Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wróżka lena

Związek z Libijczykem muzułmaninem

Polecane posty

Gość gość
jeśli on już cię nakłania do przejścia na islam - czarno to widze :(

ja nie jestem pratykującą katoliczką więc to nie wydaje mi się takie "straszne" ale na pewno nie dostosuje się jeśli chodzi o ich ubiór :D

Gość gość
Przestancie ludzie, przez to podszyw. Jaja sobie z was robi.

nie pisałam jakiś czas...Sabih był u mnie 2 tygodnie temu na 5 dni. Po bliższym poznaniu zdecydowałam że chce wyjść za niego za mąż choć jak na razie nie dogadujemy się jeśli chodzi o to gdzie będziemy mieszkać... Dodatkowo spóznia mi się okres od 6 dni. Czasem tak mam ale troche się stresuje że jestem w ciąży. Poczekam jeszcze z 5 dni i jak się nie pojawi to pójde po test.

nie pisałam jakiś czas...Sabih był u mnie 2 tygodnie temu na 5 dni. Po bliższym poznaniu zdecydowałam że chce wyjść za niego za mąż choć jak na razie nie dogadujemy się jeśli chodzi o to gdzie będziemy mieszkać... Dodatkowo spóznia mi się okres od 6 dni. Czasem tak mam ale troche się stresuje że jestem w ciąży. Poczekam jeszcze z 5 dni i jak się nie pojawi to pójde po test.

Gość gość
Durne prowo ten cały temat .

sabih miał naprawdę długiego obrzezanego penisa myślicie że mogłam zaciążyć jak mi go zakotwiczył ? ja chciałam w gumce ale on się nie zgodził teraz się boję

Gość gość
Ale idiotka

Gość gość
i co jesteś w ciąży ?

Gość gość
Lepiej niech sie modli żeby nie

I powiem wam że zmieniłam zdanie. Nie chce zostawiać rodziny i wyjeżdżać do obcego kraju. W Polsce wiem że zapewie mojemu dziecku spokój. Teraz ono jest dla mnie najważniejsze. Sabih jeśli chce ze mną być to musi przeprowadzić się tutaj.

Gość gość
no i wreszcie coś mądrego piszesz ;) pamiętaj że dziecko jest najważniejsze i na twoim miejscu na pewno bym nie wyjeżdżała do niego.

dzięki za odpowiedz ;) pisze tu chociaż większość osób to chamy i piszą głupoty, chcą się wyżyć. Ale zawsze znajdują się osoby które są normalne i potrafią coś poradzić... Sabih musi się dostosować i nauczyć polskiego. Chyba że nie będzie chciał. Wtedy będę zmuszona wychowywać dziecko samotnie :( Ale wierze ze mnie kocha i zrobi to dla mnie i naszego dziecka...

Gość gość
Nóż mi się w kieszeni otwiera jak czytam takie tematy.... Autorko, dobrze, że zadecydowałaś o pozostaniu w Polsce, tutaj dziecku na pewno będzie lepiej. Ale na dozgonne poświęcenie ze strony tego Sabiha bym nie liczyła, raczej będzie miał cię gdzieś. Albo będzie tak długo naciskał i męczył,że zgodzisz się wyjechać do jego kraju, choćby nawet na wakacje....Tylko ze stamtąd już nie wrócisz, a nawet jeśli jakimś cudem, to bez dziecka. Naprawdę, poczytaj trochę książek, artykułów na temat życia arabskich kobiet...Może i część jest przekoloryzowana, ale z pewnością mówi wiele prawdy. Poza tym, zarliwe namawianie cię na islam już o czymś świadczy. To,że on teraz w Polsce jest miły i kochany ,to się zmieni wraz z powrotem do jego kraju. Na pewno istnieją jacyś normalni muzułmanie,ale to raczej rzadkość. Nie układaj sobie zycia z tym człowiekiem!!!!

Gość gość
Czyli nastepny ciapacki pomiot w Polsce bedzie rosl? :O

Gość gość
Zastanawiam się wróżko czy masz świadomość, że jeszcze jakiś miesiąc temu chciałaś 'poznawać go' przez dwa lata, a teraz bez poznawania jesteś z nim w ciąży? Gdzie tu logika? Zabezpieczałaś się? Czy nie pomyślałaś, że są sposoby, które wiążą bardziej niż małżeństwo? Ludzie są bezmyślni...

Gość gość
I jeszcze...życzę Ci wszystkiego najlepszego, ale trochę sobie namieszałaś. Bądź ostrożna i nie pozwól się wywlec do Afryki. Pozdrawiam ciepło Ciebie i maluszka...

wiem że miałam poznawać się z nim przez 2 lata, ale wyszło inaczej. Jakoś boje się mu powiedzieć. Nie planowaliśmy tego. Dziś wieczorem mu powiem. Musze jeszcze wszystko przemyśleć...to wczesna ciąża.

wiem że miałam poznawać się z nim przez 2 lata, ale wyszło inaczej. Jakoś boje się mu powiedzieć. Nie planowaliśmy tego. Dziś wieczorem mu powiem. Musze jeszcze wszystko przemyśleć...to wczesna ciąża.

Gość gość
Dżiny z lampy, latające dywany, tania ropa

Gość gość
sprubu go nawerucic go na katolicyzm t twoje zycie sie zmieni

Gość gość
Ciekawa jestem jego reakcji. Jeśli się wscieknie, zacznie krzyczeć i mówić,że on nie chce itp.,to chyba sytuację masz jasną...Ale istnieje też opcja, całkowicie obludna i fałszywa, że zapewni cię jak niesamowicie się cieszy, kocha cię i jest szczęśliwy, po czym, raczej po niedługim upływie czasu, będzie chciał jechać do swojego kraju,namawiać do małżeństwa ,zmiany religii,poznania jego rodziny itp. Nie daj się. Przykro mi,ale moim zdaniem on cię nie kocha i twoje dobro nie jest i nie będzie dla niego najważniejsze.

Nie wiem na jakiej podstawie mówisz że mnie nie kocha :O widze że jesteś kolejną osobą z islamofobią która uważa że muzułmanin nie może szczerze kochać....

do gość: na katolicyzm go nie będę namawiać bo wiem że to bezsensu. Jest zawziętym muzułmaninem nawet jak do mnie przyjeżdżał na troche to chodził do meczetu w warszawie. A do chrześcijaństwa jest nastawiony bardzo sceptycznie .

Gość gość
Dlaczego związałaś się z osobą tak nietolerancyjną ?

kocham go i nie miało dla mnie znaczenia to jakiego jest wyznania. Tak został wychowany. NIe widze nic złego w tym że jest "mocno" wierzący. Modli się, chodzi do meczetu. A ja jestem niepraktykującą katoliczką, która nie spowiedała się już chyba z 5-6 lat...