Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy kop dziecka

Polecane posty

Gość gość
Chciałabym im jak maj więcej pomóc. Kupują mieszkanie bez kredytu i duże (salon, kuchnią, łazienka,pokój gościnny na parterze, a na piętrze sypialnia, pokój dla dziecka i drugiego dziecka, bo chcą mieć 2, gabinet, łazienka). Na pewno będzie drogie. Wiadomo, że wtedy nie kupią wróżka takiego jak chcą, markowych ciuszek.

Gość gość
No to pomagaj

Gość gość
A pojmujesz że ona może nie chcieć twojej pomocy? _ Wiele osob nie lubi wizyt w szitalu, szczegolnie wizyt obcych kobiet, kiedy ona bedzie po porodzie moze nie chciec cie widziec dopoki sie nie ogarnie ze wszystkim, z gojacym się kroczem, karmieniem piersią, i noworodkiem w domu. Prawdopodobnie zobaczysz wnuka jak bedzie mial 2 tygodnie lub wiecej bo synowa będzie sie krępować przy tobie np karmic piersią. _ Pewnie tez wynajmie opiekunke, bo opiekunka przynajmniej będzie robila tak jak jej będzie kazac, a ty znajac zycie bys sie nie stosowala do zalecen synowej i robila po swojemu. Wiec radze ci spuscic troche, bo za duzo sobie wyobrazasz.

Gość gość
Ja poczułam na początku 15 tc ruchy takie że wiedzialam że to napewno to :-) ok ok 17 tc było już widac jak brzuch delikatnie skacze :-D sama bylam w szoku dlatego wiem że to jak najbardziej możliwe :-)

Gość gość
Ona będzie rodzic przez cesarkę i nie będzie karmić piersią powiedziała mi to. Ja nie jestem obcą kobietą dla niej, a matką jego byłego męża.

Gość gość
To jeszcze gorzej

Gość gość
Dzisiaj była synowa dostała jakiś skurczów. I też dowiedziałam się od syna że ona leży w szpitalu. Zadzwoniła do mnie była teściowa syna, że nie może dodzwonić się do mojego syna, a jej córka wylądowała w szpitalu z bolesnymi skurczami. Ja też do syna nie mogę się dodzwonić, a próbuje od 2 godzin, aż płakać mi się chce. Może poroniła ?

Gość gość
I co poroniła ?

długo jeszcze bedziesz ciągnąc te bajkę? a ile dni masz pomysły na odcinki?

Gość gość
Pisz

Gość gość
Pff

Gość gość
We wtorek mają ślub cywilny. Idą tylko że świadkami do urzędu. Nawet nie wiem czy będą sobie składać przysięgę czy tylko podpiszą.