Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona5

Odchudzanie z dużej nadwagi start 2 01 2013

Polecane posty

Gość ZimowaAura
Cześć ; p * Byłam wczoraj u dietetyka, mam za mało wody w organizmie i stosuje diete, w ktorej jest zbyt malo bialka, takze dzisiaj do salatki dorzucamy bialy ser ; d * Od dzisiaj biorę błonnik 3 razy dziennie i piję koktajle, które mają zastąpić śniadanie i zapewnić zastrzyk energii ;p * Kontrola za 2 tygodnie ;) * A Wy jak tam Dziewczynki?

Cześć ZimowaAuro!Już po wszystkim.....wiesz już co i jak to teraz tylko musisz być silna i przestrzegać tych wszystkich zasad...ale dasz radeę...nie masz wyjścia,bo wizyty u dietetyka kosztują i to nie tak mało;-)3 maj się;-)

no ja po I sniadaniu bo wstaje o 11 a na 12 do pracy i w pracy jem sniadanie. jadlospis na dzis: sI: bulka razowa z ziarnami z pasztetem pomidorowym sII: sok pomidorowy obiad: 2 pulpety rybne z ryzem ( o zrobione mam wiecej nie widze sensu gotowac cos dzis) podwieczorek: gruszka kolacja: 150gr twarogu z 2 pomidorami polene activia naruralna, szczypiorkiem. no i od dzis wreszcie zaczynam cwiczenia i spacer ;d

green tea93 ja też dzisiaj intensywnie ćwiczę;-)Uczyłam sie ćwiczyć zumba-aerobic...fajowo...można się zmęczyć;-)tak dawno już nie tańczyłam,ale zaraz to nadrobię...miłej pracy;-)

najwazniejsze ze pogoda sie nam ladna robi bo jak jest z zimno, to przyjdzie sie z pracy i nic sie nie chce, a tak dzis koncze o 16, o 19 spacer a po 21 cwiczenia :)

Gość ZimowaAura
Fajnie, że możecie ćwiczyć.. Też już chciałabym wdrożyć aktywność fizyczną, ale cóż. Mogę tylko spacerować.. * Źle się dzisiaj czuje..Jestem głodna BEZ PRZERWY i boli mnie głowa ;/ Też macie takie złe dni?

no zjadlam pyszny obiadek, a owoc z podwieczorka zjadlam z 2 sniadaniem bo pozno obiad a o 18 kolacja :) a cwiczenia zrobie wczesniej o 17:20 ;) a jak tam u was?

Ja trochę poćwiczyłam, na kolacje zjadłam serek naturalny z ogórkiem, rzodkiewką i szczypiorkiem plus 2 kromeczki chleba własnej roboty ;-)

Dzien zaliczam w 100000000% udany! bo zjadlam nie wiecej niz 1100kacl, 30 min dzis cwiczylam, i godzinny spacer 5km :)

Hej dziewczyny. Jem właśnie siadanko :-) jogurt naturalny z łyżką otręb żytnich i kawałek papryki czerwonej. Na obiad planuje coś z jajek i napewno szpinak. Podwieczorek: grejfrut Kolacja: pomidor nadziewany tuńczykiem Powiedzcie czy też macie zaparcia? Ja od zmiany diety dużo siusiam ale gorzej jest z drugą czynnością.

Hej Laski ja tez po sniadanku juz zjadłam dzis serek Danio sniadanie II: bulka razowa z pasztetem obiad: ryz brązowy z jabłkiem, cynamonem polane jogurtem natuaralnym. kolacja: taka jak wczoraj bo kupilam wicej twarozku

Hej Ola;-)a Ty już nie śpisz?;-)ryż z jabłuszkiem.....mniam...mniam....ale smaka mi narobiłaś....może i ja jutro sobie przygoruję takie rarytaski;-)

Cześć dziewczyny:) Ja od 7 na nogach bo synka do przedszkola trzeba zaprowadzić:) śniadanko zjedzone mala bułeczka z jogurtem na obiad zupka pomidorowa ale bez śmietany i mykam do pracy niedługo, niestety dziś popołudniówka....nienawidzę chodzić na popo no ale trzeba! więc dziś juz do was nie zajrzę no chyba że po pracy koło 23:) A i poćwiczyłam juz na stepperku 30 minut więc myślę że dzisiejszy dzień będzie ok:D

no juz w pracy, sniadanko II zjem o 12;30 jakos, dzis planuje 25 min na rowerku 30 brzuszkow, 150 podniesc na 1 reke hantelkami, i godzinny spacer. a od jutra juz bd 30 min rowerek nie chcialam odrazu 30 min po takiej przerwie zeby zakwasow nie bylo i sie odrazu zniechecic

Dzięki Wiola napewno spróbuję tej herbaty :-) Mnie dziś czeka mycie okien chyba, że się rozpada. Ja ćwicze wieczorami brzuszki i gimnastyke rozciągającą.

no zjadlam wlasnie pyszna bulke z szynka o 14 zjem gruszke zamiast na podwieczorek bo niestety jem pozno dosc obiad a zaraz po przed 18 kolacja

O Rencik;-)a co to u Ciebei już wiosna nastała czy jak...że bierzesz sie za okienka;-)ja też muszę umyć swoje...ale chyba dopiero na święta sie zbiorę;-)bo strasznie się nie chce...Green tea93 spytaj mamę jak robi te pulpety rybne;-)bo chcę zrobić na jutro;-)

No można tak powiedzieć :-) 8ºC i słoneczko za chmurkami.

8 stopni ...to ja chyba gdzieś na drugim końcu świata mieszkam;-)bo u mnie tylko 3;-)

no pewnie ze zapytam :) ale cos mowila ze identycznie jak kotlety tylko gotuje. jeszcze godzinka i do domku obiadek robic

Dziewczyny okna pomyłam, zaliczyłam też 2 godzinny spacer. Teraz stopa boli :-( jutro się dowiem co z nią... Kolacje zjadłam przed chwilą.

a ja dzis tylko pol godziny spacer jakos tak mi dzis mi sie nie chcialo chodzic, teraz jestem u babci jak wroce to chyba z 20 min na rower wejde

Laski może już to czytałyście ale może się przyda. DOTYCZY DIETY 1200 KCAL NIEWSKAZANE- pieczywo cukiernicze, rogaliki francuskie, pieczywo pszenne, tostowe, słodkie płatki śniadaniowe, płatki kukurydziane- mleko, tłuste sery twarogowe, sery pleśniowe, topione, mozzarella i feta- jaja smażone- mięso z widocznym tłuszczem, kaczki, gęsi, kiełbasy, parówki, pasztety, mielonki, salami, wyroby garmażeryjne- masło, smalec, słonina, margaryny twarde- warzywa konserwowe, odsmażane ziemniaki, frytki- ciasta, ciastka, wafelki, czekolada mleczna, chrupki, czipsy, paluszki, lody, desery, słodycze- alkohole, kakao, napoje gazowane, napoje słodzone, soki owocowe - majonez, musztarda, przyprawy ostre (pieprz, papryka itp.)- potrawy smażone, mączne (np. kluski, pierogi, naleśniki, placki), zupy zaprawiane mąką lub śmietanąDOZWOLONE, ale w ściśle określonych ilościach (porcje na dzień)- ser żółty odtłuszczony (2 plasterki), jogurt owocowy (mały kubeczek – 150 g)- tłuste ryby (łosoś, makrela, śledź) – 120 g (zamiast porcji mięsa)- banany (jeden mały – ok. 150 g), owoce suszone: morele i śliwki (4 sztuki), winogrona (mała kiść – ok. 150 g), orzechy i pestki (łyżka)- soki owocowe niesłodzone (szklanka)- dżem (łyżka), miód (łyżka), wafle ryżowe (2 szt.), budyń (mała miseczka), kisiel (miseczka), czekolada gorzka (3 kostki), baton z musli (jeden)