Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo zle ubrana kobieta

Jakie ciuchy w szafie ma dobrze ubrana kobieta

Polecane posty

Gość gość
jesli nosze kolorowe to tylko jedna sztuke :) jakos caly zestaw b rzadko, przewaznie wtedy ubieram sie b skromnie, ale rewelcyjnie gatunkowo i to widac, dostalam na maila oferte pewnego sklepu i maja bluzki jedwabne przecenione z 240 zl na ok 110 zl i zastanawiam sie czy sie nie skusic ;)

Jak Cie stac, to sie skus :) jesli faktycznie nie niszczy sie, dobrze nosi Ja chyba poszukam czesci ubran w ciuchach uzywanych. Zobacze zreszta...

Gość gość
nic nie widac w tym temacie, co sie dzieje z kafeteria?

Gość gość
co sie dzieje z tym tematem?

No zepsul sie :) ja mam metody, ale...

Trzeba podbić ;-) Kupiłam turkusową bluzkę

Gość gosc w gosciach
a gdzie i jaka , masz linka

Bluzka jest używana, tunika, która zakryje mi brzuchol, bardzo tania, a kupiłam w szmateksie na Allegro images10.fotosik.pl/3020/5f0c40972b513add.jpg Ale drugą bluzkę kupię ecru albo jasnoszara jak mi poradzono i juz elegancka.

Aha, bluzka jest oczywscie szmaragdowa, nie turkusowa. W mojej szafie bedzie szmaragd i grafit, z mala domieszka ecru i czekolady.

Gość gosc w gosciach
nie umiem otworzyc tego linka :/

To z winy Kafeterii. Tu nie można wstawiac linkow z htttp na przodzie a inne linki wstawione sa nieaktywne. Musisz skopiowac go w przegladarke i nacisnac enter.

esmiradzkila, dziekuje, ale mam "nieco" wiekszy rozmiar - poza tym postanowilam, ze druga bluzke kupie wylacznie z lnu albo bawelny z co najwyzej mala sztuczna domieszka, nie przejrzysta, bez udziwnien, no i dluzsza ;-)

Gość gość
majtki i biustonosz

Gość gosc w gosciach
ta z pepco odpada juz na pierwszy rzut oka jest kiepskiej jakosci i taka znoszona

Ja myslalam o czyms takim (uwaga wstawiam spacje do linku, bo nie wejdzie) h t t p : / / be-fashion.me /pl /koszule /607-figl- koszula-z-zabotem -dlugi-rekaw. html Sklad: 80% bawelna, reszta sztuczna

Gość gosc w gosciach
kiepsko, powinnas zainwestowac, w choc jedna jedwabna, to widac na odlegolosc jak tkanina jest marnej jakosci

Nie moge znalezc jedwabnych.

Dziekuje, ta druga wydaje sie z kolei jakas szeroka :(

Gość ad3lajda
Jeśli Ty nie weźmiesz, to chyba sama kupię tę kolorową :) Kochana, jaki masz rozmiar i numer buta? Jaki rozmiar jeansów?

Gość ad3lajda
Szerokością bym się nie przejmowała, szczególnie zimą: na to i tak zawsze coś zakładasz, a szeroką bluzkę zrównoważysz wąskimi spodniami (jeśli takie lubisz). Teoretycznie nieźle wyglądają koszule włożone w spodnie.

ad3lajda - zadnych wzorkow... i tylko te kolory, ktore wymienilam ;-) Potem mi znow nic do niczego nie bedzie pasowac Ta bylaby fajna, gdyby nie kolor. h t t p :// allegro.pl /lene-sand-bluzka -100-jedwab-fuksja-44-i3861364866. html A wlasciwie czemu tamta z bawelny jest zla?

Rozmiar 42/44, nr buta 39. Nie wkladam koszuli do spodni, bo jestem przy kosci...

Gość ad3lajda
A nie, ta z żabotem jest całkiem ok, nie widziałam. Choć lepiej oczysiście poszukaj bez domieszek. Mówiłam o takiej turkusowej odcinanej pod biustem, która była wcześniej. Masz rację, wzorów lepiej nie ruszać. A na Twoim miejscu zaczęłabym od przekopania lumpeksów w poszukiwaniu pereł jakościowych. Masz jakieś fajne sklepy u siebie?

Kupilam wczoraj szmaragdowy material, len, poprosze krawcowa, to mi ze 2 rzeczy uszyje :) sukienke i spodnice olowkowa.

Nie mam. :( Juz kiedys chcialam zrobic zakupy w lumpeksie - kolo mojego domu jest kilka, nastepnie w drodze do pracy i w centrum miasta. Niestety ubrania sa w bardzo kiepskim stanie - brudne, powyciagane, dziurawe - wzornictwo rodem z PRL-u. A ceny wysokie: 50zl/kg. Duzo ladniejsze ubrania widzialam na Allegro, i do tego tansze... Mi sie podoba wlasnie takie wzornictwo jak z tego Figl-a. A jesli chodzi o szmaragdowa bluzeczke, wiem, ze poliester jest kiepskiej jakosci...ale przyznasz, ze kolor cudowny? Juz wiecej takich nie kupie

Gość ad3lajda
Przyznam. Też kiedyś go uwielbiałam. A pomysł z krawcową świetny.

Poczytalam wczoraj troche porad z Internetu i wydaje mi sie, ze mam szanse byc przynajmniej Przyzwoicie Ubrana Kobieta :D Dziewczyny, doradzicie mi jeszcze bizuterie? Mam a la Pandore (ale dobrej jakosci, tyle, ze nie ze srebra) w kolorze: szmaragdowym, bialym, szarym, czarnym, eleganckie kolczyki i wisior z syntetycznym szmaragdem, pierscionek z malym prawdziwym szmaragdem, kolczyki z czerwonym Swarovskim (dokladnie Red Magma) - na zasadzie kontrastu - i chcialabym sie zaopatrzyc w perly (Sea Shell w kolorze: bialym, szarym, czarnym - taka mieszanka, jeden dlugi sznurek). Czegos brak w tym zestawie?