Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy byscie sie zwolnily z pracy na moim miejscu

Polecane posty

Gość gość
Up

Gość gość
Bym szukala na twoim miejscu innej pracy napewno nie za takie glodowe wynagrodzenie.

Gość gość
w zyciu bym za tyle nie pracowała, bez przesady

Gość ex_debill_konkubina
wgryź się w papiery - na pewno coś znajdziesz, pewnie księgowa dostała, bo cos razem kombinują... znajdziesz i idź wtedy po podwyżkę;)

Gość gość
gowno sie narobisz to taka pensja ci starczy

Gość gość
pewnie malo sie przykladasz do pracy jestes powolna i malo ci placa

Gość gość
Jestem autorka. Pisalam ze maz zarabia wystarczajaca bym nie musiala pracowac. Finansowo na dziecko mozemy sobie pozwoli a nawet na 3ke od razu ale tu nie o to chodzi. Tylko o to ze w pracy mnie finansowo nie doceniaja. Dostalam umowe na czas niokreslony bo taki niby ze mnie dobry pracownik ale finansowo tego nie czuje.

Gość gość
Wszystko mam zrobione na czas w pracy jestem terminowa, prowadze kadry, naliczam place, zusy, podatki, robie przelewy, prowadze zfss, sporzadzam zamowienia, ksieguje, odpowiadam na korespondencje firmowa, sporzadzam sprawozdania, raporty. Prace mam zawsze bo zawsze jest cos do zrobienia jak jest chwila wolna to porzadkuje po swojemu dokumentacje w archiwum zakladowy. Ale finansowo nie czuje motywacji do tej pracy.

Gość gość
to olewaj prace jak tak mało Ci płaca po co się tak przykładasz orderu za to Ci nie dadza

Gość gość
Przykladam sie bo lubie miec wszystko zrobione tak jak nalezy i dokladnie. Zwlaszcza ze odpowiadam finansowo jak cos sie nie bedzie zgadzac.

Gość gość
Zartujesz z tym, ze odpowiadasz finansowo? Nawet księgowa nie odpowiada finansowo, tylko właściciel firmy np. przed urzędem skarbowym jak sie pomyli. Jak mogłas sie zgodzić na taki zapis?

Gość gość
Umowa na czas nieokreślony? No to kochana, NIC ci nie mogą zrobić. Od jutra - lekarz - zwolnienie na 14 dni, przedłużane ile się da. Siedzisz w domku, bierzesz kasę, szukasz nowej pracy takiej, gdzie zapłacą ci normalne pieniądzie a nie jałmużnę. Mogą ci skoczyć, co, dyscyplinarnie cię zwolnią? HAhahahaha :D

Gość gość
Kobieto idz po podwyzke trzeba sie szanowac. Masz argumenty z tego co widze. Jesli faktycznie twoj pracodawca cie docenia i bedzie bal sie ze odejdziesz sam ci ja da!

Gość gość rozsądny
Kombinuj z podwyżką, a w ciążę możesz zajść. Moje zdanie zawsze było, że lepiej zajsć w ciażę mając pracę niz jej nie miec. Jesli czujesz, ze to pora na powiekszenie rodziny to zrob to w tej firmie i nie wracaj tam, ale swiadczenia przezd okres ciazy i rok utrzymasz. OK, mozesz znaleźć inną pracę, ael nie wiadomo kiedy, ile zapłacą i czy dostaniesz porządną umowę.

Gość gość
Dziewczyno 1300 za tak odpowiedzialna prace i tyle obowiazkow kasjerki w markecie wiecej zarabiaja przynajmniej na slasku! Wiem co mowie sam mam studia z rachunkowosci skonczone ale w markecie na ksie ma 2000 zl..Masz 3 miesieczny okres wypowiedzenia to skladaj i szukaj nowej pracy.