Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ofiarakradziezytozsamosci

uwaga na oszusta groźny złodziej tożsamości

Polecane posty

Gość gość
autorko, to daje domyslenia

Gość gość
to straszne co piszesz, bardzo łatwo można uzyskać czyjes dane... a ja chciałabym uprzedzić przed bankami internetowymi jak mbank, już kilkakrotnie słyszałam od ludzi, że zdarzają się kradzieze z kont w tym "banku" (mają słabe zabezpieczenia, a bank internetowy to dla mnie zaden bank, w dodatku próbują navciągać ludzi na wiele darmowych funkcji tudziez utrzymanie konta za free)

Gość gość
informatyk - może miał wtedy pomroczność jasną? Wiesz doskonale ze nie każdy jest taki bystry

Gość pastaaa
Interesujące... Pisz dalej jak to się potoczyło.

i odpowiadam tu pozostałym osobom ktorym bardzo przy okazji dziekuję za to ze mnie zrozumiały a nie wysmiały -sprawa jest juz prawie zakonczona.Nie moge pisac nic wiecej bo jak byłam ostatnio na policji to policjant poradził mi jednak trzymac jezyk za zebami.

" to niech mi ktoś wyjaśni po kiego h*** ten cały Bartek w formularzu internetowym podawałby numer telefonu tej "poszkodowanej", aby później pożyczać od niej telefon i zczytywać z niego kody do przelewu. Dlaczego nie kupił sobie jakiegoś startera za 5zł i nie podał przy wypełnianiu prośby o pożyczkę tego numeru? "

informatyk to nie jest zmyslone!! dlaczego tak uwazasz? to wszystko co opisałam to prawda a teraz musze ten temat zamknać i zlikwidowac.a jednak chciałabym aby powstało jakies forum dla osób takich jak ja-ofiar aby pomagac sobie nawzajem.,bo policja tez niewszystko powie i czlowiek tak wlasciwie nie wie co ma robić.

dlatego,ze to ja załozyłam konto w aliorze a załozyłam oczywiscie nie po to aby brał na mnie pozyczki i sobie potem przelewał tylko przeczytaj dokladniej-zgubił niby dowod i nie mogł podjac swoich pieniedzy dlatego prosił mnie abym załozyła ikonto w jego banku,zeby mogł mi przelac i błyskawicznie pieniadze były by na tym koncie a ja podejmuje gotowkę i mu oddaje.wiec skoro załozxyłam ja to podałam ja swoj wlasny nr tel.

20.12.13 ja o mbanku tez duzo złego słyszałam.

pastaaa co było dalej-okazało się ze jestem lepszym detektywem niz myslalam,teraz nie moge podawac zadnych szczegółow,i musze ten temat zlikwidowac ale jak sprawa się zakonczy to załoze nowy temat i wszystko opisze,bede pod tym samym nickiem,tam w 1 poscie tez jest moj adres email. pozdrawiam.

Gość gość
Spotkałam się z taką samą sytuacją, a w jakim mieście miał miejsce ten incydent?