Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zbulwersowanamama28

no nie mogę czytać o tym macierzyństwie po 40

Polecane posty

Gość gość
"... bo pewnie dawno takiego dziwoląga nie widzieli,złapałaś dopiero teraz faceta zdesperowanego i nogi rozkładasz. ALE TO FAJNIE MIEC DZIECKO W TYM WIEKU, BÓG WIE CO ROBI ŻE NIE DONOSINCIE. zA STARE NA DZIECI JESTEŚCIE " # Nie denerwuj sie sie tak, dziecko, bo seplenisz ;) :P Macica Ci na mozg uciska ? Nie przyjdzie ci do tej pustej makowki ze mozna byc w zwiazku przez wiele lat zamim sie na dziecko zdecyduje ?

Gość abade
Ale dla Autorki to jest wlaśnie problem - że kobiety + 40 wyglądają staro i dzieci się ich wstydzą. To świadczy o jej inteligencji... Naprawdę szkoda mi jej dzieci, bo zapewne takie "wartości" im wpoi ;/

Gość jajasiewypowiem
nie no 50 może jak 30 latka wyglądac. Pod jednym warunkiem //nie będzie schodziła ze stołu operacyjnego przez pół zycia :-D

Gość gość
Autorko jak nie możesz to przez nogę ! :D Świat jest pełen świeżo upieczonych mam po 40 tce i takich oburzonych bab jak ty :D. I co z tego powiedz mi? To twoja misja życiowa że nie masz innych zmartwień?

Gość gość
10:51 bardzo mądrze napisane, te krzykaczki to już relikt minionej epoki, tym się właśnie różni Polska od cywilizowanych krajów, właśnie taką wiochą co jedzie na kilometr i ciasnotą umysłową.

Dziwi mnie, ze takie wulgarne i niedowartosciowane samice (kobieta ciebie nie mozna nazwac autorko) sa matkami. Wyrosnie potem z tego dzieciaka znerwicowane, agresywne, zakompleksione stworzenie, bo przeciez matka musi swoje niepowodzenia na kims odbic, prawda? Forum to tylko chwilowa ulga, najbardziej zapewne dostaje sie dzieciakowi. Zal mi ciebie autorko.

Gość gość
Ale kto tutaj pisze ze chce w wieku 50 lat wygladac mlodo i seksownie ??? Odbilo ci kompletnie ??? W wieku 50 lat wyglada sie na 50 lat !! Kropka!! To nie wstyd .. no chyba ze dla pustakow ,dla ktorych jedynym wyznacznikiem wartosci jest wyglad !

Gość gość
Autorko jak nie możesz to przez nogę ! A jak dalej nie, to przez dwie. Ale jednak na tym forum baby są durne.Autorka jakiś ułomek, ale dyskusja kwitnie, olewajcie takie kretynki przecież nie ma z kim i o czym gadać.Z durniami się nie dyskutuje.

Gość abade
Autorka nie zauważa, że świat się zmienia, Obrazila się na fakty i zdania nie zmieni. Proszę bardzo, niech nie zmienia, g***o mnie to obchodzi:) Ale swoją postawą pokazuje, że jest bardziej zacofana niż te "stare krowy po 40-tce".

Gość gość
A może autorkę mąż zostawił dla jakiej czterdziestki na poziomie, bo woli mieć starszą, ale mądrą i kobiecą, a nie zaniedbaną młódkę ewentualnie solarzyce?

Gość TAKI SE GOŚĆ
drogie panie i te starsze i te młodsze. może macie rację , może wykształcenie ale to nic bo ani kultury ani umiejętnośc**prowadzenia dyskusji nie macie. z takimi jak wy to my raczej dzieci mieć nie chcemy , nieważne czy macie 20 czy 40 lat

Gość gość
Przecież to napisała mentalna matka blokersa.Nic taki dzieciak nie osiągnie, to w takim domu tylko się d.upy obrabia sąsiadom i sieje nienawiść.Zadrosc, zawiść i jad. Potem będzie chłopak ewentualnie kibolem, a córeczka cichodajką w wieku 13 lat, z takich rodzin pochodzą wszelkiej maści menele.

Gość zbulwersowanamama28
Ja mam 28 lat wyglądam młodo i sexownie a wy jesteście stare i gróbe, żal mi was.

Gość gość
Nie wieku 50 lat będę wyglądac na 50 lat i nie zamierzam nikogo oszukiwać. Nie zamierzam też emanować sexem tak samo jak wieku 20 lat. Wyglądać młodziej i kusić facetów to nie jest cel mojego zycia. A jak sie nie masz czego czepić to czepiaj sie literówek :) A ty jak bedziesz wyglądac wieku 50 lat? Co to ma do posiadania dzieci?

Gość gość
GRÓBA to ja chyba nigdy nie będę. Chociaz nie mogę byc pewna bo nie wiem co to znaczy :P

Gość gość
Dokładnie , świat menela, co się denerwuje,że został w tyle. Taki zaścianek umysłowy, nie masz co wymyślać autorko głupot, dziećmi się zajmij, bo skończą dokładnie jak ktoś wyżej napisał, plebs rodzi plebs niestety.

Gość gość
co wy tak trolla karmicie,Jaś gowniara założyła temat.a wy lykacie.

Gość gość
Wstyd to mieć takie ciasne horyzonty jak autorka,a nie mieć dziec**** 40.Nikomu nic do tego,kto i kiedy ma mieć dzieci. Ale prawda jest taka,że te co mają dzieci w b.młodym wieku są o wiele bardziej zakompleksione,znudzone i jak patrzę na niektóre( nie obrażając wszystkich) to ich wygląd wzbudza tylko to:(. A te mamuśki starsze(oczywiście też nie wszystkie),ale w dużej większości zadbane,szczęśliwe,spełnione.

Gość gość
Ja mam 28 lat wyglądam młodo i sexownie a wy jesteście stare i gróbe, żal mi was. Wnoszę ,że lewie gimbazę wytyrałaś. Faktycznie elokwencja, horyzonty, nic tylko innych krytykować.Co za matoł, desant na głupotę.

Gość gość
zaraz się dowiemy że takie poźne macierzyństwo gwarantuje urodzenie zdrowego i mądrego dziecka :-o

Gość gość
N9iech inny trol sobei zobaczy,ż enie warto trollować, bo nic miłego z tego nie wynika, tutaj akurat krótka, trafnie i na temat, nie ma to jak doświadczenie kobiet 40:)

Gość gość
Jak ktoś pisze o gwarancja, to niech sobie kupi pralkę gwarancja dają bez problemu, nie pogrążajcie się już swoją głupota.

Gość gość
Nie karmićtolla!!!!

Gość gość
no to wściekłe czterdziechy dały popis, dowartościowane staraczki sraczki. Już widze jak wasi mężowie w tym wieku chcą babrać się w pieluchach .

Gość gość
świetne gość 11:08 a kto da gwarancję 25- latce,że urodzi zdrowe i inteligentne dziecko? Co za ciemnogród

Gość gość
jest kobieta 30 letnia w ciązy i 43 letnia w ciąży. która ma większe szanse urodzić zdrowe dziecko?

Gość gość
Wiesz co, poczytaj sobie troche i zobacz w jakim przedzale wiekowym mieszcze sie najbardziej zawziete "staraczki" ;) ...

Gość gość
no to wściekłe czterdziechy dały popis, dowartościowane staraczki sraczki. Już widze jak wasi mężowie w tym wieku chcą babrać się w pieluchach . ____________________ I nie zobaczysz. Na szczęście :) Na MTV tego nie pokażą :)

Gość gość
11:08 super.Już nie mieszajcie w to facetów którzy ewentualnie zostaną ojcami, i tak to was to nie dotyczy, zajmijcie się swoimi chłopcami, nie wnikajcie w sprawy dorosłych o których nie macie pojęcia.

Gość gość
Dajcie trollowi wyładowac się na cafe, bo inaczej tak jak któraś napisała wyładuje się na dziecku.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować