Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy w Polsce związki będą wyglądać tak jak w Skandynawii

Polecane posty

Gość gość
ja chcę męża który będzie dbał o dom i dzieci, leniwca nie potrzebuję

Gość gość
kiedys faeci nie mieli obowiazkow w domu, bo mieli w polu i w obejsciu. o ile ktos mieszka na wsi to rozumiem, ze facet sie domem nie zjamuje, jesli ma mase innej roboty. mieszkanie w miastach zaburza ustaloby od wielu lat porzadek (czy on sie komus podoba czy nie). faceci dalej domem sie zajmowac nie lubia, niestety innej roiboty nie maja - tylko marne 8h pracy a drzewa nie robia, w polu nie orza gnoju nie wyrzucaja. Leniwce. Baby teraz tez maja latwiej, bo pralki, zmywarki, pampersy, porody ze znieczuleniem, zwolnienia w pracy itp. generalnie ejstesmy coraz bardziej leniwi jako ludzie.

Gość gość
Ja sobie nie wyobrazam tego żeby robić wszystko sama w domu. To jakieś chore, nie jestem żona muzulmanina czy hindusa żeby być jakas niewolnica.

Gość gość
Ja sobie nie wyobrazam tego żeby robić wszystko sama w domu. To jakieś chore, nie jestem żona muzulmanina czy hindusa żeby być jakas niewolnica.

Gość Sweeden
A za 60 lat typowy związek w Szwecji będzie taki -"już ugotowałam ryż ,wyszorowałam podłogi oraz przyniosłam od lekarza naszą siódmą najmłodzszą pociechę . Drogi Ahmedzie czy już mogę iść spać?"

Gość gość
gość ja chcę męża który będzie dbał o dom i dzieci, leniwca nie potrzebuję x Jeśli zaakceptujesz, że jestem prawiczkiem to możesz mieć to od ręki

Gość doxyl
Najlepsze to durne picze które w temacie o Szwedach piszą o związku z Finem. To dość spora różnica . Finowie są bliżsi nam niż Szwedzi mentalnością. A do tego rdzenni Szwedzi nimi często pogardzają.

Gość 0 Terenia 0
doxyl - To nie jest temat tylko o Szwedach, ale o całej Skandynawii i mężczyznach stamtąd 😴

Gość gość
za dużo ciapatych i murzynów w skandynawii, niszczą tę piękną krainę

Gość gość
tam gdzie sa ciapaci tam jest syf i brud