Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szkoda mi ludzi którzy umierają na Ukrainie całkowicie bezsensu

Polecane posty

Gość gość

:(

Gość gość
Mi tez szkoda

Gość plus dla Wschodu
Mnie też jest ich szkoda, podobnie jak i ich rodzin, którzy przeżywają teraz tragedię, ale nie uważam, że te walki są bezsensu. Mam nadzieję, że doprowadzą one do ustąpienia Janukowycza i do polepszenia sytuacji na Ukrainie.

Gość gość
Mi nie, niech zdychają w męczarniach banderowcy. 🖐️

Gość gość
Mi też nie. Precz z propagandą

mi też szkoda.. jak zwykle giną niewinni,ci ludzie chcą po prostu normalnie żyć. Zarabiają po 1000zł a ceny mają wyższe niż w pl :O

Gość gość
Ceny wyższe niż w PL? CHYBA CIE P******** 2 lata temu za paczkę fajek w Odessie zapłaciłem równowartość 4 zł. :D

Gość gość
Nie giną bez sensu, walczą o lepszą przyszłość dla swoich dzieci. Chociaż nie tak ta walka powinna wyglądać...

Gość plus dla Wschodu
Jesteście jacyś nienormalni pisząc o ''banderowcach''? I co z tego, że Bandera jest bohaterem narodowym? Ukraińcy nawet nie wiedzą, że odpowiada on za morderstwa Polaków. Poza tym nie mogliście wybrać sobie lepszego momentu na wypominanie przeszłości niż chwilę, w której giną Ukraińcy. Na Euro 2012 też pisaliście takie komentarze?

Gość CarrieBradshawwwwwwwwww
w Afryce od lat umieraja dzieci i dorosli z głodu a jakos nie zakładacie o nich watków :O

Gość Beka że hoho
Murzyni nas mało obchodzą, bo to inna rasa. Poza tym śmierć z głodu, na AIDS czy w wyniku g****u zbiorowego to normalka w Afryce.

Gość Beka że hoho
Ale świat ma w d***e Afrykę, bo jest daleko i burdel nam jest czymś normalnym. Jak w Afryce zginie 100 ludzi, to się nikt tym nie przejmuje. Nawet sami Murzyni.

Gość plus dla Wschodu
Rasa tutaj nie ma znaczenia, liczy się fakt, że Ukraina jest naszym sąsiadem i sytuacja u naszych sąsiadów może wpłynąć na nas. Poza tym my jako sąsiedzi powinniśmy im pomagać.

Gość gość
bo w afryce i tak jest nadmiar ludzi

Gość Beka że hoho
Powinniśmy wesprzyć Berkut naszą policją albo GROMEM.

Gość gość
albo zbombardować tę hołotę na majdanie

Gość gość
dokładnie, teraz ukraincy blokują granice by zrobic Polakom na zlosc i utrudnic handel! a potem beda sie pchali do Polski , postawmy Polakow na granicy i zamnkinimy granice dla nich ! niech uciekaja na bialorus

Gość plus dla Wschodu
Co Ty debilu piszesz? Stoją złośliwie, by utrudnić nam handel? Kto Ci takich bzdur nagadał? Onet?

Gość gość
@plus dla Wschodu Według ciebie po co tam stoją? :D

Gość plus dla Wschodu
Odblokowali już przejście, więc Twoja teoria runęła niczym domek z kart.

Gość gość
Z własnej woli się podstawiają pod kule.

Gość gość
z własnej woli a czy nas ktoś przymuszał w 68, 74, 89 itp czy to żyjesz tu i i teraz w wolnym kraju to się stało z twojej własnej woli? czy ktos jednak o to walczył?

Gość PLPefek
A mi nie.......Banderowcy mordowali wszystkich dzieci kobuety w ciąży i robili z tego zabawe, ćwiertowali ich, odcinali głowy i inne kończyny, robili im "rękawiczki". A wy im lecicie z pomocą a oni gdyby mogli ba was tak samo ochrzcili. Mohe zdanie jest jedno zostawic ich nie sami się męczą!

Gość gość
ukraińcy mają honor i nie pozwolą dalej upadlać siebie i swoich rodzin przez chory rząd a polacy ? polacy to c***y które tylko potrafiły wołać pod sejmem '' gdzie jest krzyż '' emeryci nie mają co jeść ale nikt nie robi nic wstrętne polactwo robactwo

Gość gość
ja nie wiem, najpierw wybierają janukowicza, a po kilku miesiącach już chcą zmiany, przecież za jakiś czas znowu będą wybory

Gość gość
mnie tez nie, a najbardziej mnie wkurza ta nasza pomoc na pokaz...bieda w kraju az piszczy...miliony rodzin zyje na skraju ubóstwa, do specjalistów kolejki na kilka lat a obcych się przyjmuje do szpitali, dając im luksusowe sale...a naszych się wyrzuca do domu lub kładzie na korytarzach...cała Polska, wstyd :(

Gość gość
czytam,że sytuacja w kraju jest taka,że zaraz do władzy dojdą faszyści, ciekawe czy unia nas obroni przed mordercami ze wschodu

Gość gość
Wszystko fajnie, już po protestach, wszyscy zadowoleni, formują nowy rząd, etc. Ale jest jedno, ale ... Ekonomia i gospodarka Ukrainy, przecież to jest bankrut, mają w tej chwili rating śmieciowy i nikt normalny im nie pożyczy kasy. Rosja miała pożyczyć 15 mld, ale teraz to wiadomo, że nie pożyczy. Druga sprawa to choćby gaz, Rosja sprzedaje Ukrainie gaz po bardzo preferencyjnych cenach i nie ukrywa, że cena gazu jest elementem gry politycznej (choćby z tego powodu Polsce sprzedają gaz po 526 dolarów z 1000m3, gdyż średnia cena dla cełej UE to 430). Rosja do tej pory sprzedawała Ukrainie gaz po 268, ale teraz jak się Putin zdenerwował za sytuację na Ukrainie to moźe bez mrugnięcia okiem narzucić im podobna cenę jak Polsce i wtedy Ukraina leży i kwiczy.

Gość gość
Do Polaków pasuje jedno powiedzenie ''Zapomniał wół jak cielęciem był''. Sami kiedyś byliśmy w takiej sytuacji, w jakiej dzisiaj jest Ukraina(chociaż myślę, że jednak my byliśmy w lepszej), ale jeżdżą po ludziach, którzy walczą o lepszą przyszłość dla siebie i przyszłych pokoleń. Dla nas też tak ludzie walczyli.

Gość gość
nie ! nie zapomnial ale nie zapomnial tez ze nam nikt nie pomagal i kazdy nas mial w d***e !