Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak mało szczupłych lasek z duzymi piersiami

Polecane posty

Gość gość
A jeśli nie została obdarzona dużymi piersiami ale jest szczupła, to znaczy że jest nienormalna i niezdrowa?

Gość gość
to znaczy, że nie jest idealna ale ujdzie

Gość gość
To nie dziwcie się panowie, że panie też mają swoje ideały i na was nie spojrzą skoro macie takie poglądy, one też mogę.

Gość Baba z małymi cyckami
Tia, kocham ten pogląd jakoby kobieta z większym obwodem w klacie automatycznie miała być okazem zdrowia. Idąc tym tokiem myślenia, każda z mniej okazałym biustem, to ciężko schorowane stworzenie; np. taka Shakira - no po prostu chodząca choroba. :P

Gość gość
za kobietę z dużymi piersiami można oddać życie

Gość autoRRR
ale pod warunkiem ,że jest zgrabna i szczupła ;) Salceson z bebzonem zamiast płaskiego brzucha nie zrobi na mnie wrażenia cyckami.

Gość gość
mam C i tego kto ma do tego dostęp ::classic_cool:

Gość autoRRR
Masz C ? I co ma mi to niby mówić :D ? Możesz mieć C i być deską. Konkrety poproszę - ile w biuście , ile pod biustem ?

Gość autoRRR
Bo moje upatrzone kobiece wdzięki to mniej więcej tak sę prezentują biust120 talia 60 poślady 120 :classic_cool:

"C" to ogólnie jest kiepski rozmiar :) 60-65 C - zgrabna dziewczyna ale biust jak u 12 latki :) 75-85 C - duże cycki ale ciało beznadziejne (czytaj bebzon , gruba , szeroka w klacie jak facet) :) Uwielbienie dla tego rozmiaru bierze się z wyjątkowej niewiedzy i braku edukacji :)

Gość autoRRR
heheh marny podszyw :) talia i owszem , wąska 60/65 max:) to ideał . a cycki i dooopa to wystarczy po 90 :)

Gość autoRRR
Poprawka tzytzki jednak ponad 100 muszą być :classic_cool: inaczej gdzie byłby sens moich tutaj wpisów :classic_cool:

Gość autoRRR
heheh nie chcę podszywie karykatury tylko proporcjonalną szczupłą laskę z duzymi (ale proporocjonalnie duzymi cyckiem) :) cyc do 100 może być :) powyżej to byłoby kalectwo przy talii 60.

Gość gość
C to marnosc, chopy mysla ze to srednie sa :D ! C = male

Gość gość
Kocham zgrabne dziewczyny z dużym biustem, tylko za takimi warto szaleć :)

Gość gość
A ja mam w talji 65 a biust miseczka D Naturalne, tak mnie bozia stworzyła :D

Gość gość
duże cycki są :classic_cool:

Gość blonddiinka
162 cm wzrostu 54 kg wagi 70 D piersi może być?

Gość gość
Twoje pytanie jest z tego samego rodzaju co "a dlaczego śnieg pada w zimie, a nie w lecie"?

Gość gość
"shaf78 "C" to ogólnie jest kiepski rozmiar usmiech.gif 60-65 C - zgrabna dziewczyna ale biust jak u 12 latki usmiech.gif 75-85 C - duże cycki ale ciało beznadziejne (czytaj bebzon , gruba , szeroka w klacie jak facet)". Chciałeś popisać się elokwencją, ale wiedzy Ci zabrakło i wyszła totalna kicha. Sam się ośmieszyłeś. Kobieta z obwodem 75-80 ma niedowagę, a nie jest gruba.

Gość gość
"Best wishes to_you wymagać to można idioci coś na co MA SIĘ WPŁYW, na wygląd się go nie ma...Kobieta sobie nie wybiera biustu, a ta co jest grubsza nawet jak zacznie próbować się odchudzać to pierwsze z czego jej ucieknie to z biustu... A dziewczyny , które z natury są prostokątami też sobie talii nie wyczarują ...czy wy naprawdę jestescie tak tępi ,że macie pretensje do ludzi jakimi się rodzą ?" Dokładnie. Jak się choćby niewiele traci na wadze lub przybiera, to biust też maleje lub rośnie. I zostają zachowane w ten sposób wrodzone proporcje ciała, nic się na to poradzić nie da. No chyba że ktoś chce mieć sztuczny biust, ale mówimy tutaj o naturalnym.

Gość Baba z małymi cyckami
,,Bo moje upatrzone kobiece wdzięki to mniej więcej tak sę prezentują biust120 talia 60 poślady 120" - takich lux-mutancików to nawet w polnolkach nie ma, ale jak to mawiają: warto mieć marzenia. :D

ja ważę 60, 170 cm i mam 70 E, nie czuję się jakos szczupło, ale tez nie grubo, a jak chudnę to mi trochę się zmniejszają.... ale znam dziewczynę mega szczupłą z mega piersiami :)

Gość gość
sa takie zadko spotykane, moja eks, piekne dlugie szczuple nogi-mmm z***biscie zgrabne, wzrost takie 168 waga okolo 50kg piersi DD piekna twarz, cud natury poprostu... ale nie przepadala za seksem:/

"Kobieta z obwodem 75-80 ma niedowagę, a nie jest gruba." Może w śwecie gdzie ludzie ważą po 300 kg ma niedowagę ale mówimy o realiach :D Laska , która ma 80 w obwodzie po prostu jest gruba i tyle więc radzę schudnąć zamiast wylewać frustracje na mnie panienko :)

Gość gość
To sie bierzcie za te laski, nikt wam nie broni, no chyba, ze takie dziewczyny na was spluna. Nie dla psa kielbasa :d. Odrzucaja ich takie laski, a potem tematy "kobiety to szmaty i leca na kase :(" a oni to co? Wymagaja modelek :D

Gość autoRRR
Natalia Siwiec prowadziła dopoki nie zobaczylem Emily Ratajewski , ona ma idealną figurę i inna jest niedoposzczalna u kobiety !

Nie sądziłam,że faceci mają aż takiego fisia na punkcie dużego biustu.

Gość autoRRR
nie chodzi tylko o biust....bo baba która ma cycki ale i brzuch piwny zamiast brzuszka jest dla mnie odpychająca (chyba już wolałbym płaskacza...ale to ostatecznosc...) ale chodzi o całokształ...kobieta ma byc zgrabna zz wąską talią a jednoczesnie fajnie jak ma pełne cycuszki...nie ludzcie sie... to jest jedyny ideal...