Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melenika

zbyt brzydka żeby doświadczyć miłości

Polecane posty

Gość gość
jak wysoki to biorę cię w ciemno. jestem też wysoka, mam wielki nochal, małe piersi, ogromne cienie pod oczami i nieładną cerę :) zainteresowany?

Gość gość
pasztety a marzą o księciu z bajki :D:D:D

Gość gość
a coś poza wzrostem? wykształcenie? zaradnośc? pewność siebie? poczucie humoru? ładne perfumy? itp itd. dla kobiet liczy się o wiele więcej niż ładna twarz

Gość wolnypan26b
a skad jesteś ? :)

Gość gość
piękne i malownicze podkarpacie.

Gość gość
przez to że jestem pasztetem mam obniżyć wymagania? ha ha ha chyba śnisz

Gość gość
a co sądzicie o mojej teorii z wielkością i szerokością twarzy?

Gość gość
Brzydale tez mar\za o super laluniach

Gość gość
""""przez to że jestem pasztetem mam obniżyć wymagania? ha ha ha chyba śnisz"" x No to miłego staropanieństwa :D:D:D

Gość gość
no i z***biście. wole być do końca życia sama niż męczyć się z jakimś nieudacznikiem, ktory mnie nie pociąga fizycznie :)

Gość gość
Jak bedziecie tak wymagac mimo braku urody to nikogo nie znajdziecvie , ja sama nie mam urody ale łapne wszystko co mnie ze chce . Brzydcy powinni łaczyc sie z brzydkimi a piekni z pieknymi .

Gość gość
tak jasne pobedziesz kilka lat sama to bedziesz brała pierwszego paszteta z ulicy

Gość gość
22:50 - myslimy ze zasluzylas na Nobla

Gość gość
Ale poważnie, też to zauważyliście? kobiety z wąskimi twarzami wydają się ludziom atrakcyjniejsze i mają powodzenie

Gość gość
Niekoniecznie. Moja kolezanka miala twarz i glowe okragla a podobala sie wielu.

Gość gość
pierdzielenie, po pierwsze to że mnie nie pociąga fizycznie nie oznacza że jest brzydki. po drugie, wcale nie pociągają mnie typowi przystojniacy, mam specyficzny gust, po trzecie- nigdy nie bylabym z pierwszym lepszym i nie codzi tu o wygląd ale o własnie zaradnośc zyciową czy ogolną chemie miedzy nami., po czwarte- ludzie nie dzielą się na kategorie Brzydki - ladny i tak nie powinno się ich łaczyć. poza tym znam wiele part atrakcyjny-nieatrakcyjna i są szczęśliwi.

Gość wolnypan26b
dlatego ja szukam kogoś na swoim poziomie O bardzo atrakcyjnej dziewczynie nawet nie marzę

Gość czterdziecha co ma pecha
Miałam na roku faceta - 160, chudy jak szczapa, 0 mięśni.Do tego jak na ironię "przyszyta" głowa wiecznego staruszka. Wyglądowo po prostu porażka - mimo całej dobrej woli trudno było znaleść coś ładnego w tym chłopaku.Był super inteligentny, to fakt, ale nie spojrzał na żadną przeciętną kobietę.Podobały mu się najładniejsze laski na roku.Większość mężczyzn czy to ładny czy brzydki, głupi czy mądry nie ma za grosz samokrytyki.Każdy z nich chce tą najlepszą znaczy najatrakcyjniejszą.I nawet nie pomyśli, że jest jej nigodny.

Gość gość
wolny : ale przyznaj. gdybyś już miał tę swoją nieatrakcyjną fizycznie dziewczynę, pokochałbyś ją za charakter, byłaby dla ciebie miła dobra i kochająca. gdybyś poznał jakąś ładniejsza ktora bylaby tobą zainteresowana, zostawilbys tę brzydulę, prawda?

Gość gość
Ale ja mówię o wyjątkowo szerokich.. no, o Jessicie Albie potrafią poweidzieć że jest PYZĄ.. to co ma powiedzieć kobieta w takim typie? .http://ucina.cz/gda masakra. Choć ja może trochę na inny sposób mam grubą twarz, bo nie dość że mam ja szeroką to jeszcze długą..

Gość gość
Ehhh ja to przyjmnę kazdego który mnie ze chce nie musi mnie pociagac ani mi sie podobac . Będe wierna dopóki mnie inny lepszy nie ze chce ale w to juz watpie .

Gość wolnypan26b
Gdybysmy byli już w poważnym związku i ona byłaby dla mnie miła dobra kochająca i fajna z charakteru dziewczyna to nigdy w zyciu bym jej nie zostawił

Gość gość
ożeń się ze mną w takim razie. aa jeszcze j edno. musisz być w miarę inteligentny bo to siara mieć męża bezmózga

Gość gość
Zawsze liczy sie caloksztalt a nie detale w odbiorze czlowieka na zywo. Natomiast teoretycznie oczywiscie twarz owalna jest idealna.

Gość gość
pewnie dlatego, że kobieta z twarzą okrąglą kojarzy się z kobietą z nadwaga. szeroka twarz- gruba laska. ja tak to widze

Gość wolnypan26b
nie jestem bezmózgiem spod budki z piwem :) ja tez nie chciałbym mieć mało inteligentnej żony która nie umie sie zachować

Gość gość
Pewnie też..a otyła kobieta=nieatrakcyjna. Ja mam niedowagę i głowa nie nie pasuje dodatkowo do tego, ale mieć ją muszę, bo mam taką figurę, że jak przytyję to wyglądam okropnie.. idzie mi tylko w nogi i mam paróweczki :|

Gość gość
ja potrafię się zachowąć. ale nie gwarantuję, że nie będziesz wstydził się mnie przed znajomymi z powodow innych niż inteligencja...

Gość wolnypan26b
ożeń się ze mną w takim razie. aa jeszcze j edno. musisz być w miarę inteligentny bo to siara mieć męża bezmózga X oświadczasz mi się ? :)