Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wróżka lena

Związek z Libijczykem muzułmaninem

Polecane posty

Gość gość
u autorki teraz jest ten ciapaty i dlatego pewnie nie pisze ;) jest zajęta ssaniem jego obrzezanego c***a :O

Gość gość
* c/h/u/j/a :O p/i/e/r/d/o/l/o/n/a cenzura :O

Gość gość
pewnie wyposzczony w tej libii za h**a bym obrzezanego ciapatego fiuta do ust nie wzięła lizać coś co moczył h*j wie jak długo w kozie bleeeee

zaczynam zauważać że do życia to on sie nie nadaje :o łatwo wpada w furie, krzyczy jak coś jest nie po jego myśli :O

Gość gość
Karola a po CH*** on ci potrzebny? Utrzymuje cię?

nie utrzymuje mnie. to raczej ja mu pomagam. Bardzo mi się podoba mam z nim super seks ;)

nie rozumiem po kija się pod kogoś podszywasz? pod wróżke lene, pod werbenkeee i może zaraz podemnie?! chyba bardzo ci sie nudzi, zajmij się sobą nierobie ! :o

Gość gość
co za durne kobiety zadają się z tym arabskim goownem ..... to bez sensu ... oni są wszyscy tacy sami litości otwórzcie wreszcie na to oczy a nie otwierajcie im zaraz nóg !!!!

Gość gość
a ja zauważyłem że Karola i wróżka lena to jedno teraz pisza jako Karola żeby inni pomyśleli nie tylko ona się psioczy z arabem tylko że gtroche inną strategię obrała heheh :)

Gość gość
wezcie się kobiety ogarnijcie i uciekajcie od nich póki jeszcze możecie!

Gość gość
tylko ostatnie szmaciska bzykają się z arabami, murzynami itp :O

Gość gość
popieram to co pisze powyżej :) już nie mówie żeby spotykać się tylko z osobą ze swojego kraju, ale chociaż z taka która jest tej samej rasy i ma podobną kulturę :)

Gość gość
a ja już chyba wolałabym murzyna bo znałam dwóch i są napewno bardziej łagodni i obliczalni niż ciapaci :O

Gość gość
w doopach sie tym polką przewraca!

nie moge już czytać tego co piszecie! nie wiedziałam że polacy są takimi rasistami ! :o

Gość gość
Nie nasza wina że założyłaś ten temat tylko po to żeby Ci wszyscy dali błogosławieństwo i powiedzieli że wszystko będzie pięknie i idealnie jak w baśniach tysiąca i jednej noc. Nie bbędzie. Ale o tym musisz przekonać się na własnym tyłku

ja nie założyłam tego tematu, ale pisze tu bo taż mam faceta muzułmanina i zrobiło mi sie przykro że każdy pisze o nich tylko jak o brudasach bijących kobiety i bzykających kozy :O

ok ostatnio nam sie nie układa, coraz częściej się kłócimy, sle tak jest w każdym związku.

Gość gość
autorke tematu chyba już wywiózł na organy do Libii :D coś sie nie odzywa :D

Gość purpure
ja akurat mialam szczescie, bo trafilam na fajnego faceta-araba..jestesmy prawie 10 lat po slubie,.. mamy dzieci i jestem z nim szczesliwa...ale jak widze, co dzieje sie w malzenstwach polsko-arabskich, to zdecydowanie odradzam...a szczegolnie jesli to jest arab z importu..

dziś Sabih niestety wyjechał z polski :( dla mnie jego pobyt w polsce trwał zdecydowanie za krótko, ale musiał wracać :( przez ten czas napewno lepiej się poznaliśmy ;) Zrozumiałam jak bardzo bardzo go kocham. Ale są też pewne minusy. Sabih jest bardzooo uparty i próbuje mi narzucić swoje zdanie. Np. 2 dmi temu oświadzy mi że powinnam jak najszybciej przejść na islam bo to jedyna słuszna i prawdziwa religia. Poczuła się troche urażona, ale on jest bardzo zaangażowany w swoją religie więc szybko przeszła mi złość, a zresztą nie potrafie się na niego obrażać :)

Gość gość
* 2 dni

Gość gość
kurcze troche ci zazdroszcze ;) u mnie w okolicy nie widziałam żadnego faceta z ciemniejszą karnacją a tacy mi się najbardziej podobają ;)