Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość remix remix

miłość zabija

Polecane posty

Gość gość
nie odezwalam sie jeszcze, chyba teraz odpowiem na zaczepke.. nie napisze wiadomosci

Gość gość
Na mnie przez calutki czas sami idioci leca :( powiedzcie gdzie szukac tych normalnych chlopakow? Gdzie oni sie ukrywaja? No tak, zajeci sa.. :) juz z rok jestem bez nikogo i czesto ogarnia mnie to, ze mam wielka ochote do bliskiej osoby sie wtulic(chodzi o plec meska). Wczoraj poznalalam chlopaka, wpadl mi w oko i chyba ja jemu. Kazdy ze znajomych to stwierdzil. Wieczorem wsiadl ze mna w autobus, odwioz mnie:) cieszylo mnie to a z drugiej strony musial czekac na kolejny zeby zawrocic. Wiecie zapewne jak to jest z w weekendy. Co 20 minut jezdza albo i dluzej. Na pozegnanie mnie tak przytulil jakos inaczej. Nie umiem tego opisac :) Tylko ma kilka swoich wad. Jedna, ze jest babiarzem(takie pogłoski chodza) a dwa ma bodajze dziewczyne, lecz mi nic o niej nie mowil. Zaradny jest, bo pracuje. Umie o siebie zadbac, pomaga innym. Nawet dzis jak pojechalam na ta wioske do nich to postawil mi i dziewczyna po piwie a nigdy tak nie robi. Nie wiem co myslec. Mozliwe, ze wcale go juz nie zobacze. Bo nie mam do niego ani numeru telefonu ani nic. Jedyna szansa to jak pojade za tydzien/ dwa to go przypadkiem spotkam.

Gość gość
trzymaj sie zdala od niego

Gość gość
nie , nie musisz sie trzymac z dala od niego.. moze wlasnie trzymaj sie blisko zey go poznac i sprawdzic jaki jest naprawdę.. albo popytaj delikatnie znajomych o niego

Gość gość
Kurcze przeczytam jeszcze raz, cos mnie zaniepokoilo w teojej wypowiedzi

Gość gość
Pozniej ci napisze co o nim mysle z tego co piszesz, musze przemyslec to co napisalas :) przeanalizowac

Gość gość
Za toba idioci leca a za mna tylko zonaci:( napalone kurfa zboki

Gość gość
poza nielicznymi wyjatkami (naprawde nielicznymi)nie ma czegos takiego jak prawdziwa milosc, jest tylko iluzja,uluda powstajaca w waszych myslach, w waszych glowach jako cos realnego, sa zauroczenia,pociag,poped do przeciwnej plci i tyle,nic wiecej nie ma, a wiele/u z was cale zycie sie łudzi ze spotka was milosc, wspolczesny czlowiek nie jest w stanie kochac nikogo i niczego innego poza wlasnym Ego

Gość gość
I 20:43 i 20: 57 dobrze napisaly, bo i wlasnie trzymac sie z daleka i poznac go. Tajemniczy chlopak, mowia o nim zle z ale nie jest porywczy, z pewnoscia nue ciagnal cie w krzaki by cie wykorzystac a z tym postawieniem piwa to jeszcze nie znaczy ze nie jest sknera. Faceci czesto stawiaja kobietym obcym alkohol by sie zblizyc do nich

Gość gość
23:23- d u p a. d u p a. d u p a . d u p a

Gość gość
Sama sobie zaprzeczasz bo skoro sa wyjatki to jednak jedt milosc, czekajcie na milosc dziewczyny, nue sluchajcie glupot ludzi ktorzy mieszaja nam na temacie, odrazu obcych tu widac

Gość gość
masakra zycie jest...

Gość gość
A ktos mnie pytal co mysle o tym z facebooka... nie mam o nim zdania, nie znam go na tyle..z charakteru wcale, z wyglądu to raczej przystojny chociaz dlugo go nie widzialam.. odpowiedzialam na zaczepke jakies 3-4 h temu i cisza.. poczekamy zobaczmy :)

Gość gość
To fajnie ze odpowiedzialas na zaczepke bo inaczej to bys zalowala ze nic nie zrobilas:) a tak milo potraktowalas osobe. Znam osoby ktore kogos kiedys zaczepily i te osoby je olaly i bylo im przykro. Tak ze lepiej i kulturalnie w jakis sposob odezwac sie gdy ktos zwrocil na ciebie uwage czy zainteresowal sie, bo wiesz napewno ze myslal o tobie i nie jestes mu obojetna:) Nie bedziesz miala wyrzutow sumienia ze olalas chlopaka:)

Gość gość
ale to prawda ze nie ma czegos takiego jak prawdziwa milosc, wierzycie w bajki dla naiwniakow ze jest?

Gość gość
Jest prawdziwa milosc. Czemu uwazasz ze nie ma? Tak samo jak jest milosc di dziecka do mamy i taty do przyjaciolki to jest i do mezczyzny. Mylisz pozadanie z miloscia. Mozna np kochac mezczyzne a go nie pragnac. Ale ty tego nie rozumiesz bo moze jeszcze tego nie zaznalas. Raczej trudno pogodzic pozadanie do jednej osoby i milosc do jednej. Sa kobiety ktore kochaja mezow a maja kochankow do seksu. Mozna kochac inie byc wiernym seksualnie. To ze kogos zapragniemy to naturalne, wpadnie nam ktos cholernie w oko i mamy ochote na seks. A kazdy w swoim zyciu nawet bedac w zwiazku malzenskim czy takim to ma rozne sytuacje ze ktos mu sie bardzo spodoba i go zapragnie. To chyba zaden problem

Gość gość
A cxy bedxiesz wierna cialem to twoja sprawa. Plotki sa straszne i to sprawa tylko nas czy pojdziemy z kims do lozka. Obcym ludxiom to guzik do tego, niech sami sobie sie przyjrza. Nawet w najsspanialszych zwiazkach dochodzi do roznych sytuacji podczas tak dlugiego zycia:)

Gość gość
Weekend cudowny sloneczko na niebie a dzis to strasznie z pogoda raz slonce raz leje deszcz

Gość gość
20:24- wlasnie, ale takie sloneczka jak ty zawsze swieca:) pogoda niewazna, wazna ze mili ciepli ludzie istnieja, mily cxlowiek daje wiecej radosci nawet niz slonce na niebie:) zycze wam milosci, to cholernie fajne uczucie i wierzcie- faceci naprawde kochaja, nie wszyscy ale sa tacy, i podoba mi sie jak facet nosi obraczke:) to piekny widok

Gość gość
To prawda i i wyniszcza psychicznie

Gość gość
20:33 :) Ty rowniez jestes ciepla osoba, az milo sie robi na serducho jak sie czyta co piszesz dziekujemy za mile slowa :)

Gość gość
Dwustronna milosc nie wykancza psychicznie:) wyniszcza taka milosc gdy facet nas kopnie w tylek gdy sie w nim zakochamy. Nasza milosc do kogos nas niszczy gdy ten ktos nie pokochal nas i cierpimy ze odszedl do innej:) ale gdy dwoje sie kocha i dba o ta milosc to Milosc taka nie zabija:) tylko dodaje skrzydel:)

Gość gość
dwa dni temu odpowiedzialam ale cisza jest z jego strony

Gość gość
A moze nie zagladal tam jeszcze:)