze to, ze sie z kims na kafe fajnie gada oznacza oszustwo: :(

gość dzień - do zauroczenia może dojść po tym jak już się z kimś znasz, rozmawiasz prywatnie, dzwonisz, spotykasz się, ale nie z kilku postów na kafe. Tutaj tak naprawdę nikt nic nie wie o innych, najwyżej można sobie ich jakoś wyobrażać. Nic więcej.

Gość gosc dzien
a nie, no oczywiscie, ze nie z kilku postwo, tylko jak sie kafe-rozmowy przerodza w faktyczny dialog, albo nawet pisemny kontakt pozakafeteryjny. licze sei rozwniez z obecnosica kafe-manipulantow, ktorzy moga kogos w sobie zauroczyc dla ew. zysku (interpretacja dowolna).