Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość remix remix

miłość zabija

Polecane posty

Gość stuuuDENTKA
22:48 dziekuje :) pewnie bym sie tylko meczyla przy nim..

Gość gość
jasne ze meczylabys sie przy nim, wiem tylko ze nie masz sie o co obwiniac, facet jest w porzadku gdy nie probuje zmieniac kobiety, potem mialabys z nim coraz gorzej, kazde twoje zachowabie by mu przeszkadzalo, zawsze dziewczyny zrywajcie jak zauwazycie cos niepokojacego, zanim nie bedzie za pozno i nie pozwalajcie by ktos was zmienial

Gość Miss nobody
Mnie zmienił, łamiąc dane słowo.

Gość stuuuDENTKA
czy ciągle wchodzi to p.Mama studentki? tęsknię za nią, lepiej mi sie z nia rozmawiało niż z własna mama

Gość gość
jestem, to ja pisalam bys nie przejmowala sie gosciem

Gość stuuuDENTKA
ciesze sie :))

Gość stuuuDENTKA
jak tam corka-studentka?

Gość gość
powiem wam dziewczyny cos smiesznego, tylko walsciwie nie wiem czy powinno byc smieszne dla mnie, bo jakko matka powinnam to odebrac starsznie a mimo to smialam sie troche jak mi corka powiedziala w jaki sposob zalatwila chlopaka, ktory wczesniej z nia zerwal a potem znow zaczal dzwonic pisac, nie mogla zapomniec o nim bo ciagle cos chcial, nie dawal jej zapomniec, chcial by byla tylko kolezanka ale zachowywal sie dziwnie, przyszla do mnie rozradowana i powiedziala mi, ze wkurzyla sie i powiedziala mu jedno slowo i powiedziala ze to slowo na S, a ja na to jakie to slowo? czy to s********j? a ona tak, powiedziala mu s********j, i taka zadowolona byla, a jej tata powiedzial na to DOBRZE ZROBILA A POWIEM WIECEJ BARDZO DOBRZE ZROBILA, no ale co ja mam o tym myslec, bo ona znow spontanicznie zareagowala, no i gupio mi ze ona tak klnie

Gość gość
on nia manipulowal od poczatku, meczyl ja, potem zerwal, potem znow meczyl i tak na okraglo, no to powiedziala co chciala

Gość gość
dobrze mu powiedziala? to dziekuje za meska opinie, jej tata jest tego samego zdania

Gość GOŚĆ CZWARTKOWY
trochę nie w temacie ale nie do końca ... otóż jako homo sapiens zbiorowo idziemy w stronę przyszłości z coraz bardziej lichą wiarą w to, że idzie ku lepszemu w zasadzie jest to obojętne, a nawet niezauważalne, tzn problematyka marszu ku przepaści, dla kogoś kto nie śledzi wiadomości, nie czyta gazet, nie klika czasami klikam i przez to klikanie zostałem pełnoetatowym wyznawcą podwórkowej wersji prawa Kopernika, że gorsze wypiera lepsze "lepsze jutro było wczoraj" - to piękna w swojej prostocie smutna konstatacja, nie dająca nadziei "lokalów" ... przeczytałem wczoraj na o n e c i e pomyślałem - co tam, widać przespałem rewolucję językową, jednak ostatnio, po prawdzie, słabo sypiam zbliżam się do pięćdziesiątki, lekko skostniały, zwapniały jestem, może tam pies jest pogrzebany otóż też nie bardzo, trupem jeszcze nie zalatuję, żonę miętoszę może i częściej niż kiedyś czyli : ki czort ? żona mówi: "głupki teraz ku górze wypływają, jak w szambie, nie przymierzając, ekskrementa, zluzuj Jasiu, lepiej pójdź ku mnie w marszu odzienie gubiąc" masz rację Kochanie Ty moje - rzekłem, bo prawda była przy niej, a i ja chciałem tam być .... czyli trochę o młłości było

Gość gość
17.15, nic z tego nie rozumiem

Gość NIEDZIELNY GOŚĆ
dlaczego mnie to nie dziwi ?

Gość gość
co cie nie dziwi?

Gość Miss nobody
A ja 17:15 rozumiem...dlaczego faceci ranią, niszczą?

Gość gość
i jak miss? czy spada ciezar z serca?

Gość miss nobody
Nie, jest coraz gorzej. Boli coraz mocniej. Kupilam tabletki

Gość miss nobody
Już nie będzie pisał do mnie...dlaczego mnie to spotyka? Ktos taki mnie zabił, komu serce, komu wszystko oddalam. Brak mi tchu...

Gość gość
podejrzewam u siebie depresje, od 2 dni placze z powodu ze cos mi sie ni udaje i nie wychodze z domu :( pomocy!!!!!!!!!!

Gość gość
jakby cie kochal to by z toba byl, nie kochaj kogos kto ciebie nie kocha, nie jest ciebie wart,

Gość miss nobody
Gdybym mogła sterować uczuciami...usunął mnie z fb, nie będzie pisał, bo nie chce mnie bardziej ranić, tak jakby można było bardziej mnie skrzywdzić. ..

Gość gość
usunal cie z fb, moze lepiej dla cibie, bedzie krotsze twoje cierpienie, moj mnie nie usunal z fb i mi ciezej bo ciagle wchodze zagladam tam i cierpie

Gość miss nobody
Myslisz, ze ja nie będę zagladala...

Gość gość
jak bedziesz zagladac skoro usunal cie, moga tylko ci zagladac ktorzy byli zaproszeni

Gość gość
ja nie bede uzalac sie nad soba, tylko bede szukac kogos kto mnie pokocha, skoro mnie nie chcial to nie bede lala lez po takim, szukam innego, nie bede cierpiec, mam to gdzies,

Gość gość
ooo i juz mnie pieciu wyhaczylo na portalu, nie meczcie sie dziewczyny tylko dzialajcie, ja z wielu wybiore jednego

Gość gość
halo jest tu kto