Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc pytajacy

Czy niedostatek seksu usprawiedliwia zdrade?

Polecane posty

Gość gość
jak nie kocha to niech odejdzie a nie oszukuje

Właśnie jak to jest z mężczyznami? Kocha ale uprawia seks z kimś innym jeszcze .....bo inna c**ak ,inny zapach ,inna kobieta ? Kocha sercem czy fiutem ..a może to nie miłość tylko co innego. A zapomniałam pozdrowić was :dzień dobry :)

Gość Gosc pytajacy
gość >>jak nie kocha to niech odejdzie a nie oszukuje << A jak kocha, ale chce seksu z inna? Czy to takie dziwne?

dzień dobry, paliwo:) chyba kobiety mają tak samo, wpieniają mnie ludzie, którzy mają tak, że popęd=miłość, a wszystkich innych uważają za gorszych i ja teraz nie rozumiem tekstu hipokryty: myślał fiutem, myślała cipką, a jak mnie ****** to myśli serduszkiem:O a Ty jesteś bez zarzutu, bo masz inną interpretację popędu, jedyną słuszną:O ustalmy jedno: ***** Cię, bo ma popęd.

Gość Gosc pytajacy
brokeninside87 >>zdiagnozowana. ale na razie nie potrzebuję leków. w sensie na te epizody depresyjne, bo jak mam "doła" to to nie są przelewki i kiedyś może mi się coś stać<< Prosze cie, uwazaj na siebie !!!

no właśnie, ja jestem asem. niech się we mnie zakocha seksualny i nigdy nie dostanie seksu, jak pójdzie do innej, znaczy, że nie kocha:) to logiczne czy absurd? a więc no właśnie seksualni są okrutni dla ludzi, którzy mają inne libido. i nazywają zazdrość miłością, no ale o tym dałam cały wykład, którego użytkownicy tego forum nawet nie chcieli zrozumieś, kij im w oko:)

Gość Gosc pytajacy
>>Kocha sercem czy fiutem ..a może to nie miłość tylko co innego.<< A kto ci dal prawo roztrzygac, czy to milosc czy nie?

Mnie zżera ciekawość....dlaczego jestem zdradzana . Co ona ma lepsze ode mnie . Pewnie nic nie ma ..tylko jest świeżym mięsem ,świeżą zdobyczą ...i jest miła , i jest słodka . he he nie jestem paliwem ,tylko kolorem oceanu ..ale fajnie to napisałaś koleżanko:)

no dobra, ja rozumiem, że z powodu zdrady może być przykro, ale nie nazywajmy tego miłością. żeby wyeliminować ryzyko zdrady i w ogóle tego, że ktoś zrobi coś nie po Twojej myśli, to trzeba by w ogóle odciąć się od społeczństwa. inaczej potrzeba kompromisów i wyobraźni;)

Gość gość
jak ktoras mysli , ze ma faceta ktry nie marzy o sexie z inną kobieta jakąś tam , albo konkretna z najblizszego otoczenia , to gratuluje głupoty , jest to mozliwe tylko w jednym przypadku - ze taki facet ktorego masz stroni od sexu . jezeli sex jest dla niego wazny ! i tak cie zdradził , zdradzi , albo marzy o sexie z inną , choc słowo marzy jest moze nie na miejscu :) kobiety maja tak samo - by faceci nie mysleli ze jest inaczej , nie az tak bardzo inaczej :)

U mnie jest już po zdradzie ale czuję cień tej zdrady. Teraz ja powinnam zdradzić....i będę kwita.

Gość gość
co to jest miłość ? jak ją rozumiec ? kto ma monopol na definicje miłości ? kiedy ona jest ? ... tutaj sugeruje sie , ze jezeli przespie sie z sasiadką to nie kocham zony ... a kiedy jej nie ma ? Czy ojciec Kolbe kochał tak blizniego swego , ze oddał za niego zycie i to jest wyznacznikiem miłosci ? czy też choroby , głupoty , ..? Nawet Bóg ojciec czy nas kocha ? Niby tak , tak bardzo nas umiłował jak pisza , z e wysłał na swiat własnego syna by odkupił smiercia na krzyzu nasze grzechy . ale miłosć to wybaczenie , tak piszą , zatem dlaczgo czeka nas niektórych piekło ?

Gość Gosc pytajacy
petrol >>Mnie zżera ciekawość....dlaczego jestem zdradzana . Co ona ma lepsze ode mnie . Pewnie nic nie ma ..tylko jest świeżym mięsem ,świeżą zdobyczą ...i jest miła , i jest słodka . he he nie jestem paliwem ,tylko kolorem oceanu<< Bardzo mozliwe, ze nic nie ma, jest po prostu inna,inaczej pachnie ma inna cipke, inaczej zachowuje sie w trakcie kochania. Jesli zachowasz spokoj, a laczy was cos w miare trwalego to prawdopodobnie zaspokoi ciekawosc i wroci do ciebie. Ja rozumiem, ze to moze bolec, ale naprawde nie warto cierpiec z tego powodu. Najwyzej poszukac sobie kogos w ramach rewanzu. A jak wyglada ocean w takim kolorze, chyba nie jak po rozlewie z tankowca ? :-)

A jak kocha, ale chce seksu z inna? Czy to takie dziwne? x dziwna to jest Wasza reakcja gdy taki "wyzwolony, ale i zakochany, bo przecież nas kocha" usłyszy tego rodzaju deklarację jako ripostę ;) faceci są arcyciekawym zjawiskiem, prawda? :classic_cool:

Gość gość
i pytanie ? dlaczego nas dotyka to , ze nasz wybrany partner przespi sie z jakąś inną kobietą , mezczyzną - dlaczego zazdrosc w tej kwesti jest dla wielu tak trudna i dlaczego sama zdrada dla wielu jest gorsza do nich od najgorszego grzec*****aki moze popełnic ich partner , bo jak wiadomo kobieta nawet morderstwo potrafi wybaczyć i czekać na meza , ale gdy ten maż by sobie wsadził w jej przyjaciółkę - to jest koniec swiata :)

Ja też marzę o seksie z innym mężczyzną.....marzę,bo wiem ,że mój nie zrobi mi krzywdy a taki obcy znikąd.... Fantazjować o innej czy innym ,to nie grzech .

Gość gość
ha ha tak jak pisałem , co niedziela do koscioł , moli sie tez codzien , ale w łózku !!!!!!!!!!! tam to chce byc ponizana i poniewieraną na swój wlasny obraz i widzi mi sie , dlatego tak wiele kobiet zdradza bo chcą byc brane na maksa bez ceregieli , a nie głaskane jak kociaki .

petrol ma w sobie coś z teala ale jest bardziej zmysłowa i wielofunkcyjna;)

Gość Gosc pytajacy
petrol >>Ja też marzę o seksie z innym mężczyzną.....marzę,bo wiem ,że mój nie zrobi mi krzywdy a taki obcy znikąd....<< Dlaczego znikad, rozejrzyj sie troche blizej, to tez znajdziesz kogos. A dlaczego wlasciwie mialby ci zrobic krzywde?

Gość Gosc pytajacy
petrol >>petrol ma w sobie coś z teala ale jest bardziej zmysłowa i wielofunkcyjna<< Czyli mowiac mniej romantycznie, to mniej wiecej numer 5001 wedlug RAL :-). To ocean, ale nie tropiki, raczej srednie szerokosci, ale przy ladnej pogodzie.

Gość Gosc pytajacy
gość >>ha ha tak jak pisałem , co niedziela do koscioł , moli sie tez codzien , ale w łózku<< A kto tu wspominal o kosciele poza toba?

Gosc pytajacy, nie przejmuj się nim, niedziela się zbliża, więc się pojawia u niektórych syndrom antyreligijny oraz syndrom łączenia antyreligijności z seksem, typowe dla forum

Gość gość
tumanie , jak nie rozumiesz przekazu to zapytaj , wytłumacze , chociasz kazdy baran wie o co chodzi :)

Gość gość
broken tępa strzało, bo ludzie, którzy kochają potrafią panować nad popędem

"tępa strzało", nawet nie potrafisz wyjaśnić tej absurdalnej zależności;) jest dużo ludzi, którzy kochają, ale nie są w stanie sprostać zarozumiałośc***artnera, więc "zdradzają". znam osobiście i tu na forum, przeczytaj uważnie ten temat, albo idź i nie psuj powietrza;)

"zdiagnozowana. ale na razie nie potrzebuję leków. w sensie na te epizody depresyjne, bo jak mam "doła" to to nie są przelewki i kiedyś może mi się coś stać" Nie mogę znaleźć, czego to się tyczy, więc głupio zapytam: co masz zdiagnozowane?