Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melenika

zbyt brzydka żeby doświadczyć miłości

Polecane posty

Gość gość
Ja nie krytykuje szcuplych kobiet. Bardziej chodzi mi o to ze wiele szczuplych kobiet dziala wedlug pewnego szablonu a to jest nudne. Trzeba byc soba i miec ciekawy charakter a reszta sama przyjdzie. Natomiast te wszytkie wychudzone manekiny to po prostu tylko powielaja czyjes gusta, ktore nejaczesciej nie maja potwierdzenia w rzeczywistosci. Nie sa soba, tylko "kreacja" jakiejs tam agencji. Osobiscie uwazam, ze to zalosne :O Moj facet wie, ze mam na 4 literach celulit ale jakos go to nie przeraza bo wie tez ze umiem sie z siebie samej smiac a w lozku jest nam cudownie. Przede mna byl 3 lata z takim slicznym manekinem i powiedzial sobie ze nigdy wiecej w zyciu. Z laska nic sie nie dalo zrobic. Nie miala na nic energii, byla nudna jak flaki z olejem i ciagle tylko patrzyla czy pieknie wyglada :O Nawet na basen z nim nie chciala isc zeby sobie wlosow nie zrujnowac :O W koncu dal sobie spokoj i ciagle mi powtarza, ze ze mna po prostu odzyl :) Jedzdzimy na wyprawy rowerowe, na narty, nie mam nic przeciwko zeby sobie browarka z nim podzielic :) Oswiadczyl sie sam z siebie, dla mnie bylo to zaskoczenie :) Dziewczyny, pracujcie wylacznie nad poczuciem wlasnej wartosci i blagam Was, nie kreccie calego zycia wokol nastepnego konceptu odchudzania sie :O

Gość melenika
ale tu nikt nie mówi o odchudzaniu się... więc twój wywód w sumie był zbędny

Gość gość111
,,blagam Was, nie kreccie calego zycia wokol nastepnego konceptu odchudzania sie" - dobra rada, zwłaszcza w czasach kiedy promuje się bardzo bardzo szczupłą sylwetkę, a kobietę ważącą 60 kg przy wzroście 165 cm uważa się za otyłą.

Gość gość
Jezuniu, byl z nia az trzy lata?

Gość gość
a po co wam ta atrakcyjność fizyczna? czy nie można życ bez faceta? mozna, owszem. tylko wydaje wam sie ze związki i milosci są najwazniejsze w zyciu a tak naprawde to wszystko przemija i przynosi łzy. jeśli ktoś jest brzydki powinien: 1) zrobić operację plastyczną 2) nie przejmowac się tym i żyć jak gdyby nigdy nic z nadzieją że znajdzie tego jedynego/jedyną 3)zrezugnować z życia miłosnego i skupić się na ważniejszych sprawadz 4) skoczyć pod pociąg

Gość gość111
,,czy nie można życ bez faceta?" - można żyć bez faceta, ale psychika większości kobiet jest tak skonstruowana, że bez faceta czują się gorzej, ponadto jest coś takiego jak popęd seksualny.

Gość gość
kupcie sobie wibratory jak wam się popęd seksualny wlącza. Każdy facet jest taki sam. i te teksty "może tobie cycki przeszkadzają ale pomyśl o tych facetach śliniących się na twoj widok" co to K*urwa ma być? czy wy naprawdę zyjecie dla facetow? a co z zainteresowaniami? rozwojem duchownym? naprawde jesteście takie płytkie? to ze większość świta leci na sylikony i wary obcią gary nie znaczy ze wy musicie tacy być

Liczy się tylko wygląd, ponieważ kobieta nie ma nic innego do zaoferowania, każda jest głupia.

Gość gość
no dokłanie, każda to glupia pipa. ksieżniczka, ktorej glownym proryetem zyciowym jest być łądniejszą od koleżanki. I te głupie pytania: ale napewno nie wyglądam grubo w tej sukience? apropo większośc ladnych dziewczyn jest świadome swojego wyglądu co za tym idzie są bardzo zarozumiałe. Myślą sobie, że mogą wszystko bo... są ładne. i taki facet ma skakać kolo nich jak klown bo.. są ładne. i te pogardliwe spojrzenia na brzydsze koleżanki czy brzydkich facetow. "pfff, co to ma być, jak taki paszczur moze chodzic po swiecie". niestey, to jest myślenie większości

Gość gość
z kolei te brzydkie mają zupełnie inne rozumowanie: jestem brzydka, nic nie mogę z sobą zrobic, powinnam płakać całymi dniami i uzalać się nad sobą, albo najlepiej polozyć się do trumny i czekać na ubłaganą śmierć. Te dopiero są żalosne. Chodzą całymi dniami nadąsane, ze spuszczoną głową a gdy zobaczą atrakcyjną koleżankę plują jadem albo czują się jak najgorsze śmiecie. nie dość że są brzydkie, swoim nastawieniem i miną odstraszają wszystko co żyje i się rusza.

Gość melenika
taa, a gdyby taka brzydka była pewna siebie to byś ją wyśmiał z taką siłą że zmiótł byś ją z powierzchni ziemi...

Gość gość
i teraz moje pytanie: dlaczego do cholery ludzie, ktorzy są tacy sami, oceniają innych na podstawie wyglądu? dlaczego poczucie własnej wartości ustala się na podstawie atrakcyjności fizycznej? dlaczego niektorzy, w szczegolnosci ci ładni wyśmiewają brzydali skoro nic o nich nie wiedzą? KAZDY czlowiek jest wart tyle samo niezależnie od tego jak wygląda. To nie nasza wina że jesteśmy brzydcy.

Gość gość
czyli według ciebie lepiej zaszyć się w domu i nie mieć kontaktu ze światem bo jesteś brzydka? a moze tak przestałabyś przejmować się innymi i zaczeła w końcu czerpać z zycia pełnymi garściami? co cię to obchodzi że ktoś odbierze cię jako nieatrakcyjną kiedy jesteś pewna siebie? to TY MUSISZ CZUĆ SIĘ DOBRZE W SWOJEJ SKORZE. nie ktoś inny ale tylko ty. zrozum to w końcu. nie jeesteś uśmiechnięta czy pewna siebie dla kogoś tylko dla siebie. ty stoisz w centrum swojego wszechświata i to ty jesteś w nim najważniejsza.

Gość melenika
jak żyć pełnymi garściami skoro przez mój wygląd niektóre rzeczy są dla mnie niedostępne? i jestem wyśmiewana przez obcych ludzi? chyba nikt nie ma na tye silnej psychiki żeby go to nie obeszlo...

Gość gość111
,,i teraz moje pytanie: dlaczego do cholery ludzie, ktorzy są tacy sami, oceniają innych na podstawie wyglądu? dlaczego poczucie własnej wartości ustala się na podstawie atrakcyjności fizycznej? dlaczego niektorzy, w szczegolnosci ci ładni wyśmiewają brzydali skoro nic o nich nie wiedzą? KAZDY czlowiek jest wart tyle samo niezależnie od tego jak wygląda. To nie nasza wina że jesteśmy brzydcy." - odpowiem krótko i na temat: bo tzw. ludzie to ZWIERZĘTA kierowane przez INSTYNKTY. Ot i cała zagadka rozwiązana. Szacujemy nawzajem jakość swojego materiału genetycznego i oceniamy podług tego jakże szczytnego kryterium. W tym nie ma nic duchowego ani nadzwyczajnego.

Gość gość
co jest dla ciebie niedostępne? żyj dniem, ciesz się chwilą. a na operację i poprawianie niedoskonałośc**pzyjdzie czas. Postaw sobie to jako głowny cel do ktorego będziesz dążyć, ale nie zapominaj że już teraz jesteś świetna. zacznij budować poczucie wlasnej wartości na intelekcie, zainteresowaniach, talencie i miej gdzieś co inni o tobie myślą. Co chciałabyś zmienic w sobie na początek? tak najbardziej

Gość gość
Nie powiedzialabym. Swiat wygladal inaczej dopoki koncerny kosmetyczne, modowe, chirurgia plastyczna etc nie zaczela nakrecac calego popytu na idealny wyglad.

Gość gość111
,,Nie powiedzialabym. Swiat wygladal inaczej dopoki koncerny kosmetyczne, modowe, chirurgia plastyczna etc nie zaczela nakrecac calego popytu na idealny wyglad." - bo dawniej ludzie być może byli oduczani tego by kierować się pierwotnymi instynktami, a obecnie ludzi się wręcz namawia do tego by zachowywali się jak zwierzątka w rui.

Gość gość
dokładnie! wygląd- najważniejszy, chirurgia plastyczna-codzienność, uroda- czynnik gwarantujący wszystko, seks- sport, wiara w Boga/wyższą siłe- głupota, pomoc innym- naiwnośc, pieniądze- cel życia. Nic obecnie nie różni ludzi od zwierząt.

Gość gość
Do Gosć11 skończ te farmazony bo nie ma to nic wspólnego z rzeczywistoscia

Gość gość111
,,Do Gosć11 skończ te farmazony bo nie ma to nic wspólnego z rzeczywistoscia" - racja, to co piszę nie ma nic wspólnego z urojoną w Twojej głowie fantastyczną rzeczywistością.

Gość gość
Urojenia to raczej Ty mas\z cos z mózgiem a Przepraszam Ty nie masz mózgu !

Gość gość
najbardziej dobija mnie kiedy wydzę gwiazdki hollywood po milionach operacji, z perfekcyjnym makijażem i strojem. wtedy wlaśnie zdaję sobie sprawę jak szaro na ich tle wypadam. Nie wspomnę już o zwyklych dziewczynach na ulicach. Polki są naprawdę ładne ale niestety przez to strasznie zadufane w sobie i wredne.

Gość gość
Nie to ze namawia, po prostu wiekszosc ludzi daje sie manipulowac na wszelkie sposoby, bo nie sa swiadomi tego ze sa manipulowani codziennie i wszedzie.

Gość wolnypan26b
Poznam nieatrakcyjna dziewczyne. Sa tu takie ? Nie chce miec pustej ale ładnej dziewczyny.

Gość gość
wolny, a jesteś przystojny? nie myśl sobie, że my chcemy brzydkiego faceta :)

Gość wolnypan26b
czy przystojny ? raczej przecietny, tyle ze wysoki 190cm

Gość gość
Nie zgadzam się z tym że nie ma brzydkich rysów ja mam paskudne - wielka twarz, małe oczy, duży nos i nieciekawe usta umiejscowione pośrodku, oczy za blisko siebie, a po bokach wielka połać wolnego :P wieele osób wyśmiewało mnie z powodu budowy twarzy. a bez makeupu wyglądam tragicznie... Niestety dla ludzi najbardziej atrakcyjne twarze to w takim typie .http://www.odmien.pl/images/twarz-owalna-najmodniejsze%20fryzury.jpg tego nie zmienimy

Gość gość
Hala Poziomka jest piekna :-)

Gość gość111
,,Hala Poziomka jest piekna" - ciężko się z tym nie zgodzić, ale i tak pewnie zaraz przylezie jakaś tumanka i oznajmi że o gustach się nie dyskutuje.