Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melenika

zbyt brzydka żeby doświadczyć miłości

Polecane posty

Gość melenika

dlaczego wygląd jest taki ważny? od razu jestem zdyskwalifikowana w oczach facetów :(

Gość gość
Nie wydaje mi sie, ze istnieje cos takiego jak brzydka twarz mozna z twarzy ktora nie jest mega regularna zrobic twarz ciekawa, charakterystyczna. Nie tylko lalki pieknie duze oczy, pelne usta i wyraziste kosc***oliczkowe to ideal piekna Jest mnostwo pieknych ie idealnych dziewczat a zadbanych i majacych to cos. Uwierz mi, ze tak jest!

Gość gość
Wiem cos a nawet sporo o tym , sama jestem brzydka , faceci nawet na ulicy mnie omijaja zawsze byłam wytykana podczas gdy moje kolezanki miały chłopaków były adorowane .......Ja tylko mogłkam pomarzyć , teraz mam faceta duzio starszego bo rówieśnik by na mnie nqawet uwagi zwrócił , a jak już to po pijaku i to wszystko .

Gość melenika
ale ja dbam o siebie, tylko że dalej wyglądam nieciekawie

Gość gość
Ile masz lat ?

Gość melenika
20, a co?

Gość gość
Tak jak ja .

Gość gość
A mówia Ci to faceci ze jestes brzydka ? Lub kiedys słyszałas to z ust chłopaków ?

Gość melenika
tak...

Gość gość
Ja tez nie raz słyszałam i nawet na ulicy często a jesli nie słysze tego to widze jak mnie omijaja takich sytuacji było wiecej niz mam palców na dłoni .

Melinko to nie jest tak do końca jak myślisz. Dla jednych czy drugich może i jesteś nie atrakcyjna czy nie łada. Lecz dla 4 lub 5 tego faceta możesz być sympatyczna.

Gość gość
Do Jarek ale nawet jak jest sympatyczna to co z tego ???????? Faceci moze i sie zakoleguja z taka ale nic wiecej , dziewczyna musi im się podobac fizycznie zeby cos zaiskrzyło .

A kto powiedział że akurat temu co piątemu się nie podoba. Co dla jednych jest brzydkie dla innych może być ładne. Zazwyczaj ładny chce być z ładnym. Mniej atrakcyjny z mniej atrakcyjną i tak to działa. Chociaż nie zawsze. Gdyż czasem jest wyjątek

Gość gość
MQniej atrakcyjni sa z brzydkimi z braku laku ale zawsze będa marzyc o pieknosciach taka prawda my brzydkie nigdy nie bedziemy tymi jedynymi .

Gość gość
Mniej atrakcyjni sa z brzydkimi z braku laku ale zawsze będa marzyc o pieknosciach taka prawda my brzydkie nigdy nie bedziemy tymi jedynymi .

Gość gość
Nigdy cie znajdziesz faceta który bedzie Cie kochał pamietaj nawet jak znajdziesz to bedzie marzył i myslał o innych .

Gość melenika
no wlasnie, nawet nieatrakcyjny chce ladnej :(

Gość gość
Wiem o tym , ale zawsze moze Cie pokochac ktos niewidomy . Moze poszukaj jakis portali dla osób niewidomych ?

Gość gość
wiem o czym mowisz. sama ogolnie nie jestem brzydka, ale.... mam wielki nochal co czyni mnie na maksa paskudną. Wiem,ze przez to bede sama do końca życia, no chyba że udam się na jakaś operację ale to nieprędko :( myślę, że ludzie bez dużych defektoe fizycznych mogą być ładni.

Gość gość
Szukaj na portalach dla nie widomych .

Gość melenika
ty przynajmniej mozesz sobie zrobic operacje, a ja? twarzy sobie nie wymienie...

Gość gość
a co jest w tobie takiego brzydkiego?

Gość gość
Mozesz sobie wymienic tylko musisz wiedziec co sprawia ze jestes brzydka tzn jaki defekt twarzy ? Ale przeciez czemu nie wejdziesz na portale dla niewidomych nie rozumiem tego ? Tam takie kobiety jak my prędzej znajda szczera miłosc niz bycie z kims i bycie jego ostatnia deska ratunku bo nikt go nie chce aa i tak bedzie marzył o pieknosciach .

Gość melenika
wszystko :(

No najczęściej tak bywa lecz nie zawsze. Mam kolegę który ożenił się z niezbyt urokliwą dziewczyną. To On jej wpadł w oko i postanowiła zainteresować go sobą. Na początku nie był nią zainteresowany gdyż podobała mu się inna. Nie ukrywając miał powodzenie u kobiet i to spore. Lecz ta co teraz jest jego żoną mimo iż miała dużą konkurencję nie poddawała się i dalej starała się mu przypodobać. Z czasem przekonał się że z tą mniej atrakcyjną czyli obecną żoną ma najlepszy kontakt. I że właśnie ta jest najbardziej mu oddana i wierna. Znając wszystkie 3 kobiety które kręciły z nim też wybrałbym na jego miejscu właśnie Klaudię. Po prostu ona nie udawała kogoś kim naprawdę nie jest i jest osobą bardzo szczerą i otwartą. Dlatego bardzo ją lubię. Z nią da się o wszystkim porozmawiać pożartować czy się pośmiać.

Gość jesteściedziwne
głupie jesteście to po pierwsze. No dobra, może głupie to złe określenie, ale napewno niedowartościowane. Zyjecie w jakimś dziwnym świecie, macie swoje idiotyczne stereotypy, których bezwzględnie się trzymacie. Powiem Wam, że znam wiele par gdzie kobieta jest tą zdecydowanie brzydszą stroną, a facet szaleje za nią. a wiecie dlaczego? Bo dziewczyny te są usmiechnięte, pozytywne, nie marudzą tak jak wy, nie przejmują się tak ulotnymi rzeczami jak wygląd a skupiają się na rozwoju wewnętrznym. Proponuję najpierw popracować nad pewnością siebie i samoakceptacją. Jeśli same siebie nie pokochacie, nikt inny was nie pokocha. I śmiać mi się chce czytając wszystkie te tematy na temat wyglądu, nie dziwie się że nikt się wami nie interesuje. NIKT nie chce mieć zrzędzącej laski, dla ktorej najwazniejszym priorytetem jest wygląd. Założę sie, że nawet gdybyście miały kogoś bliskiego, na każdym kroku probowaly byście wmowić mu, że niepotrzebnie z wami jest, że nie zasługujecie na niego, ciągle narzekalybyście na swoj wygląd i pytałybyście jak wyglądacie, itp. WYGLAD TO NIE WSZYSTKO!! sama jestem ta nieatrakcyjną, mam wielki nochal, małe cycki i kiepską cerę, a już nie raz facet zabojczo przystojny zwrocil na mnie uwagę i co najlepsze przez swoje nastawienie i uśmiech udało mi się wygrać z superpięknymi laskami. Normalny mężczyzna chce kobiety, seksownej, znającej swoją wartośc a nie tępej blond laluni, ktora myśli tylko o tym, żeby pojśc na solarium i zrobić sobie paznokicie. Wiara w siebie, to najważniejsze. Musicie być omyslowe, przebojowe, a poczucie własnej wartości opierać na czymś więcej niż wygląd, bo to przemija bardzo szybko.

Gość jesteściedziwne
tematy na temat- bardzo inteligentna wypowiedź, ale myślę, że wiecie co miałam na myśli ;)

Gość gość
To co, wszystkie kobiety dookoła są piękne tylko ty się taka nie udałaś? :P Ładne nie to co ładne, tylko to co się podoba, faceci są w tych sprawach bardziej elastyczni, jak cię puknie to będziesz dla niego najładniejsza :D

Gość jesteściedziwne
naprawdę dziewczyno, jeśli wysłałabym ci swoje zdjęcie lub zdjęcia innych moich znajomych i ich facetow, przeżyłabyś szok. Oni- przystojni, wysocy, inteligentni, z dobrą pracą, wykształceni. One- o nieciekawej twarzy, przy kości, nie do końca modnie ubrane, ALE wszystkie mają w sobie "to coś". Każda jest mega pozytywna, przebojowa i zawsze uśmiechnięta.

Gość gość
Do "Jestesciedziwne" Jakby to była prawda co piszesz to byłoby super . Ja jestem bardzo sympatyczna osoba no moze troche zamknieta w sobie , ale skrajnie nie urodliwą , ale i tak faceci bardziej rozmawiaja z tymi umalowanymi dobrze wypindrzonymi dziewczynami a z takimi jak ja to na odwal sie . Bycie sympatyczna nic nie pomaga bo faceci i tak zawsze beda wolały te ładne zrobione .