Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lipoxine wasze szczere opinie, czy dziala

Polecane posty

Gość gość
http://natemat.pl/63993,internet-handluje-truciznami-kupisz-tam-wszystko-zwykle-pod-etykietka-leku-na-odchudzanie

Gość gość
http://natemat.pl/92613,lipoxine-demaskujemy-wielka-scieme-na-odchudzanie-sanepid-rozpoczyna-sledztwo Proponuję przeczytac zanim zamówicie ;)

Gość gość39
Już miałam zamawiać, ale na szczęście przeczytałam artykuł, który szczerze polecam: ttp://natemat.pl/92613,lipoxine-demaskujemy-wielka-scieme-na-odchudzanie-sanepid-rozpoczyna-sledztwo

Gość gość
Czy komuś udało się odzyskać kasę od tych oszustów??? Czy macie adres, który podobno miał być dołączony do przesyłki, na który można zwrócić ten badziew???

Gość gość
Heh ją wzięłam przesyłkę za pobraniem przy odbiorze i nic nie przyszlo

Gość gościara
zamówilam zanim przeczytalam...przesylka za pobraniem. jak zrezygnowac?????

Gość gość
gościara nie odbieraj przesyłki :) Dobrze, że w porę przejrzałaś na oczy

Gość gościara
a kurier tak po dobroci mi odpuści? co mam mu powiedzieć?

Gość gość
zamowilam ten produkt na sklep lipoxine com 2 opakowania na drugi dzien kurier przywiuzl mi ten lipoxine bylo tam dwa opakowania plus jedno gratis do tego certyfikat i opis jak ten srobek dziala wiec mozecie tam smialo zamawiac ja zaczynam kuracje ob dzis wiec trzymajcie kciuki pa

Gość gość
A ile kosztują te tabletki?

Gość gość
gość z 28.03.14 Po ortografii widać, do kogo to oszustwo jest zaadresowane i kto to kupuje :D

Gość gość
Uważam,że wszystkie pozytywne opinie o lipoxine są " na zamówienie" i opłacone. Proszę,nie dajcie się NABRAĆ! Z tego,co wiem do tej pory,to tylko zebranie większej ilości osób,które zostały oszukane przez firmę HAMILTONS GROUP LIMITED WARSZAWA PODBIPIĘTY 27 (bo taki adres podaje się przy wysyłce tego cudownego preparatu),może skutkować w postawieniu zarzutu oszustwa. Mam nadzieję,że Policja zbiera już informacje w tej sprawie..

Gość gość
Dziewczyny to oszustwo i zostało już wiele razy udowodnione! Whitetime, Lipoxine, Mitoxine, Penivit, HIALURO ULTRA, Legrand, Błonnik Beta, Lydie Lashes to ( i pewnie jeszcze więcej) produkty oszusta Piotra K (aka młodego milionera, który odmawiał sobie drożdżówek). Google Wam odłączyli, że nie możecie znaleźć, że to wszystko to ściema?!

Gość EdziaEdzia
ja nie przeczytalam opinii i zamowilam.dzis dostalam maila od siodemki ze przesylka zostala nadana i mam szykowac 238 zl (bo zamowilam za pobraniem-nie wplacilam kasy) . czy muszę odebrać przesyłkę? mam do tego prawo?

Gość gość
Kaszubski powinien siedzieć i wp*****lać w więzieniu te wszystkie swoje cudowne specyfiki!!

Gość gościara
ja nie odebrałam. EdziaEdzia-daj znać jak się sprawy potoczyły.u mnie cisza póki co.

Gość gość
TO SĄ ZŁODZIEJE.........!!!!!!!!!! ROZMAWIAŁAM NA CZACIE Z ICH KONSULTANTEM... TAJEMNICZY SKŁAD -strzeżony niczym składnik coca coli ....zamówiła, LI[POCYKLE dostałam jakieś LIPOXINE wyjaśnienie ,że to tylko inne opakowanie ,,, na pytanie ,że chce to mimo wszystko zwrócić i proszę o zwrot kasy ,,odesłała mnie do regulaminu , a tam jak się doczytałam - guzik mogę ... schudłam o 183 zł ... głupota nie boli , ale szkoda ,mogłam fajna kieckę za to kupić :-/

Gość gość
...dziś odebrałam przesyłkę, niestety wcześnie zrobiłam przelew , i czytanie opinii po fakcie już mi nie pomogło. Skład standardowy w tego typu produktach-nic o z najnowszego odkrycia .Koszt tych składników to najwyżej 30 zł. Z pretensjami ze swojego adresu mailowego nie udało mi się skontaktować, nikt nie chciał, więc zrobiłam to z innego- bardzo rzeczowa i pouczająca rozmowa;Maria BarskaDzień dobry, elżbieta ......... W czym mogę pomóc? elżbieta ...... ...lipoxine a lipocycle...zamawia się drugie, przychodzi pierwsze...w dodatku skład ni cholery nie jest odkryciem na którym bazujecie...i koszt tego składu to 3 dychy, nie ten naciągany przez was.Poczatować i zapytać z własnego adresu nie da rady, bo nie umożliwiacie kontaktu.Podsumowując-wszystkiego na co zasługujecie życzę z całego serca czat się zepsuł...czyt. trafił go szlag...a powinien trafić oszusta który wymyślił ten przekręt...wszystko udaje się do czasu, a najbliższy zły traf który spotka tego oszusta, będzie z mojej intencji:)amen Maria Barskadziękuję i pozdrawiam elżbieta .........no, nie ma to jak grzecznie przyjąć złorzeczenia...widać, jak czytacie czaty...a moja moc sprawcza złych życzeń już działa...i idzie po was... Maria Barskanikomu nie życzy się źle proszę Pani, nie pozostaje mi nic innego jak z uśmiechem przyjąć te brzydkie słowa elżbieta .......no, tyle, że mi się nie uśmiecha być nabijaną w butelkę by komuś napchać portfel...i stąd moje myśli płyną....płyną...i są coraz bliżej... Maria Barskajest Pani wiedźmą? elżbieta ........owszem...dwa znamiona czarownicy posiadam i za jeden w średniowieczu już bym była spalona...i mam moc sprawczą...dawno jej nie używałam, ale dziś robię wyjątek...zniosę wyrzuty sumienia...jak widzę, nikt do Pani nie pisze, jasne, klienci tylko zamawiają, pretensje nie docierają, bo ich nie odbieracie, macie przecież adresy klientów....jakie to było zaklęcie na mór i zarazę? :Przypomnę sobie, bo dyszę chęcią zemsty... Maria BarskaPani potrzebuje lekarza albo słabszych drinków elżbieta ........właśnie, tak:)ale nic na dłuższą metę nie pomaga,,. lekarz wychlał mi ostatniego drinka, a kasy więcej nie mam, bo zakupy u was zrobiłam.To robię to co mi pozostało...czary... ...nie ma to jak rzeczowo podyskutować z ekspertem...szacun...wyłączam się , bo na temat produktu jak widzę nic nie przeczytam...idę, może jakiś monopolowy jeszcze będzie czynny...albo psychiatra na spacer z psem chociaż wyjdzie...w sklepie ma się rozumieć na krechę...ale co was to obchodzi...jutro nowy dzień na łapanie naiwnych...a już prawie zaczęłam cię lubić...jednak zemsta będzie, nie cofam czego zaczęłam...i już sobie o was myślę...bardzo źle...no to pa ....zdaję sobie sprawę, że to szeregowy pracownik, ale cokolwiek na temat powinien napisać. Poszedł w zabawę i na zdrowie, ale chyba zacznę szukać w internecie skutecznych czarów dla zasady, bo jak to, obiecałam. W każdy razie nie ma w tym leku(?) niczego co usprawiedliwiałoby reklamę.

Gość aga g
Hejka, ja też zamówiłam, przyszło dzisiaj rano. Zamiast Lipcycle przyszło Lipoxine. Bez certyfikatu. Napisałam na czacie . Też odpowiedziała Maria Barska. Maria Barska Dzień dobry, Agnieszka G.... W czym mogę pomóc? Agnieszka G... Witam, otrzymałam dzisiaj zamówiony preparat. Ale to jest zupełnie co innego niż zakupiłam. Preparat ten nie nazywa się nawet tak samo. Sprzedawany przez Państwo preparat to Lipocycle, ten który otrzymałam dziś przesyłką kurierską to Lipoxine. O co chodzi? Ponadto w ofercie jest napisane, że Przesyłka zawiera: - Miesięczną kurację Lipocycle - Klinicznie potwierdzony certyfikat skuteczności Zatem nie otrzymałam ani właściwej kuracji, ani certyfikatu skuteczności. W opakowaniu nie ma nawet ulotki. W reklamie jest napisane, że Lipocycle przyspiesza spalanie tłuszczu, podczas gdy na opakowaniu przysłanego Lipoxine nie ma o tym wzmianki. Czytając dalej: Lipocycle – czyli bezpieczne i szybkie spalanie tłuszczu w pigułce! TRANSBŁONOWE ODCHUDZANIE na podstawie Nagrody Nobla 2014 dla R. Schekman, J. Rothman, T. Südhof Marka Lipocycle opatentowała składnik gamma n041 TM, który czyni Lipocycle numerem jeden pośród produktów na odchudzanie. Podczas gdy w składzie otrzymanego przeze mnie Lipoxine nic o tym składniku nie ma. Jest tylko: witamina C, Chrom, Cynk oraz ekstrakt z indonezyjskiej rośliny Garcinia Cambogia, Ale brak głównego składnika, który otrzymał Nagrodę Nobla 2014 !!!! Już sam tytuł mówi: LIPOCYCLETM z gamma n041 TM, innowacja, patent, europejska jakość! Czyli kupiłam co innego a zupełnie co innego otrzymałam. Czy to żart? Czy pomyłka? Napisane też jest: w zestawie jest również szczegółowa instrukcja oprócz dokumentów z certyfikacją skuteczności i świadectwa orginalności produktu. Mój „zestaw” zawiera tylko opakowanie 30 sztuk produktu o nazwie Lipoxine, bez ulotki, bez certyfikatu skuteczności, bez świadectwa oryginalności! Co ma wspólnego z oferowaną przez Państwo transbłonową kuracją preparat, który otrzymałam? Maria Barska wiele osób otrzymało Lipocycle w opakowaniu ze starą nazwą skład i działanie jest identyczne składnik o którym Pani mówi nie jest rozpisany ponieważ jego receptura strzeżona jest niczym coca-cola Agnieszka G... Ale nie ma w składzie nawet nazwy tego składnika gamma n041 TM Więc jeśli nie ma go w składzie na opakowaniu, to znaczy, że to nie jest to samo... Chrom i witamina c troszkę taniej jest do nabycia w aptece.... Maria Barska oczywiście, że jest. Agnieszka G... ale co jest? ten składnik gamma n041? Maria Barska tak Agnieszka Grzybowska proszę mi wskazać gdzie o tym jest napisane Maria Barska na stronie reklamującej produkt 2:52 pm Agnieszka G.... no tak, tylko, że ta strona reklamuje produkt Lipocycle a ja otrzymałam Lipoxyne 2:53 pm proszę zatem o podanie strony reklamującej produkt Lipoxine żebym mogła to przeczytać 2:58 pm halo? 2:59 pm Jest jeszcze kwestia braku certyfikatu skuteczności i świadectwa oryginalności... 3:04 pm Halo, czy jest Pani? Ja cały czas czekam na odpowiedź.... I więcej nie napisała. Nie wylogowałam się jeszcze z czatu, wciąż czekam...Choć pewnie już nikt nic nie napisze... Czy mimo wszystko próbowałyście Dziewczyny?

Gość gość
Czy ktoś z Was zgłaszał tą sprawę na Policję?

Gość gość
A ja napiszę tak. Biorę 5 tabletkę spadło mi 2 kg, i wiem, że będę po tym chudla. Boję się tylko jednego i to mnie zastanawia: kiedyś brałam środki na sibutraminie, i te lipoxine działają tak samo, tyle że brak lęków, wytrzeszczu oczu i innych typowych po pochodnych amfetaminy. Tylko co tam jest za g...no, ze tak hamuje apetyt? No i przeczyszcza trochę, ciekawa jestem co tak naprawdę tam włożyli, można to jakoś sprawdzic? Bo witamina c i chrom tak nie działają..

Gość gość
Do osób podstawionych piszących pozytywne komentarze: proszę o wstawienie zdjęcia waszego cudownego lipoxine z karteczką "kafeteria". Wiem, że tego nie zrobicie, bo nie macie tego produktu i jesteście tylko klakierkami kupionymi :)

Gość gość
ja biorę juz tydzień i widac tylko tyle że rośnie mi brzuch a nic na wadze nie ubywa. Jedno wielkie oszustwo

Gość mADZIN
ściema!!!! kuiłam,zapłaciłam z góry!!! poczytałam opinie i próbowałąm się skontakować z firmą, żeby zgodnie z regulaminem wystąpić o zwrot. należy zadzwonić do firmy- brak telefonu na strnonie, należy wysłać pocztą rezygnację- brak adresu na stronie. zadzwoniłam do firmy przez którą szedł przelew... miła pani złożyła wniosek do sprzedawcy, że proszę o zwrot pieniędzy i teraz czekam. jeśli sprzedawca się nie ustosunkuje mam prawo iść na policję i dostać pozwolenie na podanie mi danych firmy (od firmy przez którą płaciłam). zobaczymy jak to się skończy!!! jeśli ktoś ma adres i telefon bardzo poproszę chciałabym odstąpić od umowy zgodnie z regulaminem i mieć wszytko z głowy.

Gość mADZIN
taki mail dostalam od firmy przez którą dokonywana była płatność: Płatność o tytule XXXXXXXXXXXXX została poprawnie zaksięgowana na koncie Sprzedawcy. Skontaktujemy się ze Sprzedawcą w celu wyjaśnienia tej sprawy. Będziemy Panią informować, jak tylko otrzymamy wiadomość. Jeżeli nadal nie będzie kontaktu ze Sprzedawcą to Jego konto zostanie zablokowane i możliwość wypłat wstrzymana, a Panią prosimy o zgłoszenie sprawy na policję, Transferuj.pl współpracuje z organami ścigania i innymi urzędami w celu wyeliminowania z systemu oszustów, więc udzielimy im wszelkich potrzebnych informacji o Sprzedawcy. Jeśli wystarczająco dużo osób zgłosi sprawę na policję na pewno uda się odzyskać kasę, a przynajmniej zablokować konto tej firmy!!!

Gość Sherlock Holmes na tropie
Ostatnio na blogu na Temat znany 20 letni milioner Piotr K. zaprzeczał, że ma coś wspólnego z tym produktem. Dziwi jednak zbieżność miejsca rejestracji tajemnej spółki z Wysp Marshala na ul. Podbipięty 27 w Warszawie, gdzie mieści się klinika Estinity, której właścicielem jest właśnie ten pan!

Gość gość
OSZUSTWO I JESZCZE RAZ OSZUSTWO!!!!!!!!!.......Lipoxine odesłałam z uwagi na brak CERTYFIKATU...jak rowniez ulotki w opakowaniu...na adres HAMIL TONS GROUP LIMITED Podbipięty 27 Warszawa /taki adres był podany na przesyłce,ktorą otrzymałam/.....i o dziwo dzisiaj otrzymałam ZWROT wysłanej przesyłki z adnotacją,że....UWAGA.....podałam zły adres.Dałam się nabić w butelkę i teraz problem jak ściągnąć od nich pieniądze/zrobiłam przedpłatę/..............kto wie jak to zrobić to PROSZĘ O INFORMACJĘ

Gość gość
też zamówiłam tabletki miesiąc temu żadnej informacji zwrotnej , brak tabletek brak kasy . nie polecam