Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona5

Odchudzanie z dużej nadwagi start 2 01 2013

Polecane posty

Gość czarna rayla86
makaron generalnie jest do d**y, lepeiej jesc mieso, oczywiscie nie smazone. przynajmniej w pierwszej fazie odchudzania.potem troche makartonu nie zaszkodzi, ale ogolnie makaron rozpycha, podobnie jak ryz wiecie moim ekspertem i jedynym czlowiekiem ktoremu wierze, bo widzialam jego walke z ogromna nadwaga i to, jak wyglada dzisiaj, po 12 latach od odchudzania- jest moj brat. stosuje jego rady i wierze ze tez bede chuda jak szczur, bo jemu sie to udalo:)

Może ja też się zaopatrzę w ten colon c....Czemu skoro masz makaron razowy to go wszamaj....aby nie biały...ja dziś mam pomidorową i do tego poskubię sobie kurczaczka....może garść suróweczki....jakoś nie jestem zbyt twórcza dzisiaj....hhaa..

Czarna rayla86 a ile Twój brat zrzucił kilosów?Ja znam ludzi,którzy szybko schudli ale potem znów przytyli,więc my musimy robić tak,żeby już nigdy nie nosić tych kilogramów na sobie;-)

Gość ZimowaAura
Biały makaron odstawiłam, mówię, o ciemnym, pełnoziarnistym..Myślałam, że jest ok, ale jego kaloryczność mnie rozwaliła.. -.- Mam pytanko, co kładziecie na pieczywo? Ja jem chlebki waza, albo ryżowe, ale nie wiem z czym.. Póki co preferuję szynkę drobiową, ale chciałabym owe śniadanie, czy też kolację urozmaicić..

Ja jem szynki drobiowe lub pieczone schab najczęściej,a tak poza tym to na śniadanko robię biały serek włoski troszkę niskosłodzonego dżemu,ewentualnie serki almette,masła nie używam wcale.Na wędlinkę ogórek,pomidor...ponoć dobrze jest posmarować pieczywo koncentratem pomidorowym...wcale nie smakuje gorzej niż z masłem..

Na obiada dziś mam leczo z mrożonki z hortexu z piersią z kurczaka. Na kanapke możesz dużo dać sałate, pomidor, ogórek, paprykę,serek naturalny.

Gość ZimowaAura
Dziękuję za rady ; d Nie wiem dlaczego nie wpadłam na to, aby do kanapki wykorzystać pomidora lub zielonego ogórka. Chwilowe zaćmienie umysłu ; p Serki almette rządzą w mojej lodówce, odkryłam nawet leśne smaki ; d Poziomka, malina, żurawina ; ) Polecam! Masła też nie używam..

Jeszcze jajko na twardo, rybki wedzone i sałatki też na śniadanko dobra opcja :-)

Gość ZimowaAura
Ryby wędzonej bym nie polecała..jest tłusta. Wiem, że tłuszcz rybi jest zdrowy, ale jednak wolę uważać. Mimo wszystko dziękuję za rady ; p Ja na śniadanie jem płatki kukurydziane z mlekiem 0,5 % tłuszczu. Lilaa77777-Miłego dnia ; )

Gość gość
witam co do colon c nie polecam ja mialam zatwardzenie pomimo ze duzo pilam na kazdego dziala co innego wiec na przymus nie stosujcie tego. a jesli chodzi o serki almette oraz inne tego rodzaju to porobnajcie sobie kalorie z bialym serem:P lepiej zrobic zwykly bialy plus jog. natur plus cebulka czy szczypiorem albo olej lniany tez jest pycha:) ja schudlam z 82 kg do 70 jem rozsadnie ale z niczego nie rezygnuje ewentualnie slodycze na ś owsianke pozniej jakies owoce miedzy posilkami obiad jak obiad jadam ryze makarony lub ziemniaki a kolacja glownie miecho raczej kurczak ze surowko podobno na kolacje dobrze jest jesc bialko i unikac wegli do tego cwicze 5-6 razy w tyg. życzę wytrwałości i polecam jadac rozsadnie i wybierac miedzy produktami to co dobre bron boze sie glodzic pozdrawiam

Gość gość
sorry za bledy szybko pisalam:)

wlasnie jem 2 sniadnie wiem ze pozno ale tak pracuje, jest pyszny jogurt activia naturalna

A ja obiadek wszamałam. myśle, że kawałek rybki raz w tyg. do śniadania nie zaszkodzi tak samo plasterek żółtego sera. Co do almette nie lubie go i wole sobie sama zrobić serek :-)

Gość ZimowaAura
Ja właśnie biorę się za sałatkę: sałata/rukola/pomidor, 1/3 ogórka zielonego. Z tymi serkami macie rację. Lepiej chyba kupić biały ser, i dodać do niego dodatki..np. rzodkiewkę ; d

Dzisiaj na obiad zjem hamburgery jednak. W biedronce była przecena to musialam się pokusić :o

dziewczyny jak to jest mozliwe ze ktos podszyl sie podemnie z mojego konta :o:o:o jestem w szoku co jest ;/ a co jak mam jakiegos wirusa czy cos i ktos ogarnia mojego lapka

Gość ZimowaAura
green tea93 Spokojnie, nikt się nie podszył z Twojego konta ;) Tekst o hamburgerach poszedł z konta 'qreen', nie green ; p Zobacz jeszcze raz ;)

Gość gość
green tea93 z Twego konta to tylko ty sama możesz pisać...

Może znów ktoś chce się pobawić...;-)ale to nie do nas tylko do piaskownicy;-)

omg ale sie wystraszylam, serio ufff, bo na tel jestem w pracy i tak zobaczylam i szok heh

Przepraszam ale mam klienta a on zażyczył sobie anal więc nie wiem kiedy wróce.

Gość ZimowaAura
Człowiek w panice jest oślepiony adrenaliną ; p

Gość ZimowaAura
Ignorujmy ;p

Nie no nie ma sensu kimś takim głowy sobie zawracać;-)i jak Wam mija dzionek?;-)

ehh nie ma co zwracac uwagi. a dzien dobrze mija w pracy heh do 17:30 i niestety musialam zjesc zupke chinsko dobrze ze nie az tak duzo kacl bo 320 a za to na kolacje 2 pomidorki ze szczypiorkiem i cebula polane jogurtem naturalnym :)