Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fifitutti

Która bogato wyszła za mąż z rozsądku A ktora wyszła za gołodupca i żałuje

Polecane posty

Gość gość
Moniczko, nic na siłę, a już na pewno nie seks, miej więcej szacunku do siebie, ja bym radziła Ci nie przekładać pieniędzy nad ❤️, no chyba, że z czasem pokochasz tego bogatego.Słyszałam takie rady, żebym poczekała, kiedy z kimś nie iskrzy na początku lub nawet po kilku tygodniach, ale u mnie to z czasem nie przychodziło i też dalej nie miałam ochoty nawet pocałować tej osoby a co dopiero coś więcej. Nie wiem czy jesteś wierząca, pomódl się o dobrą decyzję, o dobrego męża, ale przestań też uprawiać seks wtedy z tym facetem.

Gość gospodarz__
No bez jaj, dziewczyna jest prywatną prostytutką jakiegoś bogacza a teraz Ty jej mówisz "Szanuj się"? ;)

Gość gość
Oczywiście, każdy może się nawrócić, zrozumieć błędy i wyciągnąć wnioski, a Ty nie "rzucaj kamieniem", bo "kryształowy" pewnie sam nie jesteś.

Gość autorka to ja
Oj dziewczyny u mnie porobiło sie...Już pasożyt spakowany i jedzie do mamusi na kilka dni ,zeby przemyśleć kilka spraw jak sam mi mówił ... Mam nadzieje , ze albo sie ogarnie albo będzie koniec z nami :(

Gość Eilzabett
Autorko czy Ty jesteś może spod znaku Ryby?

Gość Daniel Gazel
Nie, jest spod znaku wołowiny,,HEHE,,,

Gość Eilzabett
umarłam ze śmiechu, cóż za wyszukany i niebanalny żart WOW

Gość Daniel Gazel
Sie ma żart w ręku to i się co weekend nową c***kę na roochanko wyrwie,,HEHE,,,,

Gość hrabia cocks
Szajka gołodupnych idiotek bez grosza szuka bogacza i dziwi się, że teściowe są nieprzyjemne :D

Gość Elizabettt
Jesteś autorko?

Gość autorka to ja
Jestem waga :)

Gość Elizabettt
Aha oki dzięki za odp Dużo siły Ci życzę w tych ciężkich chwilach :* Jeszcze wszystko przed Tobą.:)

Gość gość
Wyszłam za gołodupca, który miał nieco oleju w głowie i niezły zawód [po zawodówce]. Po 12 latach mamy... sporo. Dom w Polsce, mieszkanie w Nicei i w Barcelonie.

Gość Aktuariusz Dariusz
No to lecimy d**eczki, Skoro mówicie jaka to dyskryminacja, i że kobieta więcej niż 2 000zł nie zarobi to sprawdźmy która płeć ma więcej przedstawicieli w wysoko kwalifikowanych zawodach. Po moim rynku: aktuariat - niemal sami mężczyźni mają uprawnienia, kobiet jak na lekarstwo. W pochodnych - doradca inwestycyjny i CFA - znowu, kobiet jak na lekarstwo, choć ciut więcej. No dobra, to może bardziej "kobiecy" zawód? To lecimy - biegły rewident (informacja dla głupich c*** po zawodówkach - to dalsza pochodna księgowego/księgowej) - już lepiej, ale i tak ciągle mężczyźni przeważają. To jak to jest, c***eczki? Skończyłyście byle pierdołę na jakimś uniwerku i chcecie zarabiać tyle co specjalista z wysokimi kwalifikacjami?!

Gość autorka to ja
Moj ma dobry zawód jest kucharzem , miał oferty ale większość olewał nawet nie chodził na rozmowy bo mu było Daleko ach szkoda mowić masakra :(

Gość jolaaaaa
Aktuariusz Dariusz (fiuciku)- Kobieta w zwiazku robi milion wiecej rzeczy dla dobra ogolu, powiedz jak czesto sprzatasz, pierzesz, gotujesz itp ale nie tylko po sobie ale po kilku osobach plus praca plus ciaza dziecko itp Zastanow sie czlowieku ile Twoja matka sie narobila kolo Twojej d**y, a pewnie i pracowala i reszte obowiazkow miala. A facet do pracy i koniec. Albo nawet do pracy nie raczy pojsc

Gość hrabia cocks
tylko do pracy i koniec? :) dla kogoś zarabiającego do 3 tys. praca faktycznie może się wydawać wycieczką od 8 do 16

Gość gość
Ja wyszłam za maz 5 lat temu , i tez za gołodupca . Miałam kilka tysięcy odłożone ,swój samochód ( 10 lat ) meble i trochę fajnych ciuchów stać mnie było na jakies wyjścia co tydzień . Po 5 latach od ślubu z oszczędności nic nie ma , samochód ma 15 lat i nie ma za co go zmienić , mable sie zużyły i ciuchy wydarły . W ciagu tych kilku lat ja pracowałam a maz sie kształcił , i dalej ja pracuje i nas utrzymuje a on dalej sie kształci :(

Gość nołłej
A co myślicie o chłopie (33l), który wiecznie ma wymówki, że nic nie potrzebuje i woli sobie poszaleć. Auto 13 lat,co chwile się psuję, ale on nie będzie kupował nowego chociaż go stać na kredyt, komputer ja mu naprawiłam - on od roku tylko truje, że chce i tak sobie laptopa kupić, mieszka z rodzicami bo odkłada ponoć na wkład własny, ale i tak boi się kupić bo przecież nie będzie mógł tak często wychodzić na miasto. :( Masakra. Robi z siebie alternatywnego na siłę.

Gość gość
bo kobieta powinna inwestować w swój rozwój a w Polsce to jest jeszcze mało popularne, jedynie chyba w dużych bogatych miastach. panuje jeszcze jakiś zwyczaj z tradycji staropolskiej że dziewczyna skończy jakieś liceum, coś tam, studia pedagogika i od razu dzieci i dom.Większość polek tak zyje.Inaczej np jest w Niemczech gdzie moda jest że kobiety nie chcą mieć dziec***prowadzą wygodny styl zycia, uczą się i rezygnują z macierzyństwa, tam dużo kobiet jest na ważnych stanowiskach a w Polsce nawet zatrudniać nie chcą młodych kobiet bo jest założenie że zajdzie w ciążę i będzie zwolnienie ciągnęła. Kobieta musi w siebie inwestować ! i nie ważne co to jest ! nawet jeśli jest fryzjerką to uczy się od mistrzów, jeździ na szkolenia,zdobywa certyfikaty, taka ma stałe klientki i nawet jeździ do klientek robi im fryzury, dobrze zarabia i rozwija się ! nie chodzi o to że kariera to tylko studia i nauka.Każda powinna robić to do czego się nadaje i wtedy jest super elegancką bizneswoman.Kobieta jest w stanie poradzić sobie bez faceta ale dużo tutaj dziewczyn nie wierzy w to i nie wierza w swoje możliwości, wychowane w takiej kulturze że to tylko męzczyzna może mieć kase a ja będę jego zabawką u boku. A jeśli facet ci nie odpowiada to go rzuć, rozstań się , po co narzekacie i tkwicie w związku na siłę ? nie pojmuje tego chcesz dobrze żyć to żyj, wprowadź to do realizacji a jak siedzisz z chłopem leniem i dajesz się wykorzystywać w imię miłości to jest coś nie tak.

Gość Chupakabra
Aktariusz czemu klniesz? Przecież tak tylko plebs i patologia po zawodówce się zachowuje... Gadasz jak typowy przedstawiciel handlowy. Masz ewidentnie wypaczoną osobowość. Jakoś nie gadasz jak inteligentny człowiek. Ps. Chleb c***ewnie wypieka bankowiec, fryzurę robi lekarz, dom ci wybudował prawnik, a twojego wypas furacza naprawia inżynier robotyki.

Gość gość
Chupakabra nie rozmawiaj z trolem, rozmowa z kretynem jest taka sama jak rzucanie się błotem ze świnią, po pewnym czasie zauważasz że świni sprawia to przyjemność

do tego madrali akturiusza czy jak tam - prosze Pana nie wszyscy maja predyzpozycje do wszystkich zawodow...nawet bedac fryzjerka mozna odniesc sukces zawodowy.

Gość gość
zgadzam sie na rozwoj osobisty kobiety, niestety 90 procent kobiet w Polsce ma wpojony trend bycia matka i zona, i tylko tyle, siedza jak facet kaze, bo czesto mezczyzni maja za zle jak kobieta chce sie ksztalcic, mam takie znajome gdzie maz zakazal isc np na kurs jezyka angielskiego bo nie potrzebny:) i nie z powodu kasy, bo maja duzo...zwyczajnie wiekszosc mezczyzn boi sie kobiet ambitnych, poza tym jak kobieta nie ma celu w zyciu to rzeczywiscie tylko szukac meza z kasa, rodzic dzieci i siedziec w domu, i plakac bo zycie ucieka a trzeba jakos zyc, wiec najlepiej byc na utrzymaniu i o nic sie nie martwic,

Gość Biorę los w swoje ręce
Wstyd mi za was dziewczyny:(( Jak czytam takie cos to zaluje ze jestem kobietą.

Gość Zsazsa
To nie czytaj jak nie pasuje 🖐️

Aktuariusz Niestety masz rację!!

Zsazsa Czytam i otwieram oczy! Jestescie wizytowkami kobiet tego kraju. Co to w ogóle za temat? Wyszła za gołodupca? Z rozsądku? Czy tak trudno wziąć i zarobić na siebie?

Gość gość
praca zawodowa płacenie rachunków sprzatenie pranie zakupy wyjmowanie listów ze skrzynki chodzenie na pocztę po awizo płacenie rachunków online wywiadówki odrabianie lekcji z dzieckiem pilnowanie terminów wizyt lekarskich i umawianie tych wizyt pilnowanie garderoby dziecka (swojej wiadomo) praca zawodowa zajmuje 9 godzin dziennie (8 praca, godzina na przybycie) planowanie wakacji, wyjazdów, wycieczek, czegokolwiek mąż: pracuje (rzadko) gotuje zawsze jak jest w dom czyli czesto odkurza robi zakupy (ale zawsze uzgadnia ze mną)