Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak mało szczupłych lasek z duzymi piersiami

Polecane posty

Gość gość
ładna szczupła kobieta z fajnym biustem to cudna istota

Gość gość
Hm, nie miałeś biologii w szkole kolego? Bo piersi to gł. tkanka tłuszczowa. Dlatego z reguły szczupłe laski mają małe piersi. Kurczę dobija mnie to. Naogląda się jeden z drugim p****li i potem myśli, że piersi mają kształt piłki, a wargi - pontonu i że z tyłka się kładzie do ... i nie ma żadnych infekcji :o

Gość gość
Mam 168 cm wzrostu, waze 60 kg, jestem szczupla i tyle Wam powiem!

Gość gość
Jasne, 60 to w sam raz

Gość autoRRR
60 kg i szczupła :D hahaha ? Nie rozśmieszaj mnie :D Może jakbyś miała 180 to tak :) Idealna kobieta waży 50 ...no góra 55.

Gość gość
Raz wazylam 50. :) Bardzo chora wtedy bylam. Pani w sklepie powiedziala na mnie "szczypiorek" . Bylam tak wychodzona, ze wygladalam beznadziejnie. Teraz mam 60 kg i nie moze byc lepiej. jest idealnie. :)

Gość autoRRR
Idealną figurę ma Siwiec :) Jest szczupła (waży 47 kg) i ma cycki. Mniejsza o to ,że jest sztuczna ale liczy się efekt. A nie jakieś skrajności - słonice jak Liszowska albo płaskacze jak ta z piratów z Karaibów :O

Gość autoRRR
było to napisane na jakiejś jej stronie pasztecie :)

Gość autoRRR
zresztą wystarczy się na nią spojrzeć by wiedzieć ,że więcej niż 50 nie waży bo wszędzie gdzie powinna jest drobna :) i bardzo poztywnie :) Talie też ma super wąziutką. A jednocześnie ma zajefajne cycki :)

Gość gość111
Pokolenie po..r...no wkracza do gry.

Gość autoRRR
kiedyś też była pulchniejsza ale teraz wygląda znacznie lepiej bo krągłości ma tylko tam gdzie powinna czyli w cyckach i dooopie a wszędzie jest drobna :)

Gość gość
Waze te 60 kg i w zyciu bym nie chciala wazyc mniej. naprawde:) Jestem szczupla i tyle.

Gość gość
szczupła kobieta z pięknymi piersiami to zdrowa prawdziwa kobieta

Gość gość111
,,Idealna , wąska talia usmiech.gif , proszę , mowcie co chcecie ale tak wyglada idealne cialo dla kazdego faceta lapka.gif" - dobrze, w porządku. I co w związku z tym, drogi panie? Kobiety które tak nie wyglądają mają się powiesić, popełnić harakiri, podciąć sobie żyły czy skoczyć z mostu , co proponujesz, hmm?

Gość autoRRR
nie bede krvva od lnijki mierzył pasztecie...ale nie dałbym jej więcej w talii niż z 50 cm.

Gość gość
50 w tali hahahaha

Ja mam figurę podobną do Siwiec i faceci mnie uwielbiają :) z tym ,że ja się nie umawiam z facetami poniżej 15 tysięcy dochodu brutto na miesiąc ;)

Gość gość111
Tia. Jeszcze trochę i każda kobieta, która nie ma w cycu minimum 100 cm, w talii góra 50, bmi oznaczającego niedowagę i do tego war a la karpik, będzie uważana za odpad niegodny uwagi. A podobno faceci mają małe wymagania. Śmiech na sali. :D

Gość gość
Ja naprawde waze te swoje 60 kg i jestem szczupla. :)

co się śmiejecie :) ? Ja mam 50 cm w talii i duze cycki :) Mozna ? Mozna :) Ale nie dla psa kiełbasa :)

Gość gość
Wcale takich kobiet nie jest tak mało, te cudeńka też chodzą po ziemi:) I wcale nie są top jakieś nadprzyrodzone zjawiska, tylko po prostu kobiety idealne. Z takich znanych to np. Renata Dancewicz ma wspaniałą figurę, tak samo Marysia Góralczyk. A z tych młodszych to Marta Wierzbicka.

Gość gość
Ale waza normalnie - Wierzbicka nie wazy 40 tylko wiecej. :)