Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wróżka lena

Związek z Libijczykem muzułmaninem

Polecane posty

Gość gość
Gosc 18:18 wejdz sobie na poprzedni watek autorki. Ona planuje wyjechac tam na stale. Dlatego szuka teraz kursu arabskiego

Gość gość
na 100% jak urodzisz dziecko wejdziesz tu z nowym topikiem---,,wyszlam za Araba co teraz??????;; NA 100% TWOJ NOWY TOPIK JAK BEDZEISZ MAIAL W Bangazji lacze neta :-P

Gość gość
bylam w zwiazku z Libijczykiem kilka lat spotykalismy sie na Malcie ,on wysoki urzednik , stac go bylo na utrzymanie mnie jako zony ,ale powiedzial mi,, kocham cie i dla tego nie jestes moja zona,bo nie dalabys rady zyc w Tripoli,tam sa inne obyczaje ,a ty jestes wyzwolona europejka,, bylam wsciekla na niego teraz z biegiem lat wiem o czy mowil,nasz kontakt trwa juz 20 lat!!!

to że chce iść na kurs arabskiego to nie znaczy że tam wyjade. Na tym etapie nie planuje jeszcze takich rzeczy. Chce po prostu poznać jego język

Gość gość
Lena sluchaj przyjezdza do ciebie i jest fajnie., Jestes mloda, mozesz sobie pozwolic na fajny romans ;-) Ale nie angazuj sie i bron Boze nie mysl o malzenstwie no i zabezpieczaj sie. Bo glupio by bylo gdybys wpadla

Gość gość
Ucz się arabskiego to zawsze się może przydac. A wracając do jego profesjii- geogeta? hmmm? tak Ci powiedział? To taka dziedzina , na której mało kto się zna, wiec nie sprawdzisz, czy naprawdę jest geodeta:-D Ja jestem w wieku Twojej mamy, wiec mogę szczerze pisać, ze znalam wielu cudzoziemcoe w zyciu( pracowałam w turystyce) i nie spotkałam takiego, który nie miał matury;-D wszyscy byli po studiach, wyksztalceni i mieszkali w stolicach. tylko potem się okazywalo, ze to byli faceci po szkole podstawowej i albo byli fryzjerami, albo mieli kawalek ziemi gdzies na jakims zadoopiu.

w głębi duszy marzę o takim dzieciątku o ciemnej cerze chciałabym go wychowywać nawet sama wszyscy by mi zazdrościli

PODSZYW to było to : w głębi duszy marzę o takim dzieciątku o ciemnej cerze chciałabym go wychowywać nawet sama wszyscy by mi zazdrościli

jestem podszyw a ten temat to prowo jestem szkaradna i nawet jak byłam w turcji to nikt mnie nie chciał przelecieć więc wyimaginowałam sobie sabiha i pisze na kafe abyście mi zazdrościli że leci na m nie arabskie ciasteczko

Gość gość
A wiesz co ci powiem. LUDZIE TO PROWO A doszlam do takiego wniosku, po twoim ostatnim tekscie, ze chcialabys byc samotna matka wychowujaca ciemne dziecko i ze wszyscy by ci tego zazdroscili. Prowokujesz, bo nudzi ci sie i nie masz pomyslow na inny temat. Dlatego stale zakladasz inne watki na ten sam temat i myslisz, ze ludzie sie oburza. A tak naprawde to nikogo nie interesuje twoje zycie, ani cos takiego. My to mamy gleboko w d***e, popiszemy sobie i zapomnimy. A ty podniecasz sie nie wiem czym, bo 100% wiem ze to zwykla prowokacja

Gość matka danuta wykrzsalcona
podszyw,podszywem ale zdjecia jakie szcury rodza dzieci malpom trzeba naprawde zobaczyc :) http://pokazywarka.pl/q93iho/

gościu z 18:33 ja nie pisałam że chce samotnie wychowywać dziecko! Przecież napisałam że to podszyw. Przypatrz się dobrze! W nicku który to pisał są 2 SPACJE!

Gość gość
I nie sciemniaj ze spacjami, bo sama w to nie wierzysz,. Wez sie dziecko za nauke albo karty tarota i nie zamulaj kafe. Bo jutro utworzysz nowy watek, gdzie nagle twoj ukochany sie pojawi i bedzie z nami po angielsku pisal.

Gość gość
WYDALO SIE ZABAWA JEST SKONCZONA

założyłam drugi temat. NIe zakłądam ciągle nowych jak piszesz :O gościu chyba masz problem ze wzrokiem bo widać różnice między nickiem tego podszywa. Ale ok nie będę się kłócić. Radze zainwestować w okulary ;) 1.Podszyw wrózka lena (Z zamiast Ż) 2.Podszyw wróżka lena (dwie spacje)

podszywie wróżko leno (z 2 spacjami) nie mam tak durnego hasła. Do mojego PRAWDZIWEGO nicku na pewno nie złamiesz hasła! ;)

wszystko cie dziecko podnieca to że ktoś sie podszywa nie podszywa, już nawet przestyałaś pisać o sabihu tylko o podszywie wniosek -łatwo cię podniecić wystarczy że sabih rozłorzył ci ręczn ik na leżaku a ty już mokra ale nie martw się jeszcze nie jeden sabih bedzie w twoim zyciu ....

Gość gość
..i nie jedne wakacje :-D Znow rodzice zabiorą Cie nad cieple morza...poznac miłego, kulturalnego, znającego 3 jezyki obce Egipcjanina i zobaczysz jaki będzie w tobie zakochany:-D

Q***SSSS nie jestem już dzieckie ;) niestety te czasy mineły bezpowrotnie, a chciałoby się nieraz do nich wrócić ;)

na wakacje rodzice mnie już nie zabierają ;) żyje na swój koszt. NIe jestem darmozjadem jak niektórzy w wieku 20 paru lat żyją na koszt rodziców