Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wróżka lena

Związek z Libijczykem muzułmaninem

Polecane posty

Od 4 miesięcy jestem w związku z Libijczykiem. Poznałam go na wakacjach i od razu się w sobie zakochaliśmy :) Po kilku dniach niestety musiałam wyjechać, ale codziennie mamy kontakt na skypie. Za 2 dni przyjedzie mnie odwiedzić w Polsce. Czy ktoś jest aktualnie w takim związku? Osoby które nie były prosze o nie wypowiadanie się bo juz dużo naczytałam się głupot...

Gość gość
następna kretynka chociaż to i tak prowo, wiadomo, że takie tutaj chodliwe ;)

Gość NoweFakte
zbadaj sie na HiV koniecznie

Gość gość
Nie nikt tutaj nie chodzi na kurs arabskiego, bo nikt z nas na misje nie wyjezdza

zastanawiem się jak przekonać go do tego żebyśmy zamieszkali w Polsce bo on nie chce tutaj mieszkać. Nie chce zostawiać rodziny itp

Gość NoweFakte
powiem tak bierzesz kebaba za meża to musisz sie spodziewać że bedzie cie traktował jak szmate bo tak oni maja.

jest taki problem że on mówi że będzie co jakiś czas przyjeżdzał do polski żebyśmy się lepiej poznali, ale nie chce zyć w polsce...więc musiałabym wyjechać do niego a tego sie troche obawiam bo to w końcu inna kultura

Gość gość
Jezu to znowu tu. Przeciez rano tez zalozylas ten sam temat i kazdy bez wyjatku ci odradzil. Czego jeszcze kobiet oczekujesz

Gość gość
Aby mu minęła tęsknota za ojczyzną Proszę nasrać do worka, wkroić jeszcze do tego jedną cebulę drobno posiekaną i 5 ząbków czosnku. Worek zamknąć na 3 dni bardzo szczelnie, potem włożyć do niego głowę i wdychać zawartość przez tydzień.

nie prawda nie każdy "bez wyjątku mi doradzał" Właśnie kobiety które żyją w takich związkach były zadowolone, a jedna powiedziała że od 10 lat jest w szczęśliwym związku z muzułmaninem. Założyła wątek żeby ktoś mi doradził jak przekonać go żebyśmy zamieszkali jednak w polsce oraz żeby kobiety które są w takim związku opowiedzieli mi o swoich doświadzeniach

Gość NoweFakte
bedzie cie karcił jak suuuke to zrozumiesz że lepiej było wybrać polaka

Gość gość
Hehe nieprawda. Bylam na tamtym watku i kazdy ci odradzil z wyjatkiem jednej, ci napisala tylko 1 zdanie i juz sie nie odezwala. Nie wiem czego oczekujesz

sorry ale zawsze podobała mi sie ciemniejsza karnacja, ciemne włosy i oczy, a nie jakieś wypłowiałe jak ma niestety większość polaków...

Gość gość
nie wiem jak go prtzekonac bo my nie mamy takich problemów no cóz, kombinuj

Gość gość
Ladna miska jesc nie daje :( Jak ja widze te owlosione szyje i plecy na basenie, to mi sie odechciewa. A tak maja Arabowie. Do tego jak zacznie ci gotowac swoje przysmaki to sie pozygasz z wrazenia. Moja znajoma jest od lat z Marokanczykiem. Ani raz sie praca nie schanbil, bo ma depresje podobno :( Ona tyra od rana do nocy, bo dom i dzieci trzeba utrzymac, a maz lubi zjesc i sie dobrze ubrac

Gość gość
On codzinnie jak z zurnala, a ona jak babuszka z Sybiri, zapracowana, wiecznie przemeczona i obwieszona siatami z zakupami. A maz siedzi w domu na d***e przed komputerem. Nawet nie chce mu sie odebrac dzieci ze szkoly. Taki los sobie zgotowala. A ludzie ja ostrzegali

Gość gość
uciekaj jak najprędzej od niego

Gość gość
ludzie cię ostrzegają ale i tak zrobisz co będziesz chciała...

ja wiem że można trafić na s/k/u/r/w/i/e/l/a ale to nie ma różnicy czy to polak czy libijczyk... będę ostrożna nie chce od razu wychodzić za iego za mąż. Chce go dobrzrze poznać przez rok czy 2

Gość Lady89891
a ja jestem żoną muzułmanina i jestem bardzo szczęśliwa. Oczywiście zdarzają się kłótnie jak w każdym małżeństwie, ale mąż nigdy nie podniósł na mnie ręki tak jak mnie ostrzegało dużo osób. Wszystko zależy od tego jaki jest człowiek. Nie ważne jakiego jest wyznania czy narodowości ;)

Gość gość
lady i lena sśijcie ich obrzezanego k****a !!! :O

Gość Lady89891
to bardzo udany związek, muszę być tylko bardzo posłuszna, jeśli nie zrobię obiadu na czas, to wiem że mnie ukarze pięścią w brzuch ale to tylko jak zrobie coś źle

Gość gość
Moze zrob mu niespodzianke i zabierz go na lake gdzie wypadają sie kozy w wiadomym celu