Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lorrein

Jest zły że nie jestem dziewicą

Polecane posty

Gość gość
Prawikiem to on pewnie też nie jest, tylko się tak zachowuje. Autorka "ma być" dziewicą i to tego może wyuzdaną?

Gość gość
czemu kobiety nie stać na taka szczerość jak ,,pokazujec*******każda tylko chce się ustawić na tyłku a tu pieprzycie o miłości polecam kolejna wypowiedz z innego tematu dla tali i moor: takie okreslenie wymyslili nieudacznicy ktorzy nie potrafia ze swojej marnej wyplaty zapewnic bytu rodzinie i stad frustracja spowodowala ze wymyslili takie okreslenie dziewczyny - nie bojcie sie miec wymagan inaczej w przyszlosci obudzicie sie z reka w nocniku TO MEZCZYZNA MA ZAROBIC NA DOM - TAK BYLO JEST I BEDZIE kobieta moze pracowac ale nie musi - taka jest prawda

Gość Padma Lakshmi
"Niesmialosc a seks w zwiazku" - po prostu temat na mgr z psychologii... Teza: Niesmiale osoby nie uprawiaja seksu w zwiazku ze starszymi od siebie. Mezczyzna ktory w ogole nie okazal swoich uczuc ma prawo wymagac dziewictwa. Znikam z tematu bo juz rzygam tymi glupotami.

Gość mamstarszegomeza
dokladnie, pani powyzej ma racje :D moj maz zarabia ponad 3 razy wiecej niz ja, a ja obecnie jestem na l4, bo jestem w ciazy. ale skonczylam studia, zaczelam podyplomowke i mam kilka lat doswiadczenia w dobrej pracy. takze zawsze moge wrocic do pracy. moge, ale nie musze- bo maz zapewnia stabilizacje finansowa. kapujecie, prawiki? jestem nie tylko ladna (obiektywnie, zadbana blondynka), ale i madra, bo stawiam przede wszystkim na siebie i wlasny rozwoj, nie na faceta. jednak zadna kobieta nie bedzie szczesliwa z nieudacznikiem, ktory zarabia 1500 i nie potrafi wydukac sensownego zaproszenia na randke:O kobieta musi czuc sie bezpieczna, a jak ma sie tak czuc, skoro ''facet'' nie potrafi nawet wydukac z siebie, ze np. mu zalezy? ze bedzie przy niej? ze bedzie ja chronil? kobieta musi wiedziec, ze w razie ciazy, maz utrzyma dom na przyzwoitym poziomie. jestescie kupa nieudacznikow skazanych na wieczne trzepanie konia :D a temu prawikowi autorki, podobnie jak wam, s****a rzuca sie na mozg. liczy na to, ze autorka bedzie za nim biegac i blagac, zeby jej wybaczyl utrate blony miedzy nogami :D liczy na to, bo wtedy poczuje sie troche lepiej ze soba. sprowadzajac autorke do poziomu zera, zredukuje swoje kompleksy. ale dziewczyna, jak widac, jest madra :)

Gość gość
dla tego prawika ona jest zerem

Gość lorrein
Osobiście nie robiłam mu wyrzutów o wszystkie panny, które miał w tym czasie. Tak naprawdę nie wiem czy był w związku, z którąś z tych kilku lasek, ale byli w jakichś bliższych relacjach. Jednak z żadną mu nie wyszło, tyle wiem. A co z nimi robił? Nie pytałam. Może skonfrontuję go z tym. Poza tym, nie mam zamiaru komentować twoich wypowiedzi, bo stale się powtarzasz. Aha, jeszcze jedno... Ponoć jest równouprawnienie, słyszałeś? Są też takie związki gdzie facet opiekuje sie dziećmi a kobieta pracuje. Być może zazwyczaj jest na odwrót, ale na ogół kobieta staje sie tzw. kurą domową po urodzeniu dziecka, bo chyba samo sie nie wychowa? Dziecko musi mieć opiekę. A jak podrośnie, to zwykle taka kobieta chce wrócić do pracy, bo takie ciągłe przesiadywanie w domu męczy, samotność bardzo męczy. A już najgorszym co może być, to wyjazd faceta za granice do pracy, kiedy jest ta odległość.. Pewnie wiele par/rodzin tak żyje, ale szczerze mówiąc nie wiem jak oni dają radę. Ta tęsknota i samotność, nie wiem, chyba bym tak nie umiała. Albo razem albo żadne nie wyjedzie.

Gość gość
lorrein dlaczego jesteś taka głupia i ciągle odpowiadasz temu trollowi-prawikowi. no powiedz dlaczego? jesteś taką kretynką że nie odróżniasz trolla od rozmówcy? dlaczego masz iq pomidora? w internecie jest prosta zasada: trollowi odpisują jedynie debile!

Gość lorrein
Pieprz się. Mój temat, mam prawo głosu. Nie tłumaczę sie a wyrażam własną opinię. Nie mam wiele czasu, ale wam nie zabraniam kontynuować. Piszcie sobie, piszcie. Będzie się z czego pośmiać.

Gość gość
nie miał żadnej panny skoro jest nadal prawikiem, to były tylko rozmowy ale ty oczywiście nie mogłas poprzestać na rozmowach

Gość gość
miałem zresztą taką samą sytuację i jak się dowiedziałem że nie jest juz dziewicą to zerwałem kontakt, mimo że jej zależało i coś mówiła o wspólnych dzieciach mi już nie zalezało

Gość kelnereczka90
Kiedys tez bylam taka wrazliwa. Teraz kopnela bym w dupkso mezczyzne, ktory probowalby mnie ustawiać do pionu i wzbudzać we mnie poczucie winy bo nie jestem dziewicą. Jakby chcial to by tak nie reagowal.

Gość gość
"Będzie się z czego pośmiać." na razie z ciebie się wszyscy śmieją i z twojego durnego problemu.

Gość gość
ale on nie próbuje wywoływać poczucia winy tylko ma autorkę gdzieś, ona juz dla niego nie istnieje

Gość gość
oj nie ma gdzies, jemu chodzi o to, zeby autorka za nim polatala :D chodzi mu o to, zeby ja upokorzyc, zeby ona sama czula sie upokorzona, brudna i zla. autorko, nie bez przyczyny nic mu z tymi dziewczynami nie wyszlo on jest toksyczny i takim pozostanie do smierci

Gość lorrein
Nie wiem czy był w związku, chociaż zdaje sie że tak. Obracam sie w jego towarzystwie i wiem co nieco, także to mi nie umknęło. Miał kilka kandydatek, ale nie jestem pewna czy z tego skorzystał. Teraz nie ma nikogo, ale prawdopodobnie ok. roku temu miał. I nie czepiam sie niczego. Napisałam, umówiliśmy się. Przecież nie będzie sie wiecznie dąsać i milczeć. A tobie gościu jeśli temat nie odpowiada, to wyjdź. Nic prostszego.

Gość gość
trala i moorland czemu jesteście tak zakłamane i zaprzeczacie mi mamstarszego dokładnie udowadnia ze mam racje-ze facet musi się bardziej starać i to ten lepszy doskonalszy i bardziej ludzki-a nie jak kobieta produkt na sprzedaż mnie nie słuchajcie-tylko inne (szczere )kobiety

Gość gość
lorrein--->czyli ten młody to super przystojniak?

Gość gość
w zamian za beztroskie życie mamstarszegomeza jej mąż powinien mieć prawo do zdrad

Gość gość
i ostatecznie udowodnila ze kobieta to produkt ,człowiek drugiej kategorii warty tyle co jego ciało na sprzedaż, nastawiony na kasę

Gość gość
''takze zawsze moge wrocic do pracy. moge, ale nie musze- bo maz zapewnia stabilizacje finansowa. '' facet musi kobieta może-bo może żyć za pomocą tyłka czemu ciebie nie stać na taka szczerość trala

Gość gość
facet kocha kobieta wymaga udowadnia to mamstarszego

troll-prawik i prawik w internecie i realu wyzywają cię od k***w a ty się denerwujesz na gościa który ci mówi abyś przestała się szmacić z nimi gadajac :D LOGIKA KOBIET :D

Gość lorrein
Gadamy sobie, grzecznie. Prawią mi morały, może naucze się życia, bo w końcu mam tylko 20 lat, miałam beztroskie i cudowne życe, niczego sie nie nauczyłam no i jestem tempa. Uśmiałabym sie, gdyby wyszło, że ten "pan" jest młodszy ode mnie. A co do pytania, to "ten młody" jest... hm, no zwykłym, fajnym chłopakiem. Ma coś w sobie, według mnie. A te panny chyba lecą właśnie na jego romantyczną duszę. Gdy patrze na Niego z boku, to jest taki wygadany, zabawny, ale gdy sama z nim rozmawiam, to zamienia sie w nieśmiałego, małomównego, uroczego "chłopca".

Gość gość
*tępa słonko jesteś *tępa :)

Gość lorrein
Oj, przepraszam za ten ogromny błąd. To zapewne już znaczy, że faktycznie jestem ograniczona umysłowo. Wybaczcie, bliższe mi były i są przedmioty ścisłe, ale co ja się będę tłumaczyć. I tak jestem głupią szmatą, więc to niczego nie zmieni. To przykre. Ludzie są tacy małostkowi.

Gość gość
to nie czlowiek, autorko. to nieudacznik i zero :D

Gość wwrrr
Lorrein, jedno pytanie: zdajesz sobie sprawe z tego, ze tego seksualnego frustrata kreci to, ze moze sobie bezkarnie powylewac pomyje na mloda, zapewne atrakcyjna dziewczyne, ktora nie ma jaj zeby mu przygadac chociaz?

Gość gość
Ktoś cię poprawia i zamiast przyjąć to do siebie i zapamietać aby nie robić tego błędu słychać wielki weltschmerz :D widać, że jesteś małolatą bo dojrzała osoba by podziękowała za wytknięcie błędu - w końcu dorosły człowiek uczy się na błędach (cudzych ale czasami i własnych) :D

Gość gość
''A te panny chyba lecą właśnie na jego romantyczną duszę.'' A te panny chyba lecą właśnie na jego romantyczną duszę. do tego trzeba mieć jeszcze urodę-a kobiety raczej nie lecą na romantyzm

Gość gość
i znowu pytanie co ty możesz mu dać a co wymagasz