Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wróżka lena

Związek z Libijczykem muzułmaninem

Polecane posty

nie jestem darmozjadem sama się utrzymuje a od jutra to biore na swoje utrzymanie jeszcze sabiha

18.55 to podszyw ale fakt jak będzie trzeba - mogę sabiha utrzymywać - w imię miłości

Gość gość
W imie glupoty

Gość gość
autorko, powiem ci jedno - dla niego każda niemuzułmanka to sharmouta - a więc ty też

Gość gość
dziecko...zaczynasz pisać sama ze sobą:-D ok, ja ci już dam spokoj, bo nie rozumiesz tego o czym się do ciebie pisze: o roznicach kulturowych i innych.Nie odpowiadasz na konkretne pytania. Zycie daje nam rozne wybory. Jeżeli wybierzesz tak jak sobie chcesz, nie zwazajac na opinie i przykłady, to znaczy, ze poniesiesz tego wszystkie konsekwencje. dla mnie temat jest zamknięty.:-)

haha znowu podszyw a wy tego nawet nie zauważacie 18:55-podszye i 18:56 także... Podszywie może ty utrzymujesz "w imie miłości " oczywiście ;) swojego faceta bo ja nie zamierzam :P

może ty piszesz sama ze sobą bo ja nigdy nie próbowałam ;) jeśli chodzi o różnice kulturowe to owsze zawze są obawy, ale to nie powód żeby rezygnować z miłości. Akurat moja mama nie jest z polski i mojego tate też rusofoby przestrzegali przed "różnicami kulturowymi" i jakoś żyją szczęśliwie :)

a TFU brudne ści/erwo muzułmańskie. Najgorsze bydlaki chodzące po tym świecie. Autorko, jesteś strasznie naiwna i głupia ale zrozumiesz to dopiero jak się sama sparzysz, bo miłość oślepia. Gdybyś naprawdę była zainteresowana na poważnie a nie tylko leciała na urodę to zapoznałabyś się z Koranem i gihadem. Gdybyś to zrobiła to nie uraczyłabyś swojego ukochanego brudasa nawet śliną na pysk. Wspomnisz wszystkie ostrzeżenia ze łzami w oczach. Życzę Ci mimo wszystko jednak byś nie była jakoś mocno sponiewierana i okaleczona. x ps. nie rozumiem jak arab może być przystojny? Człowiek z karnacją jakby się nie mył i ze zwierzęcym owłosieniem. Feee

Gość gość
ruskaja ... i jesteśmy w domu :P

Gość gość
to jak jesteś taaaaka wyzwolona, taka doswiadczona i taka roznokulturowa, to po ch*j zakładasz ten watek?:-p Wyjdz za niego za maz, naucz się jezyka , wyjedz do libii i nie przynudzaj.

Gość wróżka  lena
ale my z sabihem chcemy więcej niż jedno żeby nie było samotne ... a mama mówi że warto zażyć z arabem sexu a kto nie próbował niech żałuje

Gość gość
Tylko jest spora roznica miedzy braniem sobie kobiety z innego narodu a braniem sobie mezczyzny

ale my z sabihem chcemy więcej niż jedno żeby nie było samotne ... a mama mówi że warto zażyć z arabem sexu a kto nie próbował niech żałuje

nie jestem wcale taka doświadczona, ale po prostu miałam kontakt z innymi kulturami. Założyłam wątek bo chciałam popisać z kobietami które są w takim związku i żeby mi może doradziły jak przekonać go do zamieszkania w polsce.

i z moim angielskim nie najlepiej na razie piszemy przez translator ale zakochani rozumieją się bez słów więc damy radę

PODSZYWIE przestalam już reagować na twoje wpisy. Nawet wpisałeś sobie TAKĄ SAMĄ stopke. Ale nie rusza mnie to :) pisz sobie bo ja musze już iść ;)

moja wróska lenka być tu ? bo ja ciebie potsebować ja wiza potsebować do beter lajf :}

Gość gość
i jak ? już jest u ciebie ?

Gość gość
ciekawie czy teraz p******i się z tym ciapatym? :O co te baby w nich widzą! brzydze sie takimi szmatami! :O

Gość gość
ssij mi jaja

ja też mam dylemat. Tylko on mieszka w polsce...przespałam się z nim kilka razy, on chciał żebym przeszła na islam ale ja nie chciałam. Pokłóciliśmy się ostatnio bardzo. Nie wiem co robić bo zachowuje się wobec mnie agresywnie :(

Gość gość
Za parę lat albo ty wynajmiesz Rutkowskiego żeby szukał twoich uprowadzonych dzieci albo wynajmie go twoja matka żeby was wszystkich wyciągnął z jakiegoś górskiego szałasu bez prądu i wody w jakimś Ciapatowie. Powodzenia w testowaniu na własnym tyłku muzułmańskiego multi-kulti

Gość gość
Ale w końcu pojedziecie na wakacje teściów odwiedzić. I wtedy wrócisz albo sama albo wcale nie wrócisz. Oni mają cierpliwość, mogą parę lat cie urabiać. Ale wystarczy że pojedziesz ze swoim Ahmedem do jego wioski i zobaczysz jego prawdziwe oblicze :-) Powodzenia ci życzę bo wiem że i tak nikt cię nie przekona. Sama musisz na d u p ę upaść żeby zrozumieć

gość wyżej ma racje jak karolina nie wierzysz , to przeczytaj książkę "arabska żona" polecam