Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety niepracujące zawodowo wzbudzają

Polecane posty

Gość gość
dla mnie kobieta ktora nie pracuje bo woli siedziec w domu jest totalnie pusta i leniwa !!!!!

Gość gość
A dla mnie kobieta która idzie do pracy i zostawia maluśkie dzieciatko pod opieka obcej jest samolubna.

Gość gość
Dlaczego kretynko autorko zakladasz caly czas te same nudne tematy ??

Gość gość
No i wlasnie po tym temacie widac jak kobiety niepracujące zawodowo "szanowane " sa w naszym społeczeństwie:(

Gość gość
gospodynie domowe to krolowe a te ktore tyraja za grosze im zazdroszczą

Gość gość
nie rozumiem jednego .... jak można lubić prace?

Gość gość
te pracujące złośc zalewa,że inne mają zaradnych facetów którzy zarobią na dom, przyjemnosci ,a one musza z********ac w robocie potem w domu i pisza te brednie o samorealizacji ,rozwoju itp bo wstyd im się przyznać ,że im zle i zazdroszcza

Gość gość
jak można siedzieć całe dnie wdomu?

Gość gość
praca to tragiczna koniecznosc

Gość gość
lepiej w domu niz użerac się z szefem i klientami :P

Gość gość
praca to pieklo kobiet

Gość gość
gość te pracujące złośc zalewa,że inne mają zaradnych facetów którzy zarobią na dom, przyjemnosci ,a one musza z********ac w robocie potem w domu i pisza te brednie o samorealizacji ,rozwoju itp bo wstyd im się przyznać ,że im zle i zazdroszcza x x x jeszcze raz pytam czy nie uwazasz ze sa kobiety ktore pracuja bo lubia razem z mężem, pozniej wracają do domu mąż im pomaga w obowiazkach domowych? czy juz klapki na oczach i wydaje ci sie ze wszystkie kobiety ktore pracują bo muszą pracować i do tego jeszcze zapieprzają w domu? nie mierz wszystkich swoja miarą NIEKTORZY MĘŻOWIE POMAGAJA W DOMU !!!!

Gość gość
pracuje sie tylko dla kasy

Gość nikła szansa
macie małe pojęcie o partnerstwie, skoro uważacie ze pracująca kobieta wracając do domu jeszcze zapieprza w domu. owszem posprzatac trzeba, ugotować, poprać, prasować ale mieszkamy w domu razem a nie tylko jedno wiec obowiazki domowe dzielimy na pół:) no ale widocznie masz inny obraz kobiety pracującej 🖐️

Gość gość
faceci wykonujacy domowe obowiazki to ogromna mniejszosc-typowy facet zostal wychowany przez durna matke i babke na panicza, nic w domu nie musial robic jak mial siostry to musiialy one robic wszystko a on nic - i tak to sie toczy z pokolenia na pokolenie

Gość nikła szansa
no to wyobraź sobie ze nie wszedzie tak jest. mój mąż gotuje i odkurza, ja prasuję i scieram kurze zmieniam posciel, sprzatam lazienke, maz wyrzuca smieci, zajmuje sie autem,wlaczenie pralki to sekunda wiec nie ma znaczenia kto akurat ja wlaczy :) wspolnie robimy zakupy, placimy rachunki to zalezy kto akurat siedzi przy kompie-konto wspolne :) dzieki temu jak wracamy z pracy nie ma tak ze jedno z***********la a drugie siedzi z nosem w TV kazdy ma jakies obowiazki...

Gość gość
Późno, ale odpowiadam :) Nie uważam, że brak ojca jest lepszy/gorszy od braku matki, ale uważam, że obecność tylko matki w procesie dorastania dzieci jest lepsza niż nieobecność obojga rodziców.

Gość gość
taki facet to skarb i rarytas-ale genaralnie faceci od urodzenia sa uczeni z e nie musza nic w domu robić

Gość gość
juz widze pracujace jak wam ten mąz pomaga w domu....

Gość nikła szansa
17.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość juz widze pracujace jak wam ten mąz pomaga w domu.... x x x no widzisz:)ja widze codziennie po pracy takie zjawisko-jak miło, chcesz ? zapraszam poogladasz sobie bo widze ze nie wiesz co to znaczy jak facet pomaga w domu, przykre...

Gość gość
Żal mi was kury domowe. Nic sobą nie reprezentujecie. Jedyne co potraficie to wzajemnie sie zadziobywac. Płytkie dziadostwa.

Gość gość
w pracy kobieta jest traktowana jak smiec i zawsze placi sie jej najmniej jak mozna

Gość gość
nikla szansa, ale dlaczego piszesz, że to facet pomaga w domu? Może to ty pomagasz jemu? Pisząc w ten sposób sugerujesz, że dbanie o dom to twój obowiązek, a facet w swojej łaskawości i wyjątkowości jedynie ci pomaga.Co to za partnerstwo? :)

Gość gość
nikla szansa, ale dlaczego piszesz, że to facet pomaga w domu? Może to ty pomagasz jemu? Pisząc w ten sposób sugerujesz, że dbanie o dom to twój obowiązek, a facet w swojej łaskawości i wyjątkowości jedynie ci pomaga.Co to za partnerstwo? :)

Gość gość
facet ktory sie nie miga od domowych obowazkow to rzadki okaz - durne matki i babcie wychowuja facetow ze oni uwazaja z e nic w domu robic nie musza

Gość nikła szansa
nie łap mnie za słówka...mamy podział obowiazkow nikt nikomu nie pomaga, zreszta napisalam wyzej dokladnie jak to wyglada...

Gość gość
Po kilkunastu latach albo i więcej, spędzonych w domu, jest jak alien łatwo ją rozpoznać i nie piszę tego złośliwie

Gość gość
Nikła szansa, zostaw to ,one doskonale wiedza, tylko udają ,zeby cię wkurzyc garkotluki.

Gość gość
media co rusz donosza o szefach psychopatach -ktorzy doprowadzaja pracownikow do nerwicy depresji i prob samobojczych - a wy dalej se bredzcie ze praca to radosc i wartosc

Gość gość
Ja w pracy jestem traktowana lepiej niż w domu. Zawodowo zajmuję się poważnymi sprawami, o których możecie poczytać w gazetach (nie tych kolorowych). Rozwiązuję sprawy większej wagi niż "co dziś na obiad" i "gdzie są moje skarpety?".