Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melenika

zbyt brzydka żeby doświadczyć miłości

Polecane posty

Gość gość
Nie wydłużysz sobie nóg, ale możesz sprawić, ze będą wyglądały lepiej takimi jakie są

Gość melenika
no jeśli ona jest brzydka to ja się nadaję tylko do utylizacji...

Gość gość
oj gwiazdy to zupełnie inna kategoria, chyba nie ma co ich w ogóle brać pod uwagę. A poza tym osobiście uważam, ze uma thurman brzydka nie jest :)

Gość gość111
Zacznijmy od tego, że związek z facetem, to żadna miłość tylko układ polegający na wymianie określonych dóbr. Typowemu facetowi zależy na odpowiednim wyglądzie kobiety i dostępności seksualnej i tyle. Ja tam miłości w tym wszystkim nie widzę.

Gość jesteściedziwne
chyba jednak tak nie sądzę. wiesz, wysłałabym ci zdjęcia tych dziewczyn ale nie chcę być wredna. zazwyczaj na każdą dziewczynę patrzę jako na ładną i raczej nie mam nadzwyczajnych wymagań jeśli chodzi o określenie dziewczyny jako atrakcyjnej. Ale pamiętajcie, nigdy nie mylcie seksownej pewności siebie z tą wywyzszającą się, wredną itp (głupio to brzmi, ale nie mam innego określenia). Kiedy dziewczyna skrajnie nieatrakcyjna, w okropnym niebieskim cieniu na powiekach, z błyszczykiem sięgającym od brody do nosa, z brwiami pomalowanymi czarną farbą próbuje podrywa faceta, owszem może byc wysmiana lub zignorowana. Kiedy brzydka dziewczyna jest pozytywna, uśmiechnięta, miła dla każdego, potrafiąca dyskretnie flirtować, napewno nie będzie odebrana jako "brzydula mająca się za krolową"

Gość melenika
lepiej mieć za duży biust niż nie mieć go w ogóle :o

Gość gość111
,,biust rozmiar F. Uwierz, to dopiero jest problem." - dla Ciebie może i problem, dla wielu facetów zapewne coś extra, co może powodować że do Ciebie przybiegną w podskokach.

Gość jesteściedziwne
apropo wzrostu. sama mam 173 i bardzo często noszę szpilki 11-14 cm. Chyba nie musze mówić ile mam w nich wzrostu :) nogi wygladają świetnie :)

Gość melenika
to ja na płaskim mam prawie tyle co ty w szpilkach... nie muszę mówić że to beznadziejnie wygląda

Gość gość
E tam, co to z agadanie. Rysy twarzy mam przecietne, na glowie dwa cienkie wlosy na krzyz, do tgeo przy wzroscie 168 waze 73 kg. I co z tego? Mojemu facetowi sie podobam a z niego niezle ciacho. W tzw. moim towarzystwie dzeiwczyny za nim szaleja i propozycje ma ciagle bo chlopak osiagnal wyjatkowy sukces zawodowy i zarabia krocie :) On lubi ze mna spedzac czas, smiejemy sie i wyglupiamy, sex jest fantastyczny. Slub za miesiac :-D A cale towarzystwo rozpalone do czerwonosci: no co on w niej widzi? ;) Ano widzi, ze jestem szczera, lojalna, nie biore siebie zbyt serio, on zawsze moze na mnie liczac, mam wywazony charakter i poczucie humoru, dobry zawod, zainteresowania i ubielbiam go spotanicznie zaciagnac do lozka :) Nie wiem czemu dziewczyny uwazaja, ze nie maja szans w zyciu o ile nie wygladaja jak kolejny, nudny, wychudzony manekin tego samego rodzaju :O Trzeba byc soba i lubic siebie a reszta sama przyjedzie.

Gość gość111
Bycie sobą = powodzenie u płc**przeciwnej? Od kiedy? To dotyczy chyba tylko ekstrawertyków, o przynajmniej przeciętnym wyglądzie.

Gość gość
gość 21:08 - No to gratuluje faceta i życzę szczęścia na nowej drodze życia :)

Gość gość
teraz doczytałam, że samej będąc niezbyt szczupła pogardliwie nazywasz chude dziewczyny manekinami. trochę nieładnie jednak :o

Gość jesteściedziwne
sama mam czasami gorsze dni, ale staram się z tym walczyć. Oczywiście, że piekne dziewczyny nie muszą się starać żeby wzbudzić zainteresowanie. ale co z tego?jeśli przy bliższym poznaniu okaże sie, że są puste, zarozumiałe czy sztywne, facet zrezygnuje. teraz pytanie do was: chcecie mieć miliony facetow na jeden wieczor/noc czy jednego na dlużej?

Gość gość
Do Lesna wróżka ja według rozmiarówki mam 75G i nie uwazam tego wcale za problem .

Gość gość
jestesciedziwne - to ma być pytanie retoryczne rozumiem? chyba niemalże każda kobieta chce miec tego swojego jedynego, ktory bedzie ja traktowal jak skarb, a nie co noc innego, który najwyżej jak łatwe bzykanko :)

Gość gość111
Już ja widzę, jak którykolwiek facet będzie chciał obiektywnie brzydką i niezgrabną dziewczynę za partnerkę i jeszcze będzie traktował taką jak siódmy cud świata. Zejdźcie na ziemię.

Gość gość
A mało to kobiet na forum się wypowiadało, że zakochały się jak wariatki w brzydkim facecie i nie chciały żadnego innego, mimo że mogły? dlaczego miałaby nie zajść odwrotna sytuacja? :)

Gość jesteściedziwne
wydaje mi się ża każdy normalny facet przy dłuższym poznaniu wybierze kobietę wesołą i z pozytywnym nastawieniem do życia, mimo tego, że nie ma najpiękniejszej twarzy. Problem może pojawić się w "zainteresowaniu" faceta swoją osoba. Tutaj mniej atrakcyjne panie muszą posłużyć się jak wcześniej wspomnialam uśmiechem i ciekawą aurą. Wymaga to trochę wysiłku, ale gwarantuje dlugotrwałe zainteresowanie u płc**przeciwnej

Gość gość
,biust rozmiar F. Uwierz, to dopiero jest problem." - dla Ciebie może i problem, dla wielu facetów zapewne coś extra, co może powodować że do Ciebie przybiegną w podskokach. Ja mam rozmiar G i jakos ani 1 do mnie nie przybiegł raczej uiciekaja ode mnie . Jak nie jest ładna to biust niczego nie zmieni taka prawda , liczy sie całokształt .

Gość gość111
,,dlaczego miałaby nie zajść odwrotna sytuacja?" - dlatego bo istnieje coś takiego jak uniwersalne wyznaczniki atrakcyjności fizycznej? Poczytajcie trochę, douczcie się i nade wszystko poobserwujcie co się dzieje.

Gość gość
No ale czy ja właśnie nie napisałam, że tym kobietom spodobał się OBIEKTYWNIE brzydki mężczyzna? Więc nie wiem do czego pijesz...

Gość melenika
w końcu ktoś mówi z sensem

Gość gość111
,,No ale czy ja właśnie nie napisałam, że tym kobietom spodobał się OBIEKTYWNIE brzydki mężczyzna? Więc nie wiem do czego pijesz..." - może był wysoki, dobrze zbudowany, przejawiał odpowiednie dla mężczyzn zachowania (pewność siebie, zdecydowanie)?

Gość gość
Nie rozumiem, czemu ludzie mają tendencję do rozpatrywania wszystkiego w kategoriach czarne-białe. W tym wypadku objawia się to tak, że albo ktoś jest brzydalem i nie ma nawet najmniejszych szans na znalezienie kogokolwiek, albo ktoś jest piękny i każdy taką osobę chce. Wiecie, ze życie wcale tak nie wygląda i ludzie łamią schematy?

Gość gość
gość111 - Może i tak było. Ale nie znajdziesz chyba mężczyzny, który byłby uosobieniem wszystkich najgorszych cech fizycznych. Zawsze znajdzie się jakiś nawet drobny atut

Gość gość111
,,Ale nie znajdziesz chyba mężczyzny, który byłby uosobieniem wszystkich najgorszych cech fizycznych." - statystycznie niestety jest to możliwe. Można mieć niebywałe szczęście i wyjątkowego pecha. Życie nie jest sprawiedliwe.