Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość girl92

z Mel B do lata!

Polecane posty

Gość stokrotka22452
Basia nie przejmuj się, teraz Twoje zdrowie jest najważniejsze, sądzę tak jak moja przedmówczyni. ;) Kama - to u mnie wzrost 200gramów :( zła jestem jak nie wiem co, ale sama sobie winna jestem. :( Przestaję się ważyć od dziś.

Gość gośććććiówa
dziewczyny, ja się już nie ważę bo jak pisalam ważę teraz więcej 2 kg (a moze juz i 3 hehe) niż rok temu czyli zanim zaczęłam przygodę z klubem fitness. dziś w planach wieczorem Mel B standardowo brzuch i drugie podejscie do nóg ;) ale swoje kalorie dziś już spaliłam - byłam z przyjaciołką i dziećmi na darmowym dniu otwartym "mojego" klubu fitness. (Mieszkam w Szkocji). Były to półgodzinne treningi, różne rzeczy, ćwiczenia oczywiście moja kochana zumba, było też rozciąganie, były podnoszenie ciężarków, booiaka (połącznie ćwiczeń i tańca do muzyki hip hop i reggae, duuużo potrząsania pupą) ale sie spociłam o matko ;) za to teraz nam atak endorfin !! ;) i bardzo bardzo się ucieszłam jak mi przyjaciółka powiedziała "kochana, tak patrzyłam na ciebie, ale ty teraz cała wyszczuplałaś!!" - podobno mam wyraźniejszą talię - dziękuję Ci, Mel B :) ❤️

Gość stokrotka22452
Hejka ;) Miałam mieć dzisiaj przerwę na regenerację mięśni, ale tak mnie dobił ten wzrost wagi, że zrobiłam sobie jednak trenin... Po obiedzie poszłam na dłuugi bo aż godzinny spacer, jak przyszłam to odpaliłam turbo (dotrwałam do końca, ale nie przypadł mi do gustu, wolę killera. :D). Wieczór może spędzę ćwicząc z Mell o ile będę mieć siły. ;) gościówa ale Ci zazdroszczę! :) Na takie szaleństwo sama bym się chętnie skusiła, gdybym miała możliwości. :D Jak koleżanka zauważała zmiany, to musiałaś odnieś już wielki sukces! Brawo! :)

Dziewczyny, nie ważcie się często bo się zniechęcicie, mięśnie ważą więcej niż tłuszcz i ćwicząć i wypalając mięśnie możemy mieć przyrost wagi lepiej robić pomiary miarką. Ja też odkąd ćwiczę mam 2 kg więcej na wadzę, ale z kolei na cm tracę, szczególnie talia i brzuch. No chyba, że ktoś będzię na jakiejś rygorystycznej diecie to wówczas i waga w dół mocno pójdzie. Ja dziś już luzik, jutro wracam do treningów.

Gość stokrotka22452
Masz rację fit, pójdę za Twoją radą i będę się mierzyć raz w miesiącu, nie częściej, i oczywiście nie przed okresem. ;) Fakt, na rygorystycznej diecie kg szybciej lecą, bo wtedy tracimy też tkanke mięśniową. Znajoma koleżanki tak miała, że dużo ćwiczyła, prawie nic nie jadła, no i fatalnie skończyła... Zrobiłam sobie jeszcze pare prostych ćwiczonek na plecy i brzuch. Jutro Mell :D Miłego wieczoru!

Gość gośććććiówa
dlatego ja uważam, że lepiej ćwiczyć niż 'tylko" być na rygorystycznej diecie. wolniej chudniemy ale za to nasze ciała wyglądają fajniej i efekt łatwiej utrzymać ... no i odpowiednie ćwiczenia ujędrniają też skórę (choć tu też potrzeba czasu i cierpliwości) a po szalonej diecie łatwo o obwisłą luźna skórę. o efekcie jojo nie wspomnę ja tylko odżałować nie mogę, dlaczego wcześniej nie lubiłam ćwiczyć, tylko dopiero po 30-stce mnie wzięło?! ;) też popieram mierzenie się raz w miesiącu i nie przed-w trakcie okresu. dobranoc!! jutro do pracy a coś katar mnie bierze taki kręcący w nosie i wodnisty, chyba grzane wino strzelę na noc zapobiegawczo ;)

ja sie zastanawiam moze za malo jem :x nie licze kalorii ale sie juz tak przyzwyczailam i nie chodze glodna...powiedzcie co sadzicie : Sniadanie: 1. platki owsiane z migdalami, slonecznikiem i dynia plus mleko LUB 2. jogurt naturalny z musli i owocami Lunch: (ok 12 - 13) 1. Jogurt activa pitny LUB 2. owoce (salatka owocowa) LUB 3.pieczywo chrupkie z szynka lub serem bialym ok 16 kawa zbozowa z miodem Obiad: 1. Piers gotowana z kalafiorem LUB 2. Gotowany schabowy z warzywami (brokul, por itp) LUB 3. Gotowane mieso z warzywami Kolacja: 1. garsc migdalow/orzechow LUB 2. 4 kostki czekolady raz na tydzien :p LUB 3. Kilka suszonych owocow Czasem pozwole sobie na jakis serek kakaowy lub croissant z odrobina masla, uzywam oliwe z oliwek i pije 1 - 1.5l wody dziennie plus herbata zielona i kawa zbozowa :-) Dobranoc!

Gość gośććććiówa
KAMA szczerze, umarłabym z głody jedząc tyle co Ty :) ja jem naprawdę dużo ;)

Gość gośććććiówa
co do czekolady - tak wiem juz pisałam, że ja kocham, najbardziej gorzką 60-80% kakao. no to dzisiaj zjadłam okolo 100 gram czekolady czyli całą tabliczka - zwalam winę na okres i intensywne ćwiczenia, jadłam rano po śnaidaniu, potem w trakcie fitness i w autobusie wracając do domu ;)

kama - ja też jem normalnie, w sumie ja mam 34 lata, więc też późno mnie wzięło na te ćwiczenia, ale w sumię kiedyś nie miałam tyle czasu wolnego, ciąże, małe dzieci w domu, teraz łatwiej mi się wygospodarować z czasem dla siebie. No a przed ciążą nie trzeba było nic z ciałem robić bo biło fit.

je nigdy nie jadlam duzo, w sumie obiady w restauracji zawsze ktos za mnie konczy :p a mimo to zawsze wazylam 55-60kg (po mamie mam dziwna sylwetke :/ po zaczeciu stosowania tabletek anty waga poszla w gore do 65 i nie chciala zejsc nawet o kg w dol mimo diety wiec zaczelam cwiczyc i mam nadzieje ze z dieta, cwiczeniami i bez hormonow uda mi sie wrocic choc do tych 55kg :-) zaczynam cwiczyc milego dnia dziewczyny!

Gość Potrzebuje motywacji
czesc Dziewczyny! Mam nadzieje, ze po tygodniu nieobecnosci moge do was wrocic? :) Mialam male zawirowania i nie mialam jak pisac (ani cwiczyc regularnie) ale od soboty juz zaczelam walke. Codziennie rowerek ok 45 min + Mel B brzuch i posladki. Myslicie ze rowerek wystarczy na pozbycie sie celulitu i wysmuklenie nnog? Bardzo mi na nich zalezy a one sa tak slabe ze nie daje rady tych cwiczen na nogi z Mel. Dzis sie zwazylam i pomierzylam a mianowicie :): Waga- 57 kg Biust- 87 cm Talia- 72,5 cm pępek- 79 cm Oponka (w najszerszym miejscu) :P - 81,5 cm biodra- 93 cm udo 55/56 kg tak tak jedno od zawsze mam wieksze :P Teraz musze powalczyc ze soba i sie nie mierzyc miesiac :) zeby wiedziec czy jest roznica :) Ogolnie od kiedy cwicze juz udalo mi sie zrzucic jakies ok 5 cm i 3 kg :) Buziaki i milego dnia :*

udo oczywiscie 55/56 cm :) a nie kg :)

witaj znowu!! niegdy nei jest za pozno zeby zaczac :-) ja dzis mialam slabszy dzien nie wiem czy to wina przesilenia czy cisneinia ale szybko sie zmeczylam i juz po 20min czulam jak mi serce wali :/ zrobilam 40min z Mel b na wieczor przewiduje zumbe :-) waga powoli leci w dol chyba zaczne troche wiecej jesc bo jak mi piszecie ze to malo :p a ja jestem jzu tak przyzwyczajona moze to nie wina pogody dzis a tej diety...a moze pzrerwy bo mialam wczoraj dzien wolnego i tylko 10min an psoladki...no nic zobaczymy :) czas szybko mija i czuje sie jakbym z nia cwiczyla od zawsze :)

kama - fajna stopka, ja też mam słabszy dzień, doła jakiegoś złapałam i jak to zwykle bywa to czekolada na pocieszenie. Wieczorem pomeluję, teraz szkoda mi pogody i biorę dzieciaki na działkę.

Gość stokrotka22452
hejka ;) a ja mam tak, że mogę jeść bardzo mało, ćwiczyć i czuć się dobrze, ale ja baardzo lubię jeść i trudno mi się powstrzymać. :D Dzisiaj jednak skromnie z posiłkami, w dni robocze nie mam zresztą tak wielkiego apetytu jak w weekendy. :D Fajna stopka Kama, zgadzam się, że bez pracy nie ma rezultatów, niestety... :D Idę coś zjeść, a potem mam w planach dłuugi wieczorny spacer, może spalę troszkę kalori :D. potrzebuję motywacji - fajnie, że do nas wróciłaś, dobrze jak się wspieramy i motywujemy. W grupie siła! :D

Gość Amellllllll
Mam 160 cm i ważę prawie 50 kg. Ćwiczę żeby wyrzeźbić trochę ciałko :) Abs i pośladki z mel b :D Po tygodniu widziałam już efekty :O

Gość gośććććiówa
A ja jestem przeziębiona :(

Gość stokrotka22452
Zażyj coś prędko gościówa i nie daj się choróbsku! ;) Taki niestety mamy okres, epidemi wszędzie, mi kaszel nie chce ustąpić. :/ Jestem padnięta, nie mam sił na wieczorne ćwiczonka, przekładam je na jutro. :)

Ja też wczoraj nie dałam rady, też jakby mnie coś brało. Kicham ciąglę i jakaś bez energii jestem. Ale dziś po śniadaniu walczę z samą sobą i ćwiczonka.

Gość stokrotka22452
Witam z rana! ;) mam dzisiaj wolne i jadę po obiedzie na zakupu. :D Zrobię sobie małą przyjemność i kupię coś ładnego. ;) Nie dajcie się dziewczynki przeziębieniu! Kończy się zima i wszyscy wokół kichają... Eh :( Też się powolutku zabieram za ćwiczenia, trzeba się rozruszać. :D

stokroka - udanych zakupów, ja cardio+abs zaliczyłam. Na razie nie pracuję, więc mam lepiej od co niektórych z was, że mogę melować kiedy chce. Gorzej, że będąc w domu więcej się niestety podjada.

Gość stokrotka22452
Dziękuję, zdam relacje co udało mi się upolować. ;) Faktycznie w domu jest więcej okazji do podjadania, ale znowu w pracy wszyscy mnie kuszą mnie słodkościami, którymi konsumują, jak tu zachować zimną krew? :D U mnie domownicy nie przepadją za słodyczami (chwała im za to :D), dlatego nie muszę ich kupować. :) Zrobiłam już serie na nogi i cardio. Co do jedzenia, zjadłam troche pasty rybnej (dodaję tylko ser i oczywiście rybe :D), po treningu pomarańcza, na obiad natomiast robię sobie placuszki bananowe. :D znalazłam w necie przepis, są pyszne! Białka kurze miksuje się z bananami i smarzy bez dodatku tłuszczu.;) Wczoraj przed wyjściem (ok. 18) zjadłam jogurt bakoma 7 zbóż i o dziwo aż do nocy nie czułam głodu! Poszłam spać, nie podjadając niczego wcześniej! Zapychający ten jogurt jest. :D Miłego melowania dziewczynki! ;)

ja zjadlam swoje ulubione sniadanko ( borowki z platkami owisanymi i ziarnami :) ) zaliczylam z rana 30min z Mel B neistety na Tffany nie maialm czasu bo za pzono wstalam :/ ale zrobie to wieczorem :) dzis czuje sie lzejsza na brzuchu :D co do slodyczy i podjadania prawda jak sie siedzi w domu wiele rzeczy kusi :p ja sie przyzwyczailam nie podjadac i po miesiacu w ogole mi to do glowy nie przychodzi :) slodkie owszem z 2 - 3 razy w tyg :) pozdrawiam!

Gość stokrotka22452
Kama - ja też odzwyczaiłam się od podjadania, nie czuję głodu między posiłkami, mój brzuch równo co trzy godzinki upomina się o jedzonko. :D Widzę, że wiosna wreszcie zagościła w Krakowie, oby na stałe! :D Mam teraz więcej energii i ogólnie jakaś żywsza jestem. :) za niedługo będę sobie jogging serwować. :D

Witam Dziewczynki :) Melduje ze wczorajszy trenin zaliczony- dałam czadu :D Rano: 40 min rowerek Mel brzuch a Wieczorkiem: rozgrzewka 5 min Mel nogi (oo matko jak bolą :() 30 min steper Mel brzuch 20 min rowerek Mel posladki :) Cudowne uczucie :) Teraz zmykam na rower :) Miłego dnia Wszystkim :*

Ok rower 30 min zaliczony + Mel brzuch ;-) na wiecej nie mam czasu :/ Wieczorkiem nadrobie :)

Gość gośććććiówa
hej powoli chyba wracam do żywych, aż mi się wierzyć nie chce, że tak szybko? ;) mąż mi mówi, że powinnam szybko dojść do siebie, ponieważ jestem bardziej fit więc mam silniejszy organizm... to się jeszcze okaże. jak wczoraj poszłam do łózka okolo 15stej (poprosilam o szybsze wyjście z pracy bo głowa mi pękała i zużyłam chyba z 40 chusteczek do nosa) to wstałam do wieczora tylko ze 3 razy na prysznic (tzn prysznic raz haha) szybkie picie jedzenie choć apetytu nie miałam za bardzo. dziś rano mialam gorączkę i mnie trzęsło, ale katar dużo słabszy i taki gęsty raz po raz a nie woda z nosa. zadzwonilam do pracy i dali mi wolne. mąż zabrał dziecko do szkoły a ja spałam do 13stej prawie. potem mega głodna zjadłam dużą kanapkę z serem pomidorem, jogurt z muesli i banana!! wlączyłam ulubioną muzykę i to też pomogło, nawet dałam radę odkurzyc w mieszkaniu ;) o 15stej odebralam syna ze szkoły zjedlismy, zrobilismy lekcje, teraz on ogląda film a ja powiedzmy leżę na kanapie bo znowu zaczęłam sie trochę pocić. pogoda u nas piękna,aż szkoda że musialam tyle leżeć!! ale w sumie gdybym byla zdrowa, to i tak bylabym w pracy do 17:30 ... ale czuję, że jak dzis pojdę spac znowu bardzo wcześnie to jutro powinno być OK! zwlaszcza, że środy mam prawie zawsze wolne z pracy więc znowu mogę poleżeć dłużej/. dziś chyba też nie uda mi się poćwiczyć , jedynie pokrecę hula hoop bo to nie męczy mnie wcale ale daje efekty jeśli mam napięte mięśnie brzucha. mam ogromną nadzieję jutro byc zdrowa i poćwiczyć z Mel oraz pójść na zumbę!! dzisiejszą opuszczę trudno. stokrotka co sobie kupiłaś??? KAMA ty chyba niedawno pisalaś ze idziesz na zumbe, poszłaś? podobało ci się? fit1980 nie daj się przeziębieniu!!! potrzebuej motywacji wow, dużo ćwiczysz!!!

hej! nie tyle poszlam co zaczelam cwiczyc z filmikami z internetu :-) musze powiedziec ze fajnie :-) zwlaszcza jak sie cwiczy prze lustrem :D zobaczymy dla mnei to takie urozmaicenie bo zwykle cwicze rano a wieczorem mam wrazenie ze brakuje mi ruchu :p chyba sie uzalezniam :p

Musze cwiczyc przynajmniej 50 min inaczej nie czuje sie spelniona :) Jak nie mialam rowereka i stepera to robilam z Mel B rozgrzewke+cardio+nogi+posladki+brzuch :) Plus czasem do tego dołożyłam sobie trening ciala 20 min lub ABS. Nie przejmuj sie, jak nie dasz dzis rady z powodu choroby to trudno. Nic na sile, wykuruj sie i dasz czadu :) A teraz zmykam na Mel B nogi (niecierpie :/) i steperek. Buziaczki :*