Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wróżka lena

Związek z Libijczykem muzułmaninem

Polecane posty

Gość Lady89891
Kozka to super pomyśl, mój ogier muslinski ma taki temperament ze gdyby nie koza Berta nie wiem czy bym dala rade :)

Gość Lady89891
spadaj podszywie! nic takiego nie miało i nie ma miejsca!

Gość gość
już przestańcie pisać jakieś głupoty z tymi kozami. Chyba sami macie jakieś zboczeia na tym punkcie :o

Gość gość
Pretem lac

oo fajnie że wypowiedziała się osoba która jest w takim związku. Widze że troche wyolbrzymiacie to że wszyscy muzułmanini biją swoje żony. NIe każdy taki jest tak samo jak ie każdy polak to złodziej ;)

oo fajnie że wypowiedziała się osoba która jest w takim związku. Widze że troche wyolbrzymiacie to że wszyscy muzułmanini biją swoje żony. NIe każdy taki jest tak samo jak ie każdy polak to złodziej ;)

Gość werbenkaa
witaj też poznałam na wakacjach Libijczyka :) jedno musze przyznać - Libijczycy i algierczycy bez wątpienia najprzystojniejsi faceci na świecie

jedno mogę ci doradzić póki co on przyjeżdża do polski i deklaruje że będzie cię odwiedzał więc macie czas żeby się poznać , porozmawiać może jeśli pozna polske zechce tutaj zamieszkać z tobą może teraz on ma takie same obawy jak ty - obcy kraj , daleko od rodziny (fakt libia to nie polska, ale jednak ) zobaczysz jak to się potoczy, teraz jesteś w nim bardzo zakochana , ale czas pokaże tak jak związek z Polakiem nie zawsze oznacza małżeństwo , wspólne życie tak samo w tym przypadku poznacie się lepiej to przyjdzie czas na decyzje ,ale wyjazd do jego kraju - oj byłabym BARDZO ostrożna ostatnio tam nawet szariat wprowadzono

werbenkaa zgadzam się z tobą w 100 % ;) Libijczycy są najprzystojniejsi :) a jak potoczyła się twoja znajomość z twoim Libijczykiem? :)

Gość gość
tak się składa że ja jestem już mężatką a z nim sobie pisze tak ogólnie , ale boski jest wszystkie kobiety na jego widok szaleją , młode i starsze :) oj gdybym była samotna miałabym dylemat jak ty ten "mój " też chce przyjechać do pl w odwiedziny

Gość gość
a ja niewiem co wy w nich widzicie. Ja wole polskich blondynów :P

Gość gość
werbenkaa ty szmato! masz męża i chcesz ho zdradzać z brudasem ! :O

Gość gość
Masz zamiar go utrzymywać ? A czy wiesz że jak on umrze to mimo ślubu praktycznie nic z waszego majątku nie dostaniesz ? Poczytaj o roli kobiety w prawie islamu to może coś zaświta w łepetynie ...

wrzuć zdjęcie tego sabiha ocenimy go czy taki ładny chyba że się go wstydzisz ?:) to zrób mu jaką pyszną karkóweczke na powitanie i dobrą polską wódką powitaj

Gość gość
Lena a ty sama mieszkasz, czy z rodzicami? I co rodzicie na to?

matka już się nie może doczekać smaży schabowe i robi klopsy wieprzowe na jutro ' a ojciec bimber pędzi

Gość gość
hehe dobre ;-)

Gość gość
Kolejny zwiazek z kozojebcą...

Gość gość
Współczuć

nie chce wstawiać jego fotki bo chce być anonimowa. Co jak to czytają moje znajome, a potem mnie z nim zobaczą.? Musisz mi uwierzyć na słowo że jest przystojny. Nie mieszkam z rodzicami mam swoje mieszkanie. Mama nie ma nic przeciwko naszemu związku ;)

Gość Anna32hsydvejsdh
Uuuu nie polecam

a jak doszło do tego że przyjeżdża do polszy ? wysłałaś mu invitation ? to teraz jeszcze ślub , tylko nie spiesz się bo , nie jestem pewien ale wiza chyba należałaby się mu po 3 latach a to koniec oznacza dla was , twój habibi zmyje się do ue i tyle go widziała no chyba że dobrze zarabiasz to może może zostanie kto wie

Gość Gosc bez oczu
Nie poprostu smutne jest ze coraz wiecej Polek sie rozplywa :(