Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość remix remix

miłość zabija

Polecane posty

Gość gość
Czas leci wszystko do d**y bylo dobrze a dzis mnie podlapala melancholia :(

Gość gość
22:43 to tak jest u kobiet, dwa tyg przed okresem hormony moga nam tak dop******ic ze same nie wiemy co sie z nami dzieje i dlaczego. Paskudnie nas stworzono, marny architekt a do tego użył tandetnego materiału, ktos madry dobry i wspanialy by nas tak nie zaprojektował licho i marnie i ze skłonnością do smutku zamartwiania sie, to nie wasza wina ze jestescie smutne nieszczesliwe caly czas , nie obwiniajcie siebie:) wy jestescie Ok. To ten co stworzył ta grę to cos z nim nie tak, zabawia sie ludzmi

Gość gość
Co u was slychac?:)

Gość gość
Aviii kiedys tu pisałam. Urodzilam córeczkę:-)

Gość gość
Hahaha suuuper Avii, wrocilas do nas. :) napisz cos wiecej . Napisz jak córeczka i jak ci sie ułożyło kochana :)

Gość gość
Gratulacje od nas wszystkich :) jak dalas na imie małej :) opowiadaj co slychac :)

Gość gość
:( co z wami halo

Gość gość
Stagnacja.

Gość gość
Co u was

Gość gość
Wydarzylo sie cos u was kochani? Smutno bez Was :)

Gość gość
Chlopak, ktoryt byl dla mnie nie dobry, co tyle razy probowalam z nim skonczyc :) zaryzykowalam poprawil sie i po kilku miesicach mi sie oswiadczyl :) jestem szczesliwa w koncu :)

Gość gość
19:32 :) ja bym ci radziła uwazac, oświadczyny i slub nie zapewniają szczescia. Nagle z niedobrego czlowieka nie robi sie dobry. Czlowiek to nie komputer ze mozna go przeprogramowac. Super ze jestes szczesluwa tylko zebys w tym szczęściu nie przeoczyla czegos. Sto lat zycia przed toba i z pewnoscia wiele smutku przez niego :)

Gość gość
Z takimi życzeniami, nie wiadomo śmiać się czy płakać.

Gość gość
:) milego dnia :)

Gość gość
To nie byly zyczenia, to przestroga :) widzisz ile ci zlego zrobil, musisz uwazac i tyle, nikt ci zle nie zyczy, z tego co pisalas nadawał sie na usunięcie z twego zycia, byl okropny. Ja ci zycze duzo szczescia, ale uwazaj i obserwuj, bo dzuewczyny łącza sie ze złymi świadomie a potem płaczą i żałują a rozwód nalezy do najbardziej niemilych rzeczy na swiecie. Pozdrawiam

Gość gość
stresów pełno...

Gość gość
Noooo wlasnie... stresów pelno :)

Gość gość
Wiecie, nade mna i pode mna mieszkają rodziny, mlode malzenstwa. Wchodze do klatki slysze wrzask, mysle sobie kurcze zwariuje. Wchodze po schodach i do mojego mieszkania i co slysze znow? Wrzask nade mna: ratunkuuu. Mysle sobie: nie wytrzymam, co sie dzieje w tych domach. Najbardziej boli to ze tam sa male dzieci i w tym na parterze i nade mna, dzieci słuchają wrzaski rodzicow. Oprocz wrzaskow slysze tez jakby cos uderzyło o sciany o rury o wszystko. Bardzo bardzo bardzo bardzo niebezpieczne jest łączyć sie z osoba ktora dla nas sie nie nadaje, to meczarnia. Nigdy przenigdy nie wychodzcie za maz jezeli widzicie w drugiej osobie cos dziwnego. I wiecie ze najczesciej te wrzaski sa w dni wolne niedziele swieta

Gość gość
Aż z całą chęcią pierdolnąłbym wszystko...Nawet nie chce mi się uczyć na j****ną poprawkę,która jest za kilka dni.Mam dosyć,ponownie wszystkiego.Jeśli w tym mimozowatym stanie psychicznym ukończę studia ,to i tak moja przyszłość maluje się w czarnych barwach.Nawet jeśli uda mi się kiedyś osiągnąć dobry status majątkowy,to i tak u mojego boku będzie tylko kobieta ,która zwiąże się ze mną dla pieniędzy i będzie mnie walić po rogach,ew.będzie ze mną z desperacji,bo nikt inny nie będzie jej chciał,z litości etc.Urodziłem się k***a kompletnie bez sensu.Miałem jedną szansę-zjebałem,więcej nie będzie.Mam za swoje,teraz będę do końca życia odczuwał (fizyczny) ból od środka +rozrywającą ,dającą się odczuć(w środku,również fizycznie),agresję.Przepadłem.

Gość gość
Nie do końca prawda. My mieliśmy takie kłótnie że pół miasta nas słyszało. Wszyscy doradzali rozwód. I przeszło nam. Dotarliśmy się i jest teraz bardzo dobrze.

Gość gość
Nie przepadłes studencie:) wierze w ciebie caly czas. I wiem ze ci sie uda. Skoncz studia bo juz chyba niedlugo konczysz a zobaczysz ze zycie ci sue odmieni. Jestes niecierpliwy - wiem. Piszesz ze straciles szanse. Zawsze pomysl sobie ze wodocznie ta osoba nie byla dla ciebie albo.... moze jeszcze bedzie twoja:) czasem taka utrata daje nam do zrozumienia ze musimy cos w sobie zmienic:) poprawić sie. Jesli wiesz ze cis zrobiles zle i zalujesz tego to musisz koniecznie zmienic w sobie i nigdy juz tego nie robic:) duzo sily studencie i Cierpliwości :):)

Gość gość
19:51 ale oni tak morde dra juz 5 lat jak tu mieszkam

Gość gość
jeszcze 3 lata.Najgorsze,że jestem sam z tym wszystkim .I wydaje mi się,że jeśli ktoś mnie zechce,to tylko z desperacji i ew .jeśli jakimś cudem dorobię się,to dla pieniędzy,nic więcej.Ja już zatraciłem zdolność do jakiejkolwiek radości,to zaniknęło całkowicie.

Gość gość
19:51 to jest straszne, dlaczego tak ludzie robia, przeciez takie kłótnie to nie milosc, ja bym nawet nie chciala spac z takim facetem ktory wiecznie by byl konfliktowy i co z dziecmi, to horror . Moi rodzice nigdy tak nie robili, ja tez nie , ani moj brat a i inni sasiedzi sa ok tylko tamci wlasnie. Jak sie kogos kocha to nie rzuca sie nim o sciany i nie wyzywa od k***w p**********h i chujow i gnojow i roznych takich

Gość gość
Czuję wypalenie umysłowo-emocjonalne.Skończyłem już definitywnie się uśmiechać.20:05 ,, Jak sie kogos kocha to nie rzuca sie nim o sciany i nie wyzywa od k***w p**********h i ch*jow i gnojow i roznych takich''-oooo tak.

Gość gość
20:04 jeszcze 3 lata a ja myslalam ze juz bedziesz kończył :) to jestes jeszcze bardzo mlody, masz chyba 22 lata, to dopiero poczatki z dziewczynami, to jestes bardzo niecierpliwy :) ja wiem ze znajdziesz jedyna i ona nie bedzie z toba z desperacji, tylko z milosci , obawiasz sie na zapas :) ja wiem i czuje ze ci sie ułoży , pamietaj moje slowa :)

Gość gość
Wlasnie - nie wyzywa sie tak a ci u gory i na dole wlasnie tak robia

Gość gość
1,5 roku mi dodałaś.Bo ja z tych,co rok szybciej ruszyli do szkoły.

Gość gość
Właśnie dobre pięć lat się kłóciliśmy, a teraz uważamy że to było niepotrzebne. Odpoczywamy i nie mamy zamiaru do tego wracać. A wyglądało jak byśmy się nienawidzili.

Gość gość
Dzieci płaczą i krzyczą i czy to jest dobre docieranie sie