Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melenika

zbyt brzydka żeby doświadczyć miłości

Polecane posty

Gość burdelowykaznodzieja
wymodliłem Cię szmato!

Gość gość
prawda jest taka, że szczupła dziewczyna nawet o brzydkiej twarzy, ale szczupła szybciej znajdzie faceta niż dziewczyna o rozmiarze 44-46 z bardzo ładną twarzą

Gość melenika
no to w takim razie gruba dziewczyna nie ma ŻADNYCH szans, bo ja jestem szczupła i mam brzydka morde i nikt mnie nigdy nie chciał...

Gość brzydki_chłopak
ja bym wolał z ładną twarzą bo schudnąć zawsze można.

Gość melenika
no to chyba oczywiste

Gość jesteściedziwne
Też znam parę brzydkich chłopaków z ładnymi dziewczynami, ale to rzadkość. częściej widzę te brzydkie z przystojniakami. Myślę, że w związku liczy się coś więcej niż wygląd fizyczny. Kiedyś na maksa podobał mi się pewien brzydal, był dla mnie idealny mimo że każdy twierdził, że to nic specjalnego. Niestety nie chciał mnie :(

Gość HU
noo widzisz, nawet brzydal cie nie chciał... :D autorka dobrze prawi, przynajmniej dziołcha się nie oszukuje. jakaś inna założyła własny wątek, wrzuciła fotę i jej słodzicie... a pasztet jak ch*j :o

Gość jesteściedziwne
ale jak wytłumaczysz fakt że mnostwo tzw pasztetow jest z ekstra ciachami? są ślepi? głupi? zrozum, że dla normalnych ludzi liczy się coś więcej niż wygląd. to że masz takie wąskie priorytety życiowe świadczy tylko o tobie. Za wygląd się nie kocha, co najwyżej pożąda jak ktoś wcześniej napisał.

Gość gość
nie ma faceta który chciałby brzydką laskę.nawet jakby miała doktorat. koniec kropka.

Gość gość
ale żeby kochać najpierw trzeba zwrócić uwagę, a niestety brzydka dziewczyna ma na to dość marne szanse

Gość jesteściedziwne
ja pier*dole, do was nic nie dociera... Tu nie chodzi o brzydką laskę. Kiedy będziesz się usmiechała, zadbasz o siebie, bedziesz pozytywna, dany facet nie odbierze cię jako brzydką, a nawet jesli będziesz wizualnie mniej atrakcyjna od koleżanki modelki, to ciebie wybierze ze wzglęgu na charakter. Do tego są różne gusta. Niektorzy lubią duże czoła, małe usta czy tam oczy. Zrozumcie to w końcu. Ale skoro chcecie życ z takim przekonaniem, proszę bardzo. tylko nie zarażajcie ta głupią ideą innych, bo to nie pomaga.

Gość gość
naprawde sa faceci ktorzy lubia male usta? byloby super :P

Gość gość
haha bardzo smieszne. NIKT nie lubi wad, więc @up nie rób sobie nadziei. może jeszcze lubią takie z powyłamywanymi zębami?

Gość melenika
jestesciedziwne - nie masz racji, widzę to w swoim otoczeniu. moja koleżanka jest nieśmiałym mrukiem ale jest prześliczna i adoratorów ma na pęczki. inna jest przebojowa, rozgadana i wesoła - ale przy tym brzydka i faceci tylko się z niej nabijają, że taki pasztet ma czelność być pewnym siebie...

Gość jesteściedziwne
jak wytłumaczycie to, że paszczury (grube, brzydkie z twarzy) mają super ciacha za mężów? co lepsze oni są w nie szalenie zapatrzeni. Znam parę takich przypadkow. Jeden racjonalny powód. I tak, znam kobiety z małymi ustami ktore są bardzo pociągające.

Gość jesteściedziwne
Nie wiem w jakim środowisku się obracasz, ale zmień je.

Gość gość
To prawda , brzydkie dziewczyny jak sa pewne siebie to jeszcze dostana z przysłowiowego buta w twarz ze sa pewne siebie , a za to slicznotki sa dopingowane nawet jak sa bardzo niesmiałe oczywiscie przez facetów .

Gość melenika
ale ja widzę tę zależność wszędzie... ja nigdy na ulicy nie widziałam naprawdę nieładnej dziewczyny z jakimkolwiek facetem

Gość gość
jestescie dziwne - oni widza swiat tak, zeby mogli dalej w sposob niby usprawiedliwiony byc ofiarami na straconej pozycji bez szans ... Nie wiem jak inni , ale ja nawet czytajac ten topik mialabym ochote poznac jestesciedziwne, a autorki nie za bardzo... Chociaz nie widzialam zadnej.

Gość gość
Melenika ja mam na prawde brzydka koolezanke która miała juz nie jednego adoratora ma 31 lat ale jest na prawde brzydka szczególnie rysy twarzy takie grube oi prostokatne .

Gość gość
no ja czasem widuje brzydka dziewczyne z przystojniakiem, ale to rzeczywiscie rzadko. i nasuwa mi sie wtedy zawsze jedna refleksja, ja rozumiem, ze ta dziewczyna moze poza wygladam jest cudowna i taka facetowi odpowiada. ale czy on jak widzi wsrod znajomych, albo poznaje jakas dziewczyne, ktora przy okazji ze jest super z charakteru to do tego sliczna. czy go wtefy troche jednak nie sciska jak je tak sobie w glowie przyrownai nie mysli sobie, ze jednak moglby sie postarac o jakas troche ladniejsza?

Gość gość
z moich doświadczeń - po długim czasie zaakceptowałam coś w swoim wyglądzie czego nie jestem w stanie zmienić. Zaczęłam czuć się dobrze ze sobą, oczywiście bardzo o siebie dbałam. Byłam pozytywnie nastawiona, zawsze z uśmiechem do ludzi. Ale to że ja coś zaakceptuje nie oznacza że inni przestaną to zauważać. Na ulicy zostałam obrażona przez zupełnie obcych 3 facetów, w dodatku nieatrakcyjnych. Chyba nie muszę mówić jak się czułam. Co z tego że ja siebie zaakceptowałam skoro obce, chamskie osoby, którym nic nie zrobiłam potrafią mi to wypomnieć.

Gość gość
Gosc 20.09. Z moich doswiadczen wynikaloby ze jesli ja kocha, to nie zamienilby na nikogo , nikogo!

Gość gość
Ale wtedy to juz ciebie tak nie dotyka, bo wiesz ze to oni maja cos z glowa, a nie ty. To o to chodzi. Czujesz sie od nich lepsza.

Każdy ma coś w sobie :) to nas czyni wyjątkowymi. Dlatego nie przejmujcie się tak swoją urodą. Jest wielu ludzi na świecie będących chorymi, leżą w szpitalach i oni marzą żeby wyglądać tak jak wy.

Gość gość
no wlasnie to chyba jedyne sensowne wyjasnienie :) w sumie dobrze wiedziec, ze sa faceci ktorzy mimo ze by spokojnie mogli pozwolic na inna, to z milosci trzymaja sie tej swojej

Gość gość
no wlasnie. czasami patrze w lustro i zaczynam narzekac na to co widze, a potem przypominam sobie o tych wszystkich ludziach, ktorych dosieglo cos o wiele gorszego niz waskie usta czy dlugi nos i wtedy robi mi sie strasznie wstyd przed sama soba :(

Gość HU
to sobie pomyślcie że istnieją też ludzie piękni, bogaci i szczęśliwi... dlaczego zawsze się pocieszacie równając w dół? :o