Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka prawda o konkubinach

konkubina to niedoszła żona której nikt się nie oświadczył

Polecane posty

Gość gość
nie ciągnęłam go, tylko pojechaliśmy razem usmiech.gif wiesz jakie to cudowne uczucie zapisywac razem dziecko w urzędzie?? Nie-do-opowiedzenia!! Ta chwila nie ma sobie równych!! To wyjątkowy dzień usmiech.gif PADLAM, WIEKSZEJ BZDURY DAWNO NIE CZYTALAM, KONKUBINY CO WATEK TO MACIE LEPSZE ARGUMENTY , HAHAHAHA x Nie śmiej się z tego czego nigdy nie doświadczysz! Co zzieleniałaś z zazdrości,. ze NIGDY nie przeżyjesz tej cudownej chwili, co? I teraz tylko papieros za papierosem...

Gość gość
do goscia 10:22 - nie uwierze w to, ze twoj konkubent mogl cie dopisac do swojego ubezpieczenia w prac.

Gość gość
mo tez mnie dopisał... rozczaruje Was - można! I mógłby mnie dopisać również wtedy, gdybym była tej samej płaci a ośiadczył, ze prowadzimy wspólne gospodarstwo domowe :) Innymi słowy - jesli któs nie zrozumiał - gdyby pozostawał w związku homoseksulanym

Gość gość
to taki śmiech przez łzy, co? I odpalasz teraz kolejnego papierosa, czuję to! ZAZDROŚNICA!

Gość gość
ponawiam pytanie do autorki. chodzi ci o slub koscielny czy cywilny?

Joannoanno30 Zacnym jest ten który zlitował się i od staropanieństwa Cię uchronił lecz ostaw innych ludzi w spokoju na Boga! Jeżeli chcą mieć papierkowe gmatwaniny i w urzędach sprawy utrudnione to ich jest sprawa wyłączna i nie przytaczaj ciągle wulgaryzmów jakowychś, bo same mężatki klniecie jako szewce tu nieraz, a i nie wszystkie konkubiny wulgaryzują. Przeczytałem wątki wszystkie i za sprawą szczekaczek z obu stron smutnym jest ten wątek..... Godności więcej konkubiny i mężatki! apeluję: NIE KARMCIE TROLLA! bo nawet smoka mnie jako rycerzowi łatwiej jest pokonać, a z trollem walki krwawe bywają!

Gość gość
O mamo, jaki bulwers, że mój partner mógł mnie dopisać do ubezpieczenia. ;-) ANO MÓGŁ. I gdzie? A W POLSCE. W normalnej, zwykłej firmie, zajmującej się produkcją i sprzedażą. W szpitalu był również w Polsce. To może Wam jeszcze jedno powiem, bo chyba nie wiecie - możemy mieć wspólne konto bankowe ;-)

Gość gość
maurycy nie wysilaj się, fajnie piszesz trafiasz w sedno ale tu na zmianę wściekłe suki szczekają ze trzy albo cztery i mężatki i konkubiny na czele watahy joannaanna30 napier/dala to samo i się wścieka, ma życie na forum w necie i nic więcej, nie warto coś pisać, durne baby cietrzewią się i fikają na forum, ja już od dawna tu prawie nie piszę tylko czytam

Gość gość
no te zbulwersowane nadal będą utrzymywać fikcję, że się nie da i nadal będą głośić te swoje niesprawdzone teorie

Gość gość
i jakimś cudem mnóstwo tu gośc***omarańczowych i żadnej mireczkowatej, led, lady... wyjdzie zukrycia i tak wiadomo że to wy :-D nikt tak nie ujada donośnie

Gość cdtc
Joanna, nie wiem w czym masz problem ale widać że osobisty i poważny bo strasznie histeryzujesz. Może coś na uspokojenie nerwów? (Oczywiście wspólnie rejestrowaliśmy dziecko. Sądziłam że to formalność a tymczasem urząd u nas robi małe uroczystości czym byłam zaskoczona. Gdybym była sama, no to nici z tego efektu więc nic dziwnego że ludzie sobie gratulują że pojechali razem.)

Gość gość
eee to nie to - poprsotu bawi mnie ta idiotyczna dyskusja, lubie podjudzać. Nie lubię obrażać, ale podjudzać, patrzeć jak się wściekaja na durne argumenty, przeinaczanie faktów - OWSZEM :)

Gość gość
Nie rozumiem, czemu mężatki tak najeżdżają na konkubiny. To ich sprawa, czemu nie wychodzą za mąż. Jeśli chcecie, litujcie się nad tymi, które ślubu pragną, ale wyszydzanie ich jest chamskie. A wmawianie tym dziewczynom, którym się do ślubu nie śpieszy, że są nieszczęśliwe, tym, które odrzuciły zaręczyny - że nikt nie chce się z nimi ożenić, a tym, które posiadają domy, dobrą pracę, które mają wspólne ubezpieczenie z facetem etc., że jak je ukochany zostawi, zostaną z golą "d" - bez niczego, jest po prostu śmieszne. Podobnie jak twierdzenie, że nic nie wiąże osób, które mają np. wspólną firmę, majątek, dziecko i wspólnych znajomych :D

Gość gość
Joanna kretynko o ch/uj ci chodzi z tym 'papieros za papierosem'? jestes naprawde tak ograniczona ze wydaje ci sie ze konkubiny pala papieory a mezatki nie? ktory stopien uposledzenia umyslowego masz w papierach?

Gość cdtc
Maurycy, dla przednich stylizacji Twoich warto czas było mitrężyć i publikacyji śledzić pilnie. Tymi słowy żegnając się, w odmętach rzeczywistośc***ogrążyć się śpieszę. :classic_cool:

Nie chce mi się czytać wszystkich postów, ale nie rozumiem, skąd w niektórych to oburzenie, że ktoś żyje inaczej niż wy. Dziwi mnie ocenianie ludzi przez pryzmat ślubu lub jego braku. To indywidualna decyzja każdej pary, tak samo jak wybór imienia dla dziecka, kolor ścian w sypialni i zapachu kostki toaletowej. Równie dobrze można prowadzić niekończący się spór nad wyższością czerwonego nad zielonym lub mleka w kartonie nad mlekiem w butelce.

Gość gość
a może nie ma kto wychodzić z ukrycia? sama się zaloguj nie zauważyłaś, że niebieskie poznikały totalnie po co mają dać się obrażać takim kretynkom? myślę, że większość z nich tu nie wchodzi. Nie ma ich, a ty je atakujesz, poziom zacietrzewienia i wscieklizny musisz już miec na końcu miarki. Ja miałam niebieski nick ale 2 lata temu zrezygnowałam i już go nie uzywam, przez takie debilki właśnie.

Gość gość
no i teraz Scarlett podpadłaś - jesli dla Ciebie ślub to wybór jak wybór zapachu do kibla to ... (I tutaj stek obelg). Tak działa ten temat - nie masz co pisac niczego rzeczowego, a napewno nie ma co pisać niczego, co nie obraża którejś ze stron :)

Gość gość
jasne ze moze dopisa do ubezpieczenia.moj narzeczony zgłaszał mnie do ubezpieczenia niecaly miesiac temu.potrzebne jest tylko wspolny adres zameldowania i napisal oswiadczenie ze wspolnie prowadzimy gospodarstwo domowe

Gość gość
a i jeszcze zapytali sie czy mamy zamiar zlegalizowac swoj zwiazek,jak powiedzielismy ze bierzemy slub 6 wrzesnia to nie robili problemów

haha, mam cichą nadzieję że jednak trafi się ktoś jeszcze, kto trafnie zinterpretuje moją wypowiedź ;) W każdym razie nie wiedzę sensu przekonywania jednej strony przez drugą, że ten wybór a nie inny jest jedyny i słuszny :)

Gość gość
gość nie ciągnęłam go, tylko pojechaliśmy razem usmiech.gif wiesz jakie to cudowne uczucie zapisywac razem dziecko w urzędzie?? Nie-do-opowiedzenia!! Ta chwila nie ma sobie równych!! To wyjątkowy dzień usmiech.gif PADLAM, WIEKSZEJ BZDURY DAWNO NIE CZYTALAM, KONKUBINY CO WATEK TO MACIE LEPSZE ARGUMENTY , HAHAHAHA x Nie śmiej się z tego czego nigdy nie doświadczysz! Co zzieleniałaś z zazdrości,. ze NIGDY nie przeżyjesz tej cudownej chwili, co? I teraz tylko papieros za papierosem To teraz wiadomo czemu nie masz ślubu-twój konkubent bał się że osrałabys się ze szczęścia na cywilnym skoro tak ekscytujesz się potwierdzeniem ojcostwa

Gość lampka Ledowa
A zaręczona konkubina to kto? Gdzie się moge podpiac? Co za kretynizm...

Gość gość
suuuuper, konkubiny palą fajki, a mężatki nie.... dowaliłaś teraz :(

Gość gość
Led...zaręczona kobieta to narzeczona....:-o

Gość gość
Kolejny temat załozony przez ograniczona panienkę, której jedynym celem życiowym jest wyjście za mąż a Wy dajecie się wkręcać w debatę z przygłupią Joanna na czele (już widzieliśmy w innym temacie dot, konkubin co ta pani potrafi ;). Jeśli ktoś nie rozumie, że można nie chcieć "zostać żoną" to należy mu współczuć, a nie prowadzić z nim wielostronicowe debaty.