Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wróżka lena

Związek z Libijczykem muzułmaninem

Polecane posty

no tak anonimowa piszesz jutro przyjjezdza sibah a jutro jak cię zobaczą z ciapatym powiesz to mój sibah z libii wtedy nie skojazą jeśli czytaly a może i odpisywały na kafe hehe

Gość gość
wybierz sobie juz muzulmanskie imie bo inaczej tesciowa cie nei azakceptuje:-P powiedza ze neid a sie twojego imeinia wymowiac i ,,Ajsza ,,dostaniesz;:-P i chustke na glowe ,to nie zarty!!

Gość gość
Ale kanal , co za debilki :( ciapaty przystojny hehehe z ktorej strony ? Sa brzydcy owlosieni falszywi kombinatorzy bleeeeee

terlikowski widze że przemawia przez ciebie zawiść. Akurat Sabih nie chce mieszkać w Polsce więc nie jest tak jak ty piszesz. To raczej ja chciałabym go namówić żebyśmy mieszkali tu, ale on jak narazie nie chce o tym słyszeć bo nie wyobraża sobie mieszkać daleko od rodziny... :(

mój nie jest owłosiony sabih się depiluje nigdy nie widziałam tak gładkich miejsc intymnych nawet w pu.pie nie ma włosów nie to co wasi polacy

to znaczy że chce cię sprzedać na organy dziewczyno ucialaj póki możesz albo tak gada a co do czego zostanie - tylko jak się rozezna , jak twoja sytuacja materialna

no chyba dla ciebie owłosienie jest obrzydliwe bo dla mnie jest męskie. Chyba że wolisz typ urody jaki posiada np. Przemek 23lata (czy jakos tak) hahaha. U niego nie widać tego "obrzydliwego" owłosienia. Twarz jak u wiejskiej dziewczyny ;)

Gość gość
26.03.14 [zgłoś do usunięcia] wróżka lena nie spałam. Przytulaliśmy się i całowaliśmy. Chce zeby mnie szanował -------------------------- mój nie jest owłosiony sabih się depiluje nigdy nie widziałam tak gładkich miejsc intymnych nawet w pu.pie nie ma włosów nie to co wasi polacy --- Lena..piszesz jak porabana...to się zdecyduj, nie spalas z nim , tylko sobie ogladalas jego wydepilowana doope?:-D Ciagniesz te głupie gadki na dwóch watkach, po pewnie masz 17 lat, zobaczylas na wakacjach jakiegoś chłopaczka co nosil za wami reczniki i lezali i teraz piszesz o "związku"...:-D

terlikowski nie martw się on na pewno mnie nie skrzywdzi. Widze że mnie kocha tak samo jak ja jego. Mogłabym go podejrzewać gdybym była grubą babą po 40, ale jestem młoda szczupła, mam bardzo jasne włosy co mu się bardzo podoba. Po prostu wiem że jest szczery i mnie kocha :)

Gość gość
ok, cofam to o depilacji, bo był to podszyw..ale reszte utrzymuje.

Gości przecież napisałam że to był PODSZYW!! nie pisałam tego: mój nie jest owłosiony sabih się depiluje nigdy nie widziałam tak gładkich miejsc intymnych nawet w pu.pie nie ma włosów nie to co wasi polacy !!!! podszył sie od mój nick zamiast Ż jest tam Z !!!!!!!!!

moja ciotka jak była młoda osiwiała ogorzej jak ciebie to spotka - co powie sabih skoro jest z tobą z powodu blond włosów ?

Gość gość
Tak arabskie owlosienie jest dla mnie obrzydliwe. Nigdy nie widzialam wprawdzie arabusa nago ale wystarczy ze widze lapska owlosione az po palce i klate az po szyje

lena wyślesz mi jego fote na maila ? ciekaw jestem czego mi brakuje i co zrobić żebym by atrakcyjn y dla kobiet

Gość Gosc bez oczu
Jaka zazdrosc poprostu ludzi brzydzi to co robia Polki w Europie

żartujesz :O nie jest ze mną z powodu moich włosów :o zastanów się co ty piszesz...napisałam że mu się bardzo podobają to wszystko

odpowiedziałam i więcej mnie Terlikowski nie pytaj o jego penisa ani o nic zazdrość cię zżera pewnie jesteś impotent a jak siedziałam u sabiha na kolanach myślałam że mi odcisk na nodze zrobi

Gość gość
Poczekaj jak ciebie Sabith wykoluje. Tylko nie zal sie wtedy na kafe, bo my ci nie pomozemy. Wierze, ze ciebie zbalamucil, bo jest dla ciebie egzotyczny. Powiedzial ci ze jestes najpiekniejsza na swiecie, oczy masz jak 2 szafiry i ty juz cala w skowronkach, Pojezdzil troche po swiecie, poznaj innych ludzi, a gwarantuje ci ze sabith pojdzie w zapomnienie. No chyba ze chcesz, zeby ciebie wsprzedal za wielblada

terlikowski nie widze potrzeby żebym wysyłała jego zdięcia osobie która cały czas obraża mnie i jego oraz pisze kompletne głupoty :O

Gość gość
Jeszcze raz ci napisze: zachowujesz się jak podlotek, a masz podobno 25 lat. W tym wieku powinnas sobie zdawać sprawę z roznic kulturowych, społecznych i wyznaniowych. kiedy się jest zauroczonym, te wszystkie sprawy wydaja się blahe, ale pamiętaj, ze zakochanie mija i pojawia się proza zycia. Jeżeli ten twój luby nie chce mieszkac w Pl, to niby dlaczego? On nie chce zostawić swojej rodziny, ale ty powinnas? A nie zaproponowal ci jeszcze zamieszkania w ktoryms kraju UE? Glowe dam , ze to o to chodzi. Oni uciekają z Afryki prze bieda. A malzenstwo z mloda niebrzydka Polka to dla nich jak bonus od losu. gdybys ty miała (niby) zamieszkac w Libii, bylabys nikim- tylko rodzaca mu dzieci zona.

Gość gość
Jeszcze jedno pytanie: kim on jest? Jakie ma wyksztalcenie? czym się zajmuje? Student? pewnie tak..co wakacje kolejna milosc:-D

Gość gość
Gorzka prawda przekonasz sie.