Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mozna zauroczyc sie osoba z kafe pytam

Polecane posty

Gość gość
Dobrze, moje Ty słoneczko za ciemną chmurką. Nie lubię jak tak cedzisz przez zęby wkurzony cały.

Dobrze, moje Ty słoneczko za ciemną chmurką. Nie lubię jak tak cedzisz przez zęby wkurzony cały. Chrzań się.

Gość duajj
Można wytworzyć pewnego rodzaju więź [internetową oczywiście] z osobą o podobnych poglądach ;). Przytrafiło mi się to tylko z jedną osobą z kafe, z działu dyskusja Ogólna:P Pisaliśmy na priw dosyć długo, i systematycznie, jednak za bardzo zaczęło mnie to za bardzo wciągać, więc ...... trzeba to było zakończyć.

Mu nie mamy żadnych wspólnych poglądów wręcz przeciwnie - całkowicie różne, jesteśmy jedynie tacy sami.

Gość gość
Pytanie chyba nie było do mnie, tylko do gościa, co dużo wie. Bo ja wiem tylko tyle, że Twoim bratem jest Shrek, z bajki pt. "Shrek", a Twoim oblubieńcem jest użytkownik kafeterii o nicku syn fubu. A ja jestem cichą wielbicielką Maćka B. /aadtk/

Gość gość
Rysopis się zgadza i cała reszta też, więc nie ściemniaj. Ostatecznie przekonałaś mnie stwierdzeniem, że jego krótkie palce nie mają styku z podłogą.

Gość gość
Ja również uważam, że Shrek jest atrakcyjny. /aadtk/

Gość gość
Przepraszam Was, ale muszę się oddalić, aby wypróbować najnowszy przepis na zupkę w proszku mojego kulinarnego idola. /aadtk/ ;)

Gość Zuzanna Amelia ææ
czy mozna zauroczyc sie osoba z kafe pytam * A ja sie znowu zapytam : A dlaczego nie ?

Gość gość
pewnie ze można jak się jest samotną osobą to raz ,dwa trzy i zakochujesz się po paru romantycznych rozmowach na gg :P

Gość gość
I co, poodkochiwaliście się już? Czy nadal pod urokiem?

Gość gość
do mnie się jeden przyczepił kiedyś stąd, niepotrzebnie przeszliśmy na maile i nr telefonów, nie chciał sie odczepić

Gość gość
jest i taki wariant.