Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

akluna

dla tych co waza ponad 100kg ZMIENIC ZLE NAWYKI ZYWIENIOWE

Polecane posty

Moze dzis nie podjadalam ale za to najadlam sie jak swinia wieczorem:( o 7 zjadlam garsc makaronu z 4 kulkami miesnymi:(((( mozecie na mnie krzyczec :/ Podsumowanie: jajecznica z 2 jaj ze szpinakiem i kromka mojego chleba, zupa warzywna, kromka mojego chleba z awokado, duza salatka(kasza jeczmienna i jaglana, tunczyk, czerwona fasola, kukurydza), jogurt wisniowy (mialam znow ochote na slodkie) i ta nieszczesna porcja makaronu z kulkami miesnymi (tzw. pulpety!!!!!!!!!!!!) :(

Gość nicknicknick
no kiepsko ze nie dalas rady sie powstrzymac z tym makaronem, ale nie wyrzucaj sobie. niech to bedzie dodatkowa motywacja. juz chudniesz ladnie, ale pamietaj ze to o nawyki chodzi nie tylko o wage ;) uda sie, maly grzech od czasu do czasu nie jest tragedia.

Gość gość
Dieta bez cudów, czyli profesjonalne porady świeżo-upieczonej dietetyczki!!! Obecnie jestem na urlopie wychowawczym, szukając dla siebie zajęcia, które pozwoli mi jednocześnie być matką i realizować się zawodowo jako dietetyk, wymyśliłam – udzielanie porad dietetycznych on-line. Proszę się nie bać słów „świeżo-upieczona”, bo to akurat gwarancja, że podchodzę do sprawy poważnie i profesjonalnie – nie chcę narobić sobie kłopotów na początku kariery zawodowej. Ponadto dietetyka to moja pasja i sama również staram się zdrowo odżywiać, choć nie jest lekko, gdy jest się uzależnionym od czekolady ;-) Moje doświadczenie?? zajęcia i praktyki w takich placówkach jak: szpitale, zakład gastronomiczny, ośrodek pomocy społecznej, żłobek/przedszkole. Ponadto bezpłatna pomoc moim znajomym, którzy byli chętni poddać się moim zaleceniom – ale tutaj niestety potrzebna jest cierpliwość i konsekwencja pacjenta, a z tym gorzej. Może jakby zapłacili to by się stosowali ;-) Napisałam dwie prace dyplomowe na podstawie badań: 1. „Aktywność ruchowa a nadwaga w opinii kobiet” 2. „Żywienie dzieci do 3 roku życia” Dość o mnie, teraz cos na temat mojej usługi! Jak to wygląda?? Na początek wysyłasz do mnie maila o treści np. „Jestem zainteresowana/’ny poradą dietetyczną. Pozdrawiam, Imię i Nazwisko.” W odpowiedzi otrzymasz ankietę, kilka dodatkowych pytań i wszelkie niezbędne informacje o naszej relacji „pacjent – dietetyk”. Otrzymane dane, załączniki, informacje – zweryfikuję, ocenię – jeżeli będę w stanie C***omóc wyślę maila akceptującego zlecenie, jeżeli będzie potrzeba poproszę o kolejne dane. I dopiero tutaj zaczynają się koszty – wysyłasz 50zł na moje konto. W odpowiedzi otrzymujesz: - analizę stanu odżywiania, - analizę stanu zdrowia, - wyliczenia (BMI, WHR, Wskaźnik wagowo-wzrostowy Mw) - plan działania (założenia, zmiany) – i tutaj od Ciebie zależy jak dalej potoczy się nasza relacja) Jeżeli jesteś zainteresowana/’ny mailowaniem ze mną zapraszam i proszę o kontakt na maila: dietetyk.beata@interia.pl

Masz racje, spadek wagi ma byc efektem ubocznym ... Jedynie nad czym musze teraz popracowac , to wiecej pic i nie jesc zbyt pozno. To moj cel na najblizszy tydzien! Przy okazji, zanotowany spadek wagi o 1 :)))

Gość nicknicknick
no jeszcze troche i na silownie bedziesz biegala, zgodnie z obietnica :) to poprawi Ci samopoczucie, zmotywuje jeszcze bardziej no i cialo nabierze ksztaltu a tluszczyk zamieni sie w miesnie.

Gość gość
akluna i co, padłas?

Przyznaje: na tydzien padlam. Mialam goscia z dalekich krajow i duzo sie jadlo, jeszcze wiecej pilo! Ale jaram sie strasznie, bo od jutra ciag dalszy mojej wojny!!

Gość gość
ok, cały czas sprawdzam

Musze przyznac ze ciezko wrocic na dobra drge po takim folgowaniy...

Gość xl_ka
witam,zapraszam nia sklepu dla ,,większych,, Pan;w ofercie spodnie ,sweterki,bilizna nocna,rajstopy rozm 4,5 http://xl-ka.istore.pl/ życze sukcesów w odchudzaniu