Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Porządnego faceta trzeba szukać wśród tych atrakcyjnych i pewnych siebie

Polecane posty

Gość gość
''Temu chłopakowi wyznałam że jestem w nim zakochana'' no i.....

Porządny facet charakteryzuje się porządną pracą, porządną sylwetką, porządnym kontem w banku, porządnym autem więc to nie kłamstwo, że dziewczyny chcą porządnych którym to nie muszą się dokładać aby wspólnie coś zbudować :D x Czytam te pierdoły co tu panny wypisują jakim to trzeba być aby dziewczynę sobą zainteresować i to jest dokładnie to co powiedziałby zapytany o to samo mało rozgarnięty 14-latek. Naprawdę nie warto sugerować się tym co baby chrzanią bo tylko facetowi pomiesza się we łbie. Mówią jedno, myślą co innego a robią jeszcze co innego. x Wszystkim co nie są uroczo nieśmiali ani nie mają bajeru zalecam zajęcie się sobą i niech ci co nie mieli powodzenia ani w szkole ani na studiach ani nawet po nich bo zawsze był ktoś lepszy, niech zmądrzeją i przyjmą do wiadomości, że na kobietę liczyć nigdy nie można będzie. Niech to będzie dla was motywacja aby chcieć więcej od życia BO WAM SIĘ NALEŻY a nie tylko "spokojnej pracy biurowej" (WTF?) za goowniane pieniądze. x A co do kobiet to tymi po 23 roku życia nie warto się interesować jeśli szukacie związku: x http://www.returnofkings.com/wp-content/uploads/2014/01/qpARFxf.jpg

Gość do Darker
czasem lepiej zarabiac w biurze 2500, niz tyrac za ponad 5000, ale fizycznie

Gość gość
tylko czemu te kobiety kłamią- oszukują same siebie i jeszcze tak się obrazaja ze ktoś napisze o tym ze to facet więcej od siebie daje a kobieta przychodzi na gotowe i pierdu pierdu o tym żeby być miłym to wystarczy kiedyś zasugerowałem ze skoro kobieta ma z natury w życiu łatwiej i wiele dostaje za nic (nawet brzydka i głupia) odrzucając nieodpowiednich samców to facet powinien mieć inne przywileje-takie np. jak zdrada ale to tylko sugestia bo facet ma poderwać, ma być męski, kasiasty , przebojowy- a przy tym wierny jak pies dla panny co nic od siebie nie dała w życiu tylko dorosła do pewnego wieku i wszystko jej przyszło samo a ona tylko kręci noskiem doskonałym przykładem jest ta g00sc co pisze ze ma kiepska sylwetkę mimo to odrzuca facetów bo dl facetów sukces to zdobycie kobiety dla kobiety za to liczy się zdobycie faceta takiego jak chce dlatego rzadko który facet ma taka kobietę jak by chciał (praktycznie chyba żądny) ale mimo wszystko my (oprócz typowych roochaczy) potrzebujemy bliskości i czułości i naprawdę podoba sie nam kobieta z która jesteśmy związani emocjonalnie dlatego prędzej facet pokocha małe piesi i szeroki tyłek u swojej partnerki niż kobieta zadowoli się wazka klatka piersiowa a jak któraś twierdzi ze wszyscy faceci w jej środowisku maja kobiety, albo chcą tylko roochac, albo patrzą tylko na wygląd to tylko jej wina ze obraca się w takim towarzystwie-roochaczy i przystojniaków mimo ze sama jest przeciętna- jakoś w moim otoczeniu praktycznie każdy facet woli związek od przygód (poza paroma wyjątkami) a naprawdę nie żyje w środowisku świętoszków czy jakiś katoli ale kobieta zawsze uważa ze należy się jej więcej i więcej

Gość gość
musi być piękna , on atrakcyjny taki któy zadowoli pod każdym względem nie ma co dywagować :)

Gość gość
widać kogoś zabolała mój wypowiedz bo zaczęły się wyzwiska-jakieś argumenty przeciwko mi czy darkerowi (miej więcej piszemy o tym samym)

Gość dgtrgtrgh
''haha, lubie czytac takich nieudacznikow jak ten wyzej smiech.gif powiem ci, ze czesciowo masz racje. ja nic nie robie, facet ma mnie poderwac, zainetersowac swoja osoba i utrzymac potem-i, o dziwo, jest takich mnostwo! smiech.gif BO TAKA JEST WASZA ROLA. w calej naturze to samiec wybiera sobie samice i ja zdobywa, a potem zapewnia jej zasoby. nie pomyslalabym nawet, zeby starac sie o jakiego faceta jezyk.gif pomijam, ze to zalosne na maksa, ale dochodzi tu sprawa genow. jesli samiec nie potrafi poderwac samicy, cos z jego testosteronem nie tak. a nie chce miec uposledzonych dzieci usmiech.gif takze mozesz sie dalej wyzalac, jak to zadna kobieta cie nie podrywa- I MA RACJE! tacy mezczyzni sa emocjonalnie zaburzeni i nadaja sie na dlougotrwala terapie lub na odstrzal smiech.gif'' EJ MOOR I TRALA tu macie cytat z wypowiedzi innej kobiety czemu was nie stać na taka szczerość tylko zaprzeczacie ze kobieta jedynie wymaga-a to facet musi się wystarać

Gość dgtrgtrgh
nieudacznik powyzej- albo sie wezmiesz za podrywanie lub przynajmniej zdobedziesz pozycje spoleczna, albo od razu zapisz sie do zakonu. bedzie ci latwiej z kolegami jezyk.gif