Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Ani Luap

PO KOPENHASKIEJ

Polecane posty

hahah,prosze bardzo :p jeszcze by brakowalo, abys sie obrazila hehe a to dobrze,ze nie czekasz bo sie nie doczekasz! dzis wlasnie czytalam artykul,ze co 3 malzenstwo w polsce sie rozwodzi teraz :( bo sie ludzie zorientowali po latach,ze sie roznia :) haha ze nie sa doskonali ich partnerzy i tak sie roznia...no wlasnie...w roznicami zyje sie ciekawiej,ale niestety trzeba byc do tego tolerancyjnym,pokornym i isc na kompromis czego o sobie z latwoscia tez nie moge powiedziec... Moj maz dokoptowal dzis, jutro wracam do domu w koncu,obowiazki czekaja :( fajnie tu i nawet czasopisma wszystkie nadrobilam i ksiazke zaczelam!ufff...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
witam nie wrocilam! siedze 4 tydzien i sie bycze :) 6 tydzien urlopu mam hahah...przyjaciele dokoptowuja w czwartek, pogoda cudne, basen na podworku i wielki na osrodku, do morza 5 min piechota-zyc nie umierac :) szwagier zorganizowal z innymi przyjaciolmi restauracje na dzis wieczor bo byl pewny,ze wracam a ja siedze!wiec to mnie ominie...hmmm...trudno, wczoraj w lidlu byl polski tydzien i zakupki extra zrobione :) ptasie mleczka, kasze, soki, slodycze, pyzy!!! pierogi i inne serki i deserki :) moge tu siedziec :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 venuz_kasia
Hej dziewczyny! pr贸ba mikrofonu- napisa艂am wam w zesz艂ym tygodniu d艂uuugi wpis i wiedz臋 teraz, 偶e dziada nie ma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 venuz_kasia
Ok, dzia艂a :) szkoda, 偶e ju偶 nie pamietam, co wam pisa艂am, ale nie b臋d臋 si臋 ju偶 gimnastykowa艂a i wraca艂a do poprzednich wpis贸w- nie ma czasu ;) Tak wi臋c- Renatce nieustaj膮co zazdroszcz臋 wakacji (raj!), a Paulince powodzenia 偶ycz臋 po zmianach. B臋dzie dobrze, co ma nie by膰 :) Co do facet贸w- tego kwiatu jest p贸艂 艣wiatu, a trzy czwarte g... warte ;) Spoko Paulina, ja ju偶 jestem zdeklarowan膮 star膮 pann膮, Ty masz jeszcze szanse na ksi臋cia z bajki- trzymam kciuki! Sulinka- walczy z diet膮, a偶 ju偶 ca艂kiem znikn臋艂a.. U mnie w sumie bez zmian. Za mn膮 spokojny weekend- by艂am u mamy na dob臋, czuj臋 si臋 jak po wakacjach. Pogaduchy, wino, spacerek, zakupy. Mi艂o. Odpocz臋艂am i si臋 wyspa艂am, a to ju偶 co艣. Planuj臋 jaki艣 urlop na koniec sierpnia, ale zobaczymy, co z tego b臋dzie. W pracy ok, jako艣 si臋 wszystko uk艂ada. Teraz si臋 spinam i chc臋 w ko艅cu sko艅czy膰 prac臋 dyplomow膮, nie ma na co czeka膰. Dodatkowo strasznie si臋 ciesz臋, bo uda艂o mi si臋 z艂apa膰 dodatkowe zlecenie w innej firmie- b臋d臋 mia艂a mas臋 pracy przy tym (偶egnajcie wolne wieczory i weekendy), ale zap艂ac膮 mi za to wi臋cej, ni偶 zarabiam normalnie miesi臋cznie. Tak偶e warto. W najbli偶szy weekend szykuje mi si臋 par臋 imprez, bo to ostatni weekend tej moje przyjaci贸艂ki w Warszawie. I w sumie tyle. Ca艂usy i piszcie dalej co u was :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ani Luap
hej Kochaniutkie :* Renia ja si臋 tak nie obra偶am ja nie z tych :D Fajnei ze odpoczywasz zdj臋cia cudne na Fb a malutka jaka szcz臋艣liwa:) jest strasznie podobna do ciebie 艣liczna :) Kasia pracuj pracuj b臋dziesz stara pracoholiczk膮 :D 偶ul膮c膮 wino wieczorami ahahahha :) Ale super ze prace napisa艂a艣, 偶e wzi臋艂a艣 si臋 za to:) A u mnie.. hmmm wsta艂am o 6stej rano... by艂am na angielskim, teraz praca po pracy kawa z kole偶anka albo piwo niewiem na co bede mniala ochote.. w niedziele kopi艂am sobie d艂ug膮 sp贸dnice szar膮 .. rewelacyjna na rower bo podci膮gam i jade ale uwali艂am j膮 oliwk膮 do cia艂a i mam mega plamy ... b臋d臋 dzi艣 wyparza膰 i odplamia膰 !! Ale nie wiem czy to co艣 da ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 venuz_kasia
hej kochane! zgodz臋 si臋 z Paulink膮, ze zdj臋cia Ma艂ej z wakacji- super! i coraz bardziej do Renatki podobna. Pracy jeszcze do ko艅ca nie napisa艂am, ale ju偶 bli偶ej ni偶 dalej. Musz臋 w "wolnej chwili" doko艅czy膰. I tak m贸j promotor teraz jest na wakacjach i dopiero we wrze艣niu mog臋 mu co艣 podes艂a膰, wi臋c p贸ki co luzik. Kryzys za偶egnany. Do ko艅ca sierpnia b臋d臋 si臋 g艂贸wnie zajmowa艂a prac膮 nr 2, bo mam du偶o do zrobienia i kr贸tkie deadliny. Dam rad臋 ;) Powiem wam, 偶e nawet alkoholu mniej ostatnio pij臋- kieliszek wina albo jedno piwo i to zazwyczaj tylko w weekendy . Ci臋偶ko pi膰, a potem my艣le膰 i pisa膰 ;) Ja dzisiaj te偶 od 6 na nogach i walcz臋. Intensywnych kilka dni przede mn膮. Ze 艣miesznych rzeczy- wczoraj wieczorem ogl膮da艂am film- "Czu艂e s艂贸wka" z Nicolsonem. FIlm starszy ode mnie, ale jeszcze nie widzia艂am. I wiecie co? Zrycza艂am si臋 przy nim jak b贸br! Baby to s膮 jednak g艂upie ;) Paulinka, uwa偶aj, 偶eby Ci si臋 ta d艂uga kiecka w peda艂y/ ko艂a nie wkr臋ci艂a... A co do plam, na t艂uste chyba najlepszy p艂yn do mycia naczy艅? ostatnio spiera艂am plam臋 od oliwy, nie ca艂kiem, ale prawie zesz艂a.

Udost臋pnij ten post

witam kochane, szkoda,ze Tusia zaspala na nowa stronke :) Kasia jaka strata,ze wpis Twoj zaginal :( tak Cie kocham czytac... zawsze cos walniesz fajnego :) jak np. o chlopach tym razem...hahah a 3/4 gowno warte hahah nigdy nie slyszalam,ale prawda w tym jest :) Dzieki dziewczyny za mile slowa....naprawde mam szczesliwe dziecko a przy tym i ja jestem szczesliwa...jest taka kochana,ze tylko schrupac ! smieje sie z Niej i z Nia codziennie po pare razy wiec to juz plu miec dziecko...daje radosc i dodatjowe zmarszczki mimiczne :D tAK A CO TAM OBOWIAZKI...POCZEKAJA...OD NOWA ROZLOZYLAM basen i lato trwa :) Goraco jest choc czest b. wietrznie tutaj... Kasia pewnie z mamuska zaplanowalyscie jakis wyjazd co? Paulinka tluszcz tylko plynem do naczyn a wrzatkiem swieze owoce... Ide jesc swoje dietetyczne danie(dieta 2 x w tyg )kabaczek mlody, indyk i pieczarki z przyprawami i sosem sojowym itp... aha!Kasia ja tez rycze przy TV a juz zwl jak jestem przed okresem hahah-te hormony!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 venuz_kasia
Cze艣膰 Renatka, fajnie, 偶e piszesz :) mi艂o, jak nam forum (chocia偶 na chwil臋) o偶ywa. Fajne masz w tym roku z takimi d艂uuuugimi wakacjami! korzystaj, jak masz okazje, nie ma co! Ma艂o siebie na zdj臋ciach pokazujesz, ale wida膰, 偶e jeste艣 szcz臋艣liwa- wida膰 zmarszczki mimiczne dodaj膮 uroku. Tak, u mnie ewentualny urlop szykuje si臋 z mam膮- musz臋 tylko czego艣 fajnego poszuka膰. Fajnie b臋dzie si臋 wyrwa膰 chocia偶 na kilka dni. Jaki艣 powa偶ny wyjazd planuj臋 w zimie, pewnie na 2 tygodnie. Ale to jeszcze tyle czasu, 偶e nie ma nawet co gada膰. Co do facet贸w- chyba jednak jestem realistk膮, wi臋c powiedzonko te偶 mi si臋 bardzo podoba ;-) A propos facet贸w i tego, jak to si臋 w 偶yciu r贸偶nie uk艂ada i o tym, 偶e ten pierwszy zwi膮zek jest wyj膮tkowy- wczoraj przegada艂am z moim dawnym by艂ym ca艂y wiecz贸r- w艂a艣nie nam min臋艂o 10 lat od pierwszej randki hahaha 艢miali艣my si臋, 偶e od tej pory wszystko si臋 zmieni艂o, ale fajnie, 偶e nadal udaje nam si臋 utrzymywa膰 regularny kontakt. Troch臋 mnie tylko up艂yw czasu zszokowa艂 (oczywi艣cie po sobie tego nie widz臋)- ja go wci膮偶 pami臋tam jako takiego dzieciaka- bardzo m艂odo zawsze wygl膮da艂, jak nastolatek. Teraz patrz臋.. a to starszy pan. Wiecie, w艂os mu si臋 przerzedzi艂, posiwia艂, brzuszek si臋 zrobi艂, zmarszczki pojawi艂y... hahaha straszne ;) U mnie z diet膮 nadal r贸偶nie- raz przez 3 dni koktajle z jarmu偶u i szpinak, a zaraz potem wafelki i ptasie mleczko haha Co zrobi膰!? Mi艂ego dnia!

Udost臋pnij ten post

o jak mi艂o ze piszecie :) Dzie艅 dobry z pracy i znad kub艂a kawy :) Wczoraj wieczorem posz艂am z kole偶anka na piwo i zamkn臋li mi na korytarzu rowr i musialam wrocic na nogach... sie poirytowalam :D no ale nic rano wstalam depilowalam nogi ale tylko do kolana zdazylam tak do sp贸dnicy a uda jak u ma艂py :D a co tam nikt mi pod unbranie nie zaglada :D Z dieta tez ro偶nie raz jem raz nie jem potem jem jak 艣winia.... o i tak czas ucieka.. tez kasiu uplyw czasu mnei przeraza i tez widze u siebei juz demencje starcza ... no ale coz:D w sierpniu wlosy robie na braz ciekawe jak mi to wyjdzie... no i dzien za dniem mija i mij a zmarch贸w tez mi przybywa... a faceci... tez jestem realistka 艁uakszek mnie bardzo 艂adnie wyleczyl z ksi膮偶膮t z bajki.. ale konsekwentnie wychodzac z zalozenia ze piekna milos tylko na ekranie i ze ja tekj milosci nei mam to ogladam kretynskie seriale brazylijskie na wieczor jak juz wszystko porobie do snu !!! W ten sposob sie odprezam i odm贸偶d偶am... Spudnice wczoraj namoczylam w ludwiku potem vanisha nasypalam rano wypralam ale nie zdazylam jej wyjac i powiesic... lezy w pralce nie wiem czy plamy puscily... kjak wroce jeszcze wyplukam i rozwiesze... A ogolem jakos sobei radze musze zaczac oszczedzac ... liczyc kase ... co do urlopu marzylam ze w styczniu cos ale nie mam z kim przeciez nawet :/ w pazdzierniku mama wesele kolezanki tez nie mam z kim isc.. a w d***e mam Trochje mi smutno ale przyzwyczajam sie do samotnosci ... Renia macierzynstwo zdecydowanie Ci s艂uzy :P Kasia ja nigdy nie utrzymuje kontaktu ze swymi by艂ymi po co偶 mi to :D Ale Ty mozesz miec inaczej :p BABY IDE DO ROBOTY :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sulinka
hi!!!!!!!!!! :) jestem i ja.... wszystko wina iphona od siostry... wyslala mi cacko i nie wlaczam komputera... sprawdzam moje menu i znikam... ale widze wiele nie stracilam... maaaaa艂o piszecie moje drogie.... u mnie... bez zmian... wykupilam diete na kolejne trzy miesiace... biegam... cwicze... jezdze na rowerze i cholernie trudno gubic kilogramy... jest ledwo 5 z przodu ale i to mnie cieszy... :) ile walki i determinacji... troche sie uzaleznilam od wysilku... kolano dalej doskwiera ale biegam dalej... mam nadzieje ze nie bedzie wiekszych konsekwencji.... troche mi sie znudzil kurczak w 15 odslonach... a innego miesa nie lubie... ale przeboleje bo zawsze tak sie zywilam. zarazilam moja siostre i tez sie dietuje... ;) druga ze mna biega... zrobila mi sie 艂adna talia... uda zmalaly ale teraz im wiecej miesni tym wieksze sa... niestety... jeszcze wiele pracy przede mna ale widac pozytywna zmiane sylwetki... luby mowi ze juz prawie mnie nie ma... nie mam brzucha... i niestety cycki zniknely prawie calkiem.... tylko sportowy stanik na mnie pasuje...:( renia brawa za slowa ".rob to co bys sama chciala dostac w zamian....." gdyby kazdy wyznawal taka zasade... swiat by艂by piekny!!!!! i tego nam wszystkim zycze!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rene i jak ja zazdroszcze :( kiedy kurde piatka bedzie u mnie z przodu??? buuuuu wczoraj mialam dietke, super fajnie poszlo...pol dnia pilam zielony koktail tzn seler naciowy, ogorek,salata jakas tam rzymska i natka pietruszki plus ciutke cytryny plus jogurt grecki=ok,malo kalorii,napychalo potem indyk w pieczarkach=pycha... no i malo calorie,ale przyjechali przyjaciele i nie mowiac,ze wszystko ze soba wzieli do zarcia co trzeba(nie wiem po co moja goscina?)to przywiezli Irish cream....mniaaaaaam, nic nie zjadlam,ale na te 15% sie skusilam i szklanka z lodem pekla na koniec dnia... dobrze,ze moja diete mozna powtarzac... Dzis mi smutno bo odjechali a bylo tak suuuuper, Seniunia plakala za nimi i mi smutno :( az musze se cos wypic....haha, chyba walne sobie zaraz moj PIMM'S z truskawkami i mieta...do tego cola Kevin i Jego brat jutro zjezdzaja wiec dzis wieczorem sie podrecze sama,jakos tak mi smutno, corenka juz spi... Paulinka dziekuje oczywiscie gratki, szacun ps.tylko nie zniszcz kosci... rene

Udost臋pnij ten post

oj na weekend mam dzien dziecka... upieklam ciasto... biszkopt czekoladowy , na to rodzynki z alkoholem w kremie budyniowym na masle i polewa czekoladowa z rodzynkami i sliwkami. takze z alko.. jak dupa nie peknie to bedzie dobrze :) wiem ze musze uwazac na kolana ale to nie sa dlugie dystanse... 5km max jak narazie... milego weekendu... a paulinak pisze o goleniu i tak mi sie przypomnielo ze rozpytywalam o depilacje woskiem... ponawiam.. czy ktoras korzystala u kosmetyczki? jakie sa efekty? dlugo sa gladkie? jakies podraznienia? chce zrobic cale nogi plus bikini.... boje sie podraznien i tego ze na udach zrobi sie malpak wlasnie... bo ja tam nie gole... bo nie ma czego prawie... help!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
rene apropos nog golenia to mi sie smiac chcialo, gdyz kidys sulinka latala z krzaczorami na nogach a teraz Paula z pol krzaczorami...ja na szczescie mam male owlosienie tylko do kolana i potem okolice bikini bo jestem naturalna blondynka wiec na szczescie mam polowe do golenia :) nie mam na gornych partiach nog owlosienia...no, albo niewidoczne :) meszek naturalny Ja Sulinka tylko uzywalam elektrycznych Braunow wiec owlosienia nie bylo okolo 2 tyg-to wszystko co moge polecic na temat depilowania wlosow ...wosk uzywalam taki z saszetek...ale krotko i nie pamietam rene

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ani Luap
Hej pi臋kne z nad pokrzywy:D Wsta艂am o 6stej rano robie zdrowe sniadanie ... Placki z otr臋b贸w owsianych :D tak postanowi艂am si臋 dietowa膰 i 偶yc zdrowiej:D Pada.. i jak ja pojade rowerosem? co u Was? widzia艂am zdj臋cia Tusi.. macierzy艅stwo jej mega s艂u偶y a jaki chudzielec!!! Zreszt膮 Reniusi te偶 s艂u偶y :):* Zastanawiam si臋 co u Agatki?? kurde ona mia艂a jakie艣 problemy z zdrwiem... mog艂a by si臋 odezwa膰... wszystkie sie odzywajcie .. Kasia pisz tu posta ... Paulinka znikn臋艂aa na tej diecie;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sulinka
jestem jestem... tak poszalalm przez weekend ze az wstyd.... ciasto chyba ze 3 kawa艂y zjadalm... no i pizze ... z parmenska i rucola i kozim serem! 2 kawalki! a w sobote oddalam krew... (i zjadlam pol tabliczki czekolady.. ale zdaje sie ze powinnam..:) ) ale chyba niepotrzebnie bo same problemy z tego tytulu... mam siniaka na pol reki... wogole byly jakies komplikacje i nie wiem czy mi powietrze nie weszlo w zyle bo byla banka.... mecze sie teraz strasznie nie moge oddychac przy minimalnym wysilku... juz nie wiem co robic... musze chyba wybrac sie do lekarza... i zrobic badania... :( dzisiaj ostateczna proba... jak nie dam rady biegac to jutro badania. mam nadzieje ze to chwilowy spadek formy... choc to by bylo baaaardzo dziwne... po takim czasie? nie moc przebiec nawet kilometra???!!! :( smutno mi... wszystko mi z rak leci... jakas jestem nerwowa... ziewam ciagle.... wogole to nie wiem co sie ze mna dzieje... menopazuza mnie dopada chyba....

Udost臋pnij ten post

d偶uma plamista przyszla i objawy zel偶aly :) ... rany! a juz sie balam ze cos powaznego sie podzialo... uf! ale badania i tak chyba powinnam zrobic... waga stanela w miejscu... mam nadzieje ze to tez przez dzume...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ani Luap
jaka Dzuma?:D A ja si臋 die tuje tzn zdrowe od偶ywianie ... rano placki z otr臋by owsianych potem warzywka na patelnie leczo fit chleba unikam ale efekt贸w brak :D no dobra to dopiero 4 dni A ja w pracy , neta mi odcieli na mieszkaniu... poprzednicy nei placili rachunku i jestem bez neta.. zla jestem na to Paulinko juz ok ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
rene dzuma to chyba okres? tak sie tylko domyslam.... no mamuchy by is mogly odezwac...Anka Sasanka, Tusia Marusia i Agatka Kosmatka!!! ja kiepsko w tym miesiacu z efektami mojej diety :( waga stoi w miejscu :( nic do tylu, ale dobrze,ze i nie do przodu :) Strace chyba prace....buuuu tzn nie tragedia dla mnie ale latwa kasa jakas tam wpadala...moja Ala idzie najprawdopodobniej do domu, gdzie bedzie miala opieke na 24 g bo jednak z nia zle...hmmm...miala juz wychodzic a tu jej sie pogorszylo-sika w lozko, spiewa sobie piosenki,no psychiczna jak nic :( tzn spiewa sobie nie tak ot po prostu :) 2 miechy nie mam juz placonego buuu szkoda bo moja kasa byla na nasz domek letni a jakby nie bylo 3 tys funtow trza rocznie za to cudo placic :( ale warto!!!wracam tam znow na 2 tyg...gosci bede jakichs tez miala od czasu do czasu,pogoda niezla... Moja mala miala adonowirusa hmmm...nigdy wczesniej o tym nie slyszalam...pewnie na placu zabaw to zalapala bo zarazliwe a ona taka przyjacielska...wszystkie dzieci sciska i caluje!!! a dzieci przeciez brudne sa :) :D serio zwl te starsze...nie myja rak po wc itd...jak matka czy ojcie nie przypilnuja...wiec dobrze ze i tak sie tylko skonczylo-5 dni biegunka, zle samopoczucie i 2 dni wymioty.ufff sladka jest jak zawsze.... buzka RENE bo tak mi wygodniej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tryja
Dziewczyny pr贸bowa艂am kiedy艣 kopenhaskiej, ale czu艂am si臋 na niej tragicznie. Mdla艂am, kr臋ci艂o mi si臋 w g艂owie, wi臋c przerwa艂am. Te偶 tak mia艂y艣cie? Teraz przesz艂am na diet臋 Smartfood, jako zamienniki posi艂k贸w w diecie 1100/1200kcal, schud艂am ju偶 6kg, a przed sob膮 jeszcze drugie tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sulinka
dieta to plan na cale zycie... trzeba jesc madrze... i nie czarujmy sie... trzeba sie troche ruszyc... kopenhaska nie jest z艂otym srodkiem... i chyba raczej bardziej szkodzi... bo organizm szybko po jej skonczeniu szuka sposobu zeby sie odbudowac... 1200 kcal to strasznie ma艂o... to tyle co na przezycie... mozna tak jesli sie nie cwiczy i caly dzien siedzi... 1000 kcal idzie na twoja egzystencje!!! troche rozsadku... i powodzenia. :)

Udost臋pnij ten post

i taaaak... dzuma plamista to nic innego jak nasza znienawidzona comiesieczna krwawica..... ;) lepiej mi.... zjadlam omleta z tunczykiem i lece....:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 venuz_kasia
Cze艣膰 dziewczyny, wybaczcie, 偶e tak ostatnio znikn臋艂am. U mnie wszytko ok, chocia偶 jakie艣 lenistwo mnie dopad艂o. Marzy mi si臋 jaka艣 zmiana, jaki艣 fajny wyjazd, albo nie wiem co. Co艣 mnie korci. Znalaz艂am np. pi臋kne mieszkanie we Wroc艂awiu, ale po co bym mia艂a si臋 do Wroc艂awia wynosi膰?! P贸ki co planuj臋 wzi膮膰 wolny pi膮tek i jecha膰 na weekend na Mazury. Mam ostatnio du偶o pracy, a czas wolny przelatuje mi gdzie艣 przez palce i nie mog臋 si臋 z tym ogarn膮膰. U mnie te偶 si臋 "d偶uma" zbli偶a- zjad艂a bym diab艂a z kopytami. W zesz艂ym tygodniu wyjecha艂a do Czech ta moja przyjaci贸艂ka i troch臋 mi smutno i samotnie. Na brak towarzystwa specjalnie nie narzekam, ale jako艣 tak dziwnie. W sobot臋 by艂am na dobrej imprezie- moja babcia mia艂a 92 urodziny. Ca艂kiem by艂o fajnie ;-) Ciekawa sprawa, bo rodzina mnie ju偶 zacz臋艂a wypytywa膰 o facet贸w- moje siostry cioteczne s膮 ju偶 po rozwodach i maj膮 kolejnych narzeczonych, wi臋c dostarczaj膮 wystarczaj膮co atrakcji ca艂ej rodzinie hahaha Kupi艂am wczoraj nowe tenis贸wki, a dzisiaj planuj臋 sukienk臋. A co! jak szale膰, to szale膰. Ugotowa艂am wczoraj risotto z kurkami- poezja. Ca艂usy i mi艂ego dnia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
rene oj Kasiulka przykro mi,ze sie czujesz samotna...ale ja jakos tez tak ostatnio...dobrze,ze mam corke, cala nadzieja w niej i czas zajety po pachy...a do tego internet wiec mam co robic hahah,ale czasem sobie mysle jak to dziwnie...moja siostra sie na mnie wypiela (a to ona byla na wyjazdach, a to ja wciaz wczasuje,ale jakis glupi sms chociaz...a jak ja nie zaczne to cisza...)Rodzice-codzienny kontakt,ale oni tez sa wiecznie zajeci i maja swoje zajecia, znajomych, wyjazdy itp...teraz zyja chorymi kotami bardzo...rozumiem w sumie... Najblizsza przyjaciolka jest,ok, ale jakos tak jest dziwnie, rzadkie kontakty, ona zawsze cos ma na glowie, nowe aspiracje,prace,szkolenie itp...,inna za daleko mieszka (tzn nie ma auta)i wiecznie zajeta... O znajomosciach w Polsce juz nawet nie mysle...chyba mijaja te dobre znajomosci bo ile lat sie da ciagnac przyjaznie na odleglosc i widziec sie co pare lat??? TAKZE JA JUZ MAM POSTANOWIENIE - szukac nowych dobrych znajomych z dziecmi teraz :) dla Seni bo Ona bardzo kocha dzieci i znajomych wiec majac dzieci bedzie wspolny temat, czas spedzony itp...musze sie wziac za siebie i nie jeczec a ogarnac sobie nowe znajome :) sie wygadalam... poki co siedze dalej nad morze, jest mi super, ci moi przyjaciele moze zjada w nastepnym tyg (z nimi nic nie wiadomo maja 100 pomyslo na mintue)a ta co daleko mieszka przyjezdza w piatek na weekend... Kevin Ja przywiezie... rene

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sie rozgadalam nie na temat :) Kasiulka mialam pisac,ze przykro mi z powodu Julki chyba tak? bo rozumiem co to dobra przyjazn... a czemu sie wyprowadzila jak mozna wiedziec? szkoda bo po sobie wiem,ze przyjaznie na odleglosc sie jednak wykruszaja.... mam nadzieje,ze u Was tak nie bedzie! rene

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ani Luap
pozdrawiam Was i ja .. samotna Paulina

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 venuz_kasia
Hej dziewczyny, co tak cicho ostatnio? Renatka, Paulinka- czyli wychodzi na to, 偶e ka偶dy jest na sw贸j spos贸b samotny. Co zrobi膰! Renatka, Ty dobrze kombinujesz, jednak przydaliby Ci si臋 teraz znajomi z dzie膰mi- zawsze to wi臋cej wsp贸lnych temat贸w i sposob贸w na sp臋dzenie czasu ;-) Paulinka- ja nie wiem w sumie czemu, ale jestem pewna, 偶e gdzie艣 za rogiem czeka ten Tw贸j ksi膮偶臋 z bajki. Co do mojej Julki- fakt, dobra przyjaci贸艂ka, przez ostatni rok by艂a dobrym zast臋pstwem faceta haha imprezy, wyjazdy, kolacyjki, pogaduchy. I jeszcze blisko mieszka艂y艣my, wi臋c w og贸le by艂o wygodnie i mi teraz tego brakuje. Wyjecha艂a z bardzo prostego powodu- za prac膮. Dosta艂a 艣wietn膮 propozycj臋- nie do艣膰, 偶e praca ciekawa i rozwijaj膮ca, to jeszcze za 4 razy lepsze pieni膮dze ni偶 w Polsce i z ca艂膮 mas膮 benefit贸w. P贸ki co jest bardzo zadowolona. Wybieram si臋 do niej pod koniec wrze艣nia, to zobacz臋, co i jak ;) P贸ki co by艂am przez weekend z mam膮 na Mazurach. Pi膮tek super, a w sobot臋 czym艣 si臋 zatru艂am i weekend wyj臋ty z 偶ycia. Koszmar jaki艣, do dzisiaj si臋 藕le czuj臋. Mo偶e chocia偶 troch臋 schudn臋, bo nie jestem w stanie nic zje艣膰. Trzeba szuka膰 pozytywnych stron ;) Mi艂ego tygodnia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
rene no faktycznie pustki tutaj... Ja od czasu tego narzekania nie moge sie od gosci opedzic hahaha Wszystkim moim dobrym kolezankom powiedzialam,ze Seni ma cudowne ciotki, szkoda tylko,ze do d**y :D i moze to podzialalo :) jeszcze zeby ostrze na moja siore ,ale ta ma zawsze jakies problemy wiec ja zaoszczedze poki co.... renata

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sulinka
hi! piekne moje i samotne... :) znam ten BOL.... :( ciagle latam z ty艂kiem i znajomi sie wykruszaja... a na nowym miescu nie tak 艂atwo znalezc kogos sensownego... przyjaciele na drzewach nie rosn膮... niestety... ja dalej sie dietuje... zarazilam juz kilka osob... coraz wicej adoratorow sie kreci wokol mnie... szkoda ze to sami panowie po 40-stce... ;) Moj luby pojechal na kilka tygodni za granice... wiec samotnie zegnam sie z latem... jakos mi smutno... samotne weekendy ciagle tylko praca....dobrze ze mam ta diete bo przynajmniej mam czym zajac umys艂. poki co waga stoi w miejscu... cale szczescie z 5 z przodu :) :) :) obwody tez niebardzo sie ruszaja... trudna ta walka z t艂uszczem... wrrrr rrrrrrr rrrrrr rrrrrrrrrrrrrrr gdzie mozna wyjechac we wrzesniu zeby byla jeszcze piekna letnia pogoda?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ani Luap
hej Kochane z nad porannej Kawki :* Kasia na bank za rogiem czeka na mnie nie jeden a kilku ksi膮偶膮t :D wyros艂am ju偶 z tych bajeczek:p Nikt na mnie nie zwraca uwagi, adorator贸w brak, og贸lna lipa... Kasia a Julka pojecha艂a tam na zawsze? Co z Tymi wakacjami w W艂oszech z mamit膮? Renia dobrze, 偶e masz ju偶 towarzystwo:) Ty dalej siedzisz nad morzem? Twoja malutka ju偶 nie jets taka malutka ale za to s艂odziutka:) Wiesz co艣 co z Twoim kotkiem? 艢ledzisz jego losy jeszcze?? Paulinka adorator贸w wielu czaasmi ten po 40 b臋dzie lepszy czasami dojrzalszy mo偶ne bardziej zdecydowany?? mo偶e warto si臋 rozejrze膰? Ale Ci zazdroszcz臋 z t膮 Twoj膮 diet膮... Tylko po co Ty chcesz chudn膮c skoro sama stwierdzi艂a艣 ostatnio ze juz ciuchy tak nie le偶膮 U mnie stara bieda .. nic si臋 nie dzieje.. nudno i samotnie tak jak by艂o... ju偶 depresje 艂apie w pi膮tek zmieniam kolor w艂os贸w ale co wyjdzie... nie wiem

Udost臋pnij ten post