Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja jestem nienormalna czy normalnych facetów już nie ma?

Polecane posty

Gość gość
Aż tak zdesperowana nie jestem!!! Na wczasy sama?. Nie widziałam na wczasach samotnych facetów. Raczej wielbłądy obładowane kocami i kółkami do pływania no i oczywiście 30-letnie single. Sanatorium to chyba nie ten przedział wiekowy?.

Gość gość
obstawiam, że jesteś nienormalna

Gość Czy ja jestem nienormalna
Może faktycznie to ja jetem takim mamutem, który nie potrafi się dostosować do mięczaków, lekkoduchów i kalek życiowych narzekających dzień i noc.

Gość gość
babsko po 50 narzeka na facetów. no skonam ze śmiechu. się ciesz że jakikolwiek desperat się w ogóle tobą zainteresował

Rozczaruję Cię ale Ty też będziesz miał/a 50 chyba, że poddasz się wcześniej eutanazji, który to pomysł proponuję Ci poważnie rozważyć

Gość gość
kolejna co chce brutala i agresora a żaden jej nawet uderzyć nie chce ale to mięczaki :P

Gość gość
To prawda, same pajace

Jak to wydedukowałaś/eś? Akurat agresora i brutala pogoniłam 7 lat temu.

Gość gość
Bo faceci w Twoim wieku to martwią się czy mają lek na stoliku nocnym, a nie ne szukają związków. Facetom 50 plus juz się nie chce.

Gość gość
Czy ja jestem nienormalna Jak to wydedukowałaś/eś? Akurat agresora i brutala pogoniłam 7 lat temu. x własnie, juz sobie odpowiedziałas, siedziałas tyle lat z imbecylem czy ty sobie myślisz, ze wciąż jesteś taka wspaniała jak kiedyś? Otóż cię zdziwie, masz uszczerbek na psychice, których ty pewnie nie widzisz. Czujesz się bóg wie kim, a tak naprawdę jest tylko była partnerką jakiegoś damskiego boksera i to w podeszłym wieku. Powinnaś mieć partnera który z tobą będzie na starość. Niestety to był agresor i brutal, teraz szukasz spokojnego faceta? nie sądzisz że za póno? Ktoś tu ma poczucie humoru :D

Gość gość
nie facetom się nie chce tylko nikt kobiet nienormalnych takich jak autorka nie chce

Gościu 23.43 na litość boshką ogarnij się. Jakie za późno?. Ja mam ZALEDWIE 50 lat a zamierzam dożyć setki. Jaki podeszły wiek?. Nieskromnie napomknę, że flirtują ze mną koledzy moich dorosłych synów. Jestem atrakcyjną, wesołą, zgrabną , szczupłą blondynką, która wygląda najwyżej na 40-stkę. Prawdopodobnie masz rodziców w moim wieku, czy uśpiłeś Ich już? a może oddałeś do domu starców? Ignorant!!!!!.

Gościu 23.44 Jeśli potrzeba spędzenia czasu w miłym towarzystwie inteligentnego, wesołego faceta uważasz za nienormalne to TAK jestem nienormalna. A co jest normalne wg Ciebie?.

Gość gość
Jeśli facet jest miły i inteligentny, to w wieku 50. lat nie musi szukać kobiety.

Gość gość
"Jestem atrakcyjną, wesołą, zgrabną , szczupłą blondynką, która wygląda najwyżej na 40-stkę." ...................................... Kazdej starej babie wydaje się, że wygląda o 10 lat młodziej. Niestety, to złudzenie optyczne, lustereczko kłamie.

Gość Adelgast
za mało do miecza klękałaś, to teraz cierp w samotności

Gość gość
szukaj sobie pana 70 + 50 letnie facet zwiąże się z 30-40 latką a nie ze starą babcią już

Gość gość
szukaj mlodszego kolo 40

Gość gość
Żałosne są komentarze nastolatek lub 20paro latek.Co wy guwnuarze wiecie o życiu?!

Gość waldziowaldek
Witaj jestem samotny od kilku lat i mieszkam z synem. To co piszesz na temat facetów to samo mają Panie. Ogłoszenien dużo ,ale tylko sponosring. Też bym chciał spotkać kogoś kto chce normaliny dom. Dom w którym jeden na drugiego czeka.Pozdrawiam Ciebie.

Gość gość
Mam 30+ I w zyciu bym sie faceta po 50tce nie tknela! Marzyciele! Droga pani......przypuszczam, ze pani zyje w PL, stad te chamskie komentarze. Ale polaczki tak juz maja, ze ze zlosci, ze sa tacy oblesni, bezuzyteczni (mowa oczywiscie o facetach), potrafia tylko wyzywac sie na kobietach za swoje nieudacznictwo. Chca kobiety zdolowac, obnizyc ich samoocene, zeby takie kobitki same myslaly, ze na nic lepszego nie zasluguja I zainteresowaly sie wlasnie takimi nieudacznikami. Glowa do gory. Napewno sobie pani znajdzie kogos, a tych narzekajacych nierobow na zlom.......sioooooo!

Gość gość
masz rację autorko tych norlamnych jest jak na lekarstwo mniemam ze szukasz raczej równolatka czyli 50+ w tym wielu oni maja juz swoje przyzwyczajenia nie do wyplenienia juz 40+ sa odjechani z problemami a gdzie z takim bagazem doswiadczen 50+ za duzo juz przezyli

Gość gość
ktoś napisał że kobietą zawsze wydaje się że są 10 lat młodsze... no cóż widocznie nie tylko JA mam słaby wzrok ale również inni :P a fajni, poukładani faceci są trzeba wierzyć i szukać pozdrawiam

Gość gość
kobietą miało być oczywiście "kobietom" a kobietą jestem :)

Gość gość
moje kolezanki 35+ ale i te po 40 sa w kropce bo normalnych juz nie ma a gdzie po 50 jak kobieta szuka to dziwna jest jak ma jeszcze nadzieje bo wolnych normanlych w tym wieku juz nie ma trzebabyło ruszyc sie wczesniej

Gość gość
kobieta 50+ jak pisze ze szuka 10-20 lat młodszego to to dla mnie jest smieszne wiele kobiet ma zbyt duza ocene swojego niby hiper młodego wygladu makijazem zmarszczek nie przykryjesz szukaj równolatka jak juz

Gość gość
Facet 50+ jak pisze ze szuka 10-20 lat mlodszej to to dla mnie jest smieszne wielu facetow ma zbyt duza ocene swojego niby hiper młodego wygladu piwnego brzucha lysiny nie przykryjesz szukaj równolatki jak juz

Powiem tak.... wybaczam te głupie komentarze 20-to latkom bo w ich wieku myślałam tak samo, natomiast anonimowość netu powoduje, że mogą przelać swoje frustracje na forum. Że są sfrustrowani też rozumiem bo jest im dziś naprawdę ciężko. Oczywiście tym, którzy chcą coś osiągnąć i mają jakieś ambicje i pomysł na życie. Jednym słowem nie biorę sobie tego do serca a im może ulży. Co do związku z 30-to latkiem to jestem przeciwna - żeby nie było wątpliwości. Szukam równolatka (mniej więcej). Waldziowaldek - oczywiście, że są kobiety, które idą tylko na sponsoring. Tak było, jest i będzie. Zresztą sami się prosicie. Zajrzyj na portale randkowe a przekonasz się, że w zainteresowaniach znajdziesz propozycję wspólnych zakupów. Wymarli chyba faceci, którzy myślą o kobiecie jak o drugiej połówce, przyjaciółce i kochance a nie jak automacie do prania, gotowania i bzykania. Nie szukam męża. Szukam faceta, z którym pójdę do kina, klubu, wyjadę na wczasy, pójdę na imieniny czy grila do znajomych. On nie będzie mi przynudzał cały wieczór jak mu ciężko (Wprost przeciwnie, musi mnie rozśmieszać i adorować). Po udanym wieczorze noc pełna uniesień. Jednym słowem spędzę miło czas, nie zobowiązująco (ślub). Gościu z 10.50 masz rację niestety dzisiejsi polscy mężczyźni nie są w stanie zaakceptować, że kończą się czasy dominacji ich płci i zrobią wszystko aby obniżyć Naszą samoocenę ale My się już tak łatwo nie poddajemy.

Gość łysyjohny
Czyli on ma cię rozśmieszać i adorować a ty w zamian miło spędzisz czas ? Chyba cie stara prukwo pogniotło . Mimo że mam te czterdzieśc***arę lat to wolałbym iść te 3-4 razy w miesiącu na d***** bo i młodsze i mniej roszczeniowe . Ale co ja tu pieprzę , przecież y jesteś tym o czym każdy dojrzały facet tylko pomarzyć może .

Gościu 10.55 - pewnie masz rację i powinnam szukać wcześniej zamiast lizać rany ale straciłam asolutnie zaufanie do odmiennej płci. Nie tylko przez exa. Organizowałam różne szkolenia, spotkania integracyjne itp. z socjala. Co ja się napatrzyyyyyyyłaaaam !?!? Totalna głupawka psa spuszczonego ze smyczy. Dotyczy to w 90% mężczyzn. Kobiety jednak są bardziej odpowiedziałne , czy może pruderyjne?