Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinka3

Wszyscy z nadwaja powyzej 30 kg

Polecane posty

Gość karinka3

Od jutra zaczynam moja walke ze zrzuceniem kilogramow mam 20 lat 166 wzrostu i waze ponad 95kg jutro sie zwarze rano, i bede wazy sie co poniedzialek. plan diety: jesc 5 posiłkow dziennie do 1200kacl godzinny spacer i ok 40 min cwiczen w domu rowerek i te sprawy ;) musi sie udac. Zapraszam do wspolnego odchudzania i wspierania sie nawzajem.

Gość nie mam nicka
Ja ważę ok 100kg. Chcę schudnąć 30 kg. Mam zamiar zrzucić ten balast do jesieni.

Gość Rumianek_
Ja chce zdazyc do lata - a Wy? maj to moj ostateczny termin - ciekawe ile uda mis ie zrzucic, jak myslicie?

Gość karinka3
ja tez chcę do lata zrzucic tak do czerwca :) no zwazylam sie i jest az 96,5 ehh no trudno nie ma co sie lamac tylko brac do pracy

Gość nie mam nicka
U mnie dzisiaj rano 99kg :) Ja do lata ucieszę się ze straconych 20kg, ale jak będzie więcej to się nie obrażę:P. Damy radę dziewczyny:)

Gość karinka3
Dookladnie u mnie jak juz 75 bedzie do lata to super a potem reszta ;) aby do lata nie wiecej niz 75 bylo :D mój jadłospis na dzis: Śniadanie: ciemna bułka z serkiem topionym Śniadanie II: jogurt naturalny obiad: zupa ogorkowa 400ml z łyżka jogurtu naturalnego podwieczorek; 5 szt mandarynek kolacja; twaróg z pomidorem do tego 4l wody (bardzo lubie pic wode) 30 min cwiczen (na poczatek potem bd zwiekszac) + godzina spaceru ;)

Gość gość
Do gazu wieloryby :D

Gość karinka3
No bylam na godzinnym spacerze ;) dosc szybkim marszem i pol godzinny cwiczen za mna.

Gość karinka3
No dzien zaliczony :D Zjadłam dzis: Śniadanie; bułka sojowa z serkiem topinym Śniadanie II: gorący kubek (50 kacl) obiad: 400ml krupniku z peczaku (bardzo lubie zupy) podwieczorek; jabłko, 3 mandarynki kolacja; owsianka ( 1 szkl mleka 2%, 3 łyzki płatków) no 2 litry wody juz wypite teraz pije druga butelke. 2 herbaty zielone wypite i oczywiscie godzinny spacer plus 30 min cwiczen juz za mna ;)

Gość nie mam nicka
No nieźle Karinka:) Ja właściwie warzywka cały dzień, jabłko, 2 mandarynki i 2 jajka na twardo.

Gość karinka3
no to super ;) i najwazniejsze ze glodna nie chodze bo az 5 posiłków i wgl

Gość gość
jak wy tyle litrów wody pijecie to się dziwie ze jeszcze tyle jecie..ja kiedys musiałam pic 2 litry dziennie to prawie nic nie jadłam bo ciągle miałam pełen zołądek tej wody

Gość gość
gorący kubek jako element diety to raczej kiepska sprawa. jedz w miarę rozsądnie i dorzuć aktywność fizyczną. do tego możesz wybrać z rankingu tiny.pl/qft7p dobre suplementy, które znacznie przyspieszą efekt

Gość gość
jest na to sporo diet i w ogole tak jest no tak sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi tak ale pamietaj ze taki facet 👄 www.youtube.com/watch?v=FIhyhwzQ0-8

Gość karinka3
wiem doskonale wiem ze goracy kubek to nie bardzo ale bardzo je lubie i maja tylko 50kacl

Gość karonka3
no juz dzis 3 dzien :) czuje sie wspaniale tak lekko i wgl mam bardzo duzo sily do walki. jadlospis na dzis: s I: bulka ciemna z pasztetm s II: maly kefir obiad: i znowu krupnik bo wyszedl mi pyszny nie widze sensu gotowac cos znowu na dzis podwieczorek: jablo kolacja: kalafrior z 2 jajkami ugotowanymi na twardo polane to jogurtem naturalnym z odrobina chrzanu

Gość karonka3
na 2 sniadanie zjadlam kisiel 110kacl wiem ze kefir by byl lepszy no ale czasami sie czegos innego chce

Gość karinka3
No dzien zaliczony tylko ze spacer byl 30 min a nie godzine bo mam sporo nauki aby do konca tygodnia i bd miala luzniej z nauka :)

Gość karinka3
Co myslicie o: SONKO POP COOL Chipsy popcornowe? bo zjadlam na kolacje bo zobaczylam ze maja tylko 250kacl, a mialam ochote na cos innego. Troche wyrzuty sumienia mam ze zjadlam choc niby nie az tak kaloryczne

Gość karinka3
wazylam sie dzis i jest 93,3 :)

Gość nie mam nicka
Hej:) Co do tych popkornowych to nie mam zdania, nie przepadam za takimi ryżowymi, wolę wasę chrupnąć. Założyłam się z mężem, dałam się podpuścić, no ale stało się, że do końca miesiąca schudnę 5kg! I poradź, jak ja mm tego dokonać? Zakład o trzy stówki i nie mam zamiaru przegrać! I to nawet o kasę nie chodzi, ale o honor!

Gość karinka3
jak chcesz szybko schudnac to do 700 kacl i godzinny spacer. ja mam duzo do zrzucenia dlatego jem 5 posilkow do 1200 kacl i 5 razy w tyg godzinny spacer plus 30 min cwiczenk

Gość nie mam nicka
U mnie do schudnięcia też dużo, ale o te 5 kg na początek się założyłam:O

Gość karinka3
jak masz wiecej niz 15 kg do zrzucenia to w zadnym wypadku dieta tak malo kalorczna rob to co ja a uda ci sie :)

Gość Joanna_85
Witajcie Myslałam że tylko ja mam ponad 30 kg nadwagi ale nie jestem sama.... Będe zaglądać postepy u innych dają motywację :) Pozdrawiam

Gość karinka3
ja co piatek bede pisala ile waga pokazuje :)

Gość Joanna_85
Ja ograniczyłam to do raz na miesiąc ostatnio ważyłam się w poniedziałek i waga pokazała już 89 kg a nie 91 jak na poczatku teraz zważe się w lutym 13 czyli za miesiąc ale za to co tydzien mierzę się cała ;) Pozdrawiam

Gość Joanna_85
Witajcie dziewczyny ! Chciałam zapytać jak się trzymacie ?:) Ja całkiem nieźle moja dieta i ćwiczenia póki co nie znudziły mi się więc jest dobrze, przyznam się że dzis moje spodnie od piżamki które zawsze były opięte prawie mi spadły bo w pore je złapałam :D Wiec chyba wszystko idzie w dobrym kierunku :) Nie mogę doczekać się ważenia w połowie lutego :) W sumie to sama nie wiem co działa troche wysiłku podczas ćwiczeń , dieta czy suplement slimcea :D ale to chyba najmniej ważne. Ważne jest to że widzę różnicę ;) Napiszcie co u was :) Pozdrawiam Was cieplutko ;) :) i trzymam kciuki :)

Gość karinka3
no ja tez dobrze sie czuje i wgl czuje sie lekko. a w piatek wazenie bo co piatek sie waze ostatnie wazenie pokazalo 93,3 to teraz nie moze byc wiecej jak 92 :)

Gość Joanna_85
Karinka trzymam kciuki by było tyle ile sobie życzysz ja nie wiem ile ważę nie mam odwagi wejsć na wagę wstepnie zważę sie w połowie lutego ale niewykluczone że nie wytrzymam i zważe się na koniec miesiąca, ale to się jeszcze zobaczy :) wiem że pierwsze 5 kg to zawsze woda leci najpierw , no nic na razie dziś kończe trzeci tydzien diety i pierwszy ze slimcea . Pozdrawiam cieplutko :)