Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Kobiety Czego Oczekujecie Od Swoich Facetow

Polecane posty

Go艣膰 gosc kochana jedyna najpieknie
w tej chwili jestem z facetem kt贸ry przynosi 4000 z czego 3000 przeznacza na swoje pasje. Najpiekniejsza, jedyna i kochana si臋 nie czuj臋. Takze kasa w tym wypadku nie ma znaczenia

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 coffee bez cigaretten
17.01.14 [zg艂o艣 do usuni臋cia] go艣膰 No dobra,kochana,jedyna,najpiekniejsza,ale jak ci taki orzel bedzie 1500 wyplaty przynosil, (z czego 700 wyda na swoja pasje) to bedziesz z nim? o o to zalezy czy jest wspolny dom, dziec**przy ktorych powinien sie poczuwac do odpowiedzialnosci, byc rozsadnym. Dojrzalosc tez jest wymagana od partnera.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie rozumiem jadowito艣c***owy偶ej o tarzanie :D skoro dla ciebie ch艂opie zaradno艣膰 ,kr臋tactwo dzi臋ku kt贸rym ty fundujesz swojejj pani malediwy jednocze艣nie bronisz si臋 przed z艂em tym, 偶e jeste艣 super mann to wsp贸艂czuje umys艂owi :) Nie chcia艂abym takiego zimnego drania.A co pensja czy miliony maja do bepiecze艅stwa , dla mnie niewiele, tu nie kasa jest g贸r膮 , jak to u ciebie. Nie ma Twoja dama depresji :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
usuwasz, poniewa偶 jeste艣 facetem przypadkowo sie okazalo ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ma bo malo zarabiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tutaj nie chodzi o dzieci, tylko o nas mnie i jego :) Dziecko to swoja droga, dla dziecka jest wszystko a co ma wspolnota to mi艂o艣ci ,do tematu odbiegamy :) a jesli jest ta wspolnota to co..?Wydaje mi sie 偶e jezeli cos jest , to jest sie ca艂ym sob膮, tak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jestem w takim uk艂adzie i nic tego nie zmieni, tak mysle 偶e nie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Mi艂o艣膰 zaczyna si臋 wtedy, kiedy niczego w zamian si臋 nie oczekuje"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla mnie jest dziwne ze jak czatuje z kobietemi,na roznych portalach,i mowie ze pracuje np fizycznie to rozmowa sie szybko konczy,a kiedy mowie ze ma firme,albo inwestuje na gieldzie to rozmowy wygladaja calkiem inaczej,i duzo latwiej na kawe sie umowic. To nie tylko moje spostrzezenie. Wnioskuje wiekszosc oczekuje bogatego frajera.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hmm co sugerujesz ? Kiedy pozna艂am mojego przyjaciela tez by艂 zwyczajnym gabinetowym :)dopiero w trakcie udowodni艂 na co go sta膰, nie wiem dlaczego mnie nie zostawi艂 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tektura falista
Poczucia bezpiecze艅stwa, mi艂o艣ci, inteligencji, szczero艣ci, odpowiedzialno艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja nie czatuj臋 ::classic_cool: niestety to dziecinne i zabawa dla idiot贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bogatego,a bogaty z kamienia czy co ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ach jakie pi臋kne s艂owa dojrza艂o艣膰, odpowiedzialno艣膰, zaradno艣膰 a i tak wszyscy wiemy, 偶e chodzi o nic innego jak pieni膮dze :P Po co to ukrywa膰?

Udost臋pnij ten post