Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kiedykolwiek bawiłyście się w taki sposób

Polecane posty

Gość ja też lubię torturować
ja też lubię torturować faceta, ale mnie bardziej interesują jego jądra :p ale nie wywinie się i to z penisem też wypróbuję :p sprawdzę na ile jest męski :D

Gość gość
niestety nie widziałem, a też chętnie bym sobie obejrzał :(

Gość hahahgaha
w zyciu ie tak nie usmialam :D

Gość a ja tak powiem tak
Myśle że większość mężczyzn chciałaby spróbować czegoś takiego. Także drogie Panie, prosimy o kilka dodatkowych minut pieszczot :)

Gość oj taaaaaaak
marzę o czymś takim, po wytrysku żołądź jest dużo wrażliwsza na bodźce niż normalnie, przez co doznania nieporównanie większe, wtedy z każdym potarciem żołędzi jest takie dziwne uczucie, coś jakby na pograniczu bólu i orgazmu, taki lekki dyskonfort, każde potarcie główki powoduje jeź chwilowe napięcie mięśni, nie wiem jak dla innych, ale dla mnie takie wrażenia są przyjemne i chciałbym żeby dziewczyna 'pobawiła się moją wraźliwością' bez mojej kontroli

Gość temat ucichł
a szkoda

Gość zadziałałaś mi nawyobr
Wydaje mi się, że jakbym miała to testować, to tylko z mocno zaciśniętym pierścieniem erekcyjnym, żeby się nie skurczył po tym jak będzie mu dobrze. Możnaby wtedy drażnić większą powierzchnię czułego członka :D Dotykać dłonią i językiem takiej bardzo nabrzmiałej, bezbronnej główki, mmm... :p

Gość gość
Głupie z was p/i/z/d/y !!!

Gość gość
czemu? ja tam byłbym szczęśliwy, gdybym na taką trafił :)

Gość Dlaczego tylko dłonią
i językiem? Ja użyłabym cipki. A dałabym mu odpocząć dopiero po tym, jak sama bym doszła. I okazuje się, że jednak można przedłużyć stosunek u mężczyzny hahaha :D

Gość gloryholekkk
a jakby tak zrobić to w połączeniu z glory hole? :p

Gość gość
Hehe czekam na taka kobiete...

Gość gość
ma tutaj któraś doświadczenie w tym?

Gość gość
Jak tak dalej pójdzie to co wy będziecie robić za starości

Gość gość
Ej, naprawdę żadna z was nie robiła tego swojemu misiowi? Myślałam że bardzo wiele par uprawia takie zabawy, a tu tak klops :c

Gość anitkania
co? naprawdę faceci kręci was coś takiego?

Gość facetttttgdfgh
mnie bardzo

Gość gość
mmmmmmmmmmmmmmmm :)))

Gość ksiądzmałyjanio
Ze mną się nie da, k***s będzie stał, ale do wytrysku nie dojdzie, lata praktyki.

Gość gość
ja już bym zrobiła, żeby doszło :P

Gość ksiądzmałyjanio
Oczekiwanie, to dopiero kręci! dalej znowu można tylko chociaż minimalnie tchu złapać. Co za tortura!

Gość gość
kobiety same widzicie, jak coś takiego nas kręci, może rzeczywiście wypadałoby bez rzadnej zapowiedzi spróbować "pobawić się tak naszą wrążliwością"? :D

Gość gość
Idz w cholere, to bolesne i nic w tym podniecajacego. I nie, nie staje od tego, wrecz przeciwnie, stres i ból, a one są wrogiem wzwodu. Zwyczajnie nic by z tego nie wyszło. swoją droga ciekawe czy tak chętne do tego dziewczyny dałyby przetestowac cos takiego samego na sobie. Odczucia i reakcje podobne w koncu, byłoby ciekawie popatrzec jak wy sie wijecie. w koncu owe 8 tysiecy bolących zakonczen w łechtaczce to dopiero musi byc odlot. :classic_cool: BTW, jest sporo tego w necie, hasła femdom, cock torture itp.

Gość gość
Może ja się wypowiem jako doświadczona kobieta w tej kwestii. Ja to uwielbiam i moi byli partnerzy oraz obecny partner w mniejszym, lub w większym stopniu także. Był oczywiście wyjątek (on płakał przy dalszych pieszczotach), u niego główka penisa była tak delikatna, że nie dało się jej normalnie dotknąć i to nawet przed wytryskiem. Po przywiązaniu nie miał oczywiście już nic do powiedzenia, kiedy ją maltretowałam (a specjalnie "after" jego maltretowałam najdłużej i starałam się jak najintensywnej :P ) i niestety chyba przez to, że było mu tych łez było trochę wstyd, to on zerwał znajomość :D. Pozostali partnerzy nie płakali, a jedynie tak ładnie napinali brzuszki i oddychali w rytmie moich pieszczot. Szczerze polecam tego typu zabawy z partnerem i jego penisem :p. Myślę, że każda z nas powinna chociaż raz w życiu poczuć smak prawdziwej dominacji nad facetem, bo mnie nic bardziej nie podnieca od jego jęków, śmiesznych ruchów i próśb, żeby już przestać, a ja niewzruszona śmieję się z niego, czasami poniżę, wyzwę od p**deczki i robię swoje, dalej pozostawiając jego los z moich rękach (dłoniach) :D

Gość gość
Jestem facetem i marzę o takiej zabawie, aaaachh, to byłoby po prostu zajebiste przeżycie.

Gość zaciekawionaasa
Jak napinali brzuszki i oddychali w rytmie twoich pieszczot? Zaciekawiłaś mnie :p Mógłby mi ktoś to jakoś szerzej opisać bo naszła mnie ochota żeby zrobić tak chłopakowi :p Tym bardziej że mężczyźni piszą, że ich to podnieca, mnie też :p A można już po wszystkim oprócz ręką pieścić go tam jeszcze długo języczkiem? :p :p :p Odpiszcie :p

Gość gość
No to żeś go załatwiła skoro najmniejszy dotyk sprawiał mu dyskomfort jeszcze przez wytryskiem a ty go tam najbardziej i najdłużej tarmosiłaś dla jeszcze lepszej zabawy. Założe sie że facet nie wiedział za bardzo co się wtedy dzieje i miotał się jak pojebany :D

Gość zaciekawionaasa
up

Gość gość
ten filmik powyżej jest zajebisty!