Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja jestem nienormalna czy normalnych facetów już nie ma?

Polecane posty

Gość Zima001
nikt pod nikogo tu się nie podszył:) X moze bym sie troche udzieliła w temacie, gdyby nie ten "pan" a temat interesujący x cóż, żegnam:)

Podszyw był ,dała temu wyraz zima001 na dziale innym.

Powiedziałaś o zabawie i mam iść na kurs tańca.Jak byłaś w planowaniu drogie dziecko to mając 20 lat już potrafiłem bardzo dobrze tańczyć.Nie zapomniałem do dziś tańców.:D

Gość gość
tak,tak, duchu, opisywales to setki razy wszyscy znaja twoje historie i zyciorys

Gość gosc z numerem 5
A wracając do tematu i Autorki: no i masz namacalny przykład , dlaczego tak trudno znaleźć normalnego faceta:-D

Gość Czy ja jestem nienormalna
"Po czterdziestce nawet szuka kogoś, do kogo można zadzwonić jak człowiekowi smutno i liczyć, że ten ktoś przyjedzie i pójdzie z nami na spacer." NIGDY nie dzwonię do znajomych ze swoimi problemami. Natomiast do mnie dzwonią i oczekują pomocy. Co ja jestem? Święta Teresa? Zaraz po rozstaniu z exem zadzwonił mój były chłopak, z którym chodziłam przez 3 lata (wieki temu). Umówiliśmy się na spacer i co?...........naużalał się jak to była żona Go puściła w skarpetkach, jaki On oszukany i oczywiście niczemu niewinny. Znałam oczywiście calą Jego historię z trochę innej strony. Czy spytał jak tam u mnie? oczywiście NIE. Ponieważ jestem asertywna zwróciłam Mu uwagę, że jest zwyczajnie samolubny i proponuję zmienić temat. Nie było na co zmieniać więc odwiózł mnie do domu. Dzwonił jeszcze kilka razy ale zawsze jak miał jakiegoś doła i oczekiwał pocieszenia albo choćby potwierdzenia słuszności Jego przekonań.

gosc z numerem 5--moja osoba nie jest tutaj przykładem,wiec trochę hamuj dzieweczko.Faceci są w innych sytuacjach życiowych tylko są przewaznie oszustami bo tak im wygodniej jest.

16.02.14 [zgłoś do usunięcia] Zima001 N I E to nie, ja jestem tylko tu usmiech.gif a myslalam ze ma tak orginalny nik------JEDNAK MENDA PRZEBRZYDŁA SIE PODSZYŁA POD ZIMA taka jak przypuszczałem.:D

Gość gosc z numerem 5
Jak dla mnie- dzieweczki- to wlasnie ty jesteś cynicznym oszustem:-D Wykorzystujesz swoja sytuacje, ale..naprawdę mnie to nie interesuje. Takich jak ty, omijam szerokim łukiem.:-D

Gościówa- dostanie dokładnie tyle ile da

gosc z numerem 5--podszywie wypałuj sobie ten poniemiecki łeb:D

N_I_E - wygląda jednak na to, że bierzesz te kobiety na litość i szukasz mamuśki do pocieszania i odskoczni a kobiety nie lubią być tak traktowane.

Gość gosc z numerem 5
N_I_E...widze , ze trzeba cie traktować lagodnie....biedny, chory d**ek:-D

Bobasiątko mściwe następnie odwiedziło Cie.Zapytaj kto go wychowuje?Oczywiście babcia bo rodzice oddali pod jej nadzór i efekty widać i czuć.Siedzi to to bez przerwy na cafe i sie wymądrza:D

Gościu 17.04 - nie wykluczam takiej możliwości ale zadałam to pytanie z nadzieją na wyjaśnienie DLACZEGO jestem nienormalna? albo ostateczne ustalenie, że normalni faceci nie istnieją.

Gość gość
on nie szuka mamuski, ona sam jest dziadem grubo po 60 nic dziwnego, ze cie deszniku palowali ZOMOwiec pieprzony jak w zyciu tak na kafe lata z golym sflaczalym ch**em ,szpieguje,donosi,podszywa sie, sam ze soba gada roz******la topy powinni cie zapalowac na kaput,swiat mialby swierzsze powietrze, szczurze

Już za dużo podszywaczy cię tu nasladuje wiec nie ma co dłuzej tutaj być:)

Gość gość
duchu nie chce myslec kto ciebie wychowywal nawet ulica kopala cie w tluste dupsko:D

Gość gość
Wiesz co , nie chce mi się pisać z Tobą ale ujmę to tak . Psychiatrzy nie spotkali jeszcze idioty który uznałby swoją chorobę za fakt rzeczywisty. Dziękuję i bez odbioru

Gość gość
paczcie jaki znafca:D

Zidiociałym bobaskom zabrakło argumentów i najzwyczajnie podkulili ogonek i spiertolili:D:D:D

Gość translator1
nie!Kawa!

Gość gość 13 01
droga Autorko topiku, sądzę, ze Ty naprawdę nie szukasz partnera, tylko potwierdzenia, że nie ma wśród tych paru miliardów facetów na świecie nikogo dla ciebie odpowiedniego. Przyszłaś się tu wygadać, poużalać i znaleźć potwierdzenie swojego stanu ducha. W tym sensie - tak, jesteś nienormalna, bo udajesz, że chcesz związku a tak naprawdę szukasz usprawiedliwienia i potwierdzenia dla swojej samotności. Problem nie tkwi w facetach, tylko w TOBIE. Jak sobie to uświadomisz, wszystko ulegnie zmianie. Ale zawsze wygodniej jest zwalać na innych, prawda? Trzeba przewalić i odsiać setki ton ziemi, żeby znaleźć diament. Tylko, że tobie sie zwyczajnie nie chce, najlepiej, żeby sam wpadł w ręce a wtedy i tak znajdziesz na nim jakieś rysy.

Gość gosc z numerem 5
N_I_E Już Lec powiedział: "Gdyby nie internet, nie wiedziałbym, ze na swiecie jest tylu idiotow" :-D A gdybys czytal ze zrozumieniem i kojarzyl, to nie nazywalbys 50-letniej kobiety 'bobaskiem":-D Takie 'pyskowki' nie sa w moim stylu,wiec się wycofuje- nie chce się pobrudzić:-p

Gość gosc z numerem 5
Autorka ma racje!!! To nie znaczy, ze sama jest krystalicznie idealna, ale ...spotkać w naszym wieku faceta, który zachowal w sobie normalność jest po prostu bardzo trudno. Albo sfrustrowany d**ek, albo alkoholik, albo impotent. Zonaty, albo rozwiedziony, cholera wie , co gorsze. Wdowiec? tez do kitu, bo pewnie idealizujący zmarla zone....

Gość gość
Czyli ma cnotę do 60ki trzymać bo może jakaś chętna na starość się trafi ? Myślcie trochę.

gosc z numerem 5-- zaczełąś się zachowywać jak ta smarkateria więc cóż wyrok na siebie podpisalaś:D

Gość gość
mam 34 lata , wychowuje córke sam ,nie mam wiekszych problemów z pieniedzmi ani zadnych innych "wiekszych",jAK WSZYSCY , jestescie puste jak beben chcecie aby wam tylko dać nackakiwać, elokfencja ,kasa ,podróże to i co jeszcze . Nie związałbym sie z żadną z was . Niczego mi nie mozecie dac .

Gość pan o nicku N I E
''Już Lec powiedział: "Gdyby nie internet, nie wiedziałbym, ze na swiecie jest tylu idiotow" smiech.gif to nie Lec powiedział, a Stanisław Lem... pan o nicku N I E jest arogantem, przekonanym, ze sama jego osoba i sytuacja, której nie ma zamiaru zmieniać, wystarczy, by miec kobiete. Ale żadna, NORMALNIE MYŚLĄCA kobieta nie bedzie nawet p r ó b o w a ł a poznawać się z kimś, kto nie rokuje znajomości na dłużej, bo ma żonę w DPS i NIE CHCE ZMIENIAĆ SWOJEJ SYTUACJI. Pan może być ideałem, może uważać,że się poswieca, ale uważam, że stosuje tę wymówkę po to , aby sobie bez KONSEKWENCJI pobzykac, a może jaka naiwna sie trafi... Cóż za hipokryyzja.....:) braawo.... najprawdopodobniej jest ten pan jednak jakims znudzonym męzusiem, szukającym darmowych dziwek- bo w agencji sie płaci - a, że żadna nie daje sie nabierać na jego bajery, stąd jego frustracja....

Gość gosc z numerem 5
MEA CULPA..az mi wstyd:-( oczywiście LEM....nie zwrocilam uwagi i poleciał "Lec".... A z reszta się zgadzam w 100%