Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melenika

zbyt brzydka żeby doświadczyć miłości

Polecane posty

Gość gość
ale rzecz w tym, ze ja jestem ladna, jestem bogata i szczesliwa a nadal narzekam. to juz strasznie prozne z mojej strony i dlatego zle sie z tym czuje

Gość HU
to wypieprzaj stad

Gość jesteściedziwne
nie ma sensu porownywać sie z NIKIM. ani chorymi i biednymi, ani z bogatymi i pięknymi. Każdy jest indywidualną i niepowtarzalną jednostką, a to czy będziemy bogaci, szcześliwi, uśmiechnięci zależy tylko od nas. Nawet każda choroba tkwi tylko w naszych mózgach i mózgiem można ją wyleczyć ale to już temat na inny topik.

Gość HU
tak, rak też tkwi tylko w mózgu... weź już się nie kompromituj

Gość gość
ojsc, kogos zabolo :D jednak nie skorzystac z twojej niezbyt grzecznej propozycji? chcesz cos jescze uslyszec o moim wspanialym zyciu HU? :D

Gość HU
buhaha nie zrozumiałaś... po prostu wątek jest o czymś innym a nie o pięknych niedowartościowanych laskach tępa strzało

Gość jesteściedziwne
mózgiem można go wyleczyć kochany, to że nie jesteś wystarczająco wyedukowany, nie oznacza że to nie istnieje. Mózg ludzki to potężna siła. to tak samo jakbys powiedział, że działanie elektryczności jest nie możliwe bo jej nie rozumiesz. Poczytaj trochę, rozwiń horyzonty myślowe i uwierz, że zycie składa się z czegoś więcej niż materia.

Gość melenika
Leśna wróżka proszę daruj sobie takie oklepane frazesy :( są brzydkie kobiety i ja do nich należę

Gość gość
HU wypieprzaj stad

Gość HU
to dlaczego ludzie umierają na raka? kolejna tępa strzała... idź ze swoimi mądrościami do krajów trzeciego świata...

Nie jesteś brzydka. Mogę się z Tobą założyć, że zrobię z Ciebie w miesiąc taką laske, że przynajmniej jeden facet na Ciebie poleci.

Gość jesteściedziwne
No i super, jesteś brzydka, głupia i beznadziejna. I tylko od ciebie zależy czy będziesz się nad soba użalała czy weźmiesz sprawy w swoje rece i coś z tym zrobisz.

Gość melenika
nie mam zbędnych 50 tysięcy na operację :o

Gość gość
watek moglby być nawet o tryskających jadem dookoła żmijach. i faktycznie, o wiele bardziej uzasadnione byłoby twoje wypowiadanie się w nim, jako osobie, której on dotyczy, ale każdy ma prawo się wypowiedzieć jeśli ma taką ochotę, a tobie pozostaje siedzieć cicho i się z tym pogodzić. ale się chamstwo panoszy :o

Gość gość
Moja miłość zrodziła się w szpitalu gdzie wyglądałam jak najgorszy potwór podłączony do tysiąca kabelków. Można.

Gość jesteściedziwne
może dlatego, że mają podejście podobne do twojego? słyszałeś kiedyś o efekcie placebo chociażby? a to tylko kropla w morzu możliwości mózgu. Tak jak wspomniałam, poczyytaj coś innego niż kafeterię a potem się wypowiadaj. Kończę rozmowę z toba i myślę ze nie tylko ja.

Gość jesteściedziwne
autorko, jeśli nie przekonuje cie fakt, że nawet brzydkie dziewczyny mają powodzenie i są adorowane, musisz zmienić wygląd żeby uwierzyć w siebie. To jest możliwe. Jesteś młoda, pieniądze zawsze można zarobic. Nie od razu musisz wydać 50 tysięcy. czasami tanie zabiegi są w stanie usunąć kompleksy. Musisz CHCIEĆ zmian. użalanie nic nie da.

:D kobieto, jestem gruba i mam wielki nochal, a sądzę, że drugiej tak seksownej kobiety jak ja nie ma. Anja Rubik, Naomi Campbell? Ble, ble, ble. Naturalna kobieta to jest to :D

Gość gość
jestem brzydka kobieta przy kosci, ktora nigdy nie narzekala na powodzenie. Jeden z tyhc przypadkow co ludzie pukaja sie w czolo i pytaja: co on w niej widzi? :-D Rzecz jest w tym zeby byc soba, lubic swoje cialo, miec pogodne, wesole usposobienie i nie analizowac ciagle jak sie w danym momencie wyglada.

Gość gość
To jest racja, że nawet brzydka kobieta może zacząć się podobać, jeśli się o to postara. Oczywiście, rysów twarzy nie zmieni. Ale może zadbać chociażby o swoją figurę i ciało. a to już bardzo dużo! Poza tym styl ubierania się też ma wielkie znaczenie. Jesli taka dziewczyna zrobi sobie ładny makijaż, zadba o włosy, założy na swoje już wyćwiczone ciało obcisłe leginsy, wysokie obcasy, jakąś ładną bluzeczkę, to już faceci zaczną wykręcać sobie za nią karki.

Jak będziesz się nad sobą uzalala, to nigdy nikt się Tobą nie zainteresuje, ludzie nie lubią marudnych i zakompleksionych. Możesz być brzydka, ale jeśli jesteś optymistka, to predzej czy później poznasz kogoś wartościowego.

Gość jesteściedziwne
no widzisz... nie tylko ja tak myslę. Musisz przede wszystkim uwierzyć w siebie, w to że TY jesteś najatrakcyjniejszą dziewczyną. Ja tak zawsze myslę :) mimo, że mam gorsze dni, mimo że jestem szkaradna, mimo że pinokio przy mnie się chowa, mino że jestem plaska- jestem najseksowniejszą i najpiękniejszą dziewczyną według samej mnie :D też zacznij tak mysleć

Gość gość
to prawda co dziewczyny tutaj pisza takie slicznotki maja otyle latwiej ze moga byc rozkapryszone, nieszczesliwe, wredne, leniwe, niesmiale ale i tak beda wyrywane wy musiciee nadrabiac charakterem i sie nie zrazac niektorymi pojedynczymi niemilymi komentarzami ktore beda sie pojawiac🖐️ musicie byc "fajne" i ta fajnosc muscie sobie same wypracowac

Gość gość
A niestety jest tak, że bardzo często niezbyt ładne kobiety załamują się i nawet nie starają się, aby było lepiej. dlaczego? jak na przykład widzę taką kobietę na ulicy, która oprócz swoich wrodzonych mankamentów ubiera się przy tym przepraszam, ale taka prawda - jak obdartus, to tego nie rozumiem (chyba, ze jej jest z tym dobrze, to wtedy nie ma o czym mówić). ale tyle kobiet narzeka na swój wygląd, a nic kompletnie z tym nie robi. i to jest przykre

Gość melenika
jestesciedziwne - żaden tani zabieg mi nie pomoże... problemem nie są brzydkie brwi z ktorymi sie idzie do kosmetyczki, tylko komiczne dysproporcje ciała tak sobie myślę - może ty po prostu inaczej oceniasz urode i kobieta z drobnym defektem jest dla ciebie brzydka? bo ja serio nie widzialam naprawde brzydkiej kobiety w zwiazku. nigdy w zyciu

Gość gość
No ale przecież nad ciałem możesz popracować tak, żeby wyglądało lepiej?

Gość melenika
no jasne, wydłużę sobie nogi ćwiczeniami... albo powiększę biust bo to też nic takiego :o